Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 04 August, 21:58

Nyan - 30 jul 20 kl. 09:27

Fyra av fem förare alkoholpåverkadePolisen utförde under morgonen alkotest vid Lemströms kanal. Fem förare fick blåsa varav alkometern gav utslag på fyra av dessa. En av förarna fick följa med polisen på precisionsalkometertest efter att ha blåst 0,7 promille.
Polisen kallades även under onsdagskvällen till en bostad i Hammarland efter en att ha fått en orosanmälan om att ett barn eventuellt farit illa. Polisen medlade mellan parterna och en barnskyddsanmälan upprättades.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Lemströms, Hammarland, TEXT, Ekebom, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyraav , fem, förare, alkoholpåverkade
Regeringen - 14 apr 16 kl. 13:49

Alkoholpåverkade förare hindras med alkobommar

Regeringen har idag beslutat att ge Trafikverket i uppdrag att förbereda införandet av anläggningar för nykterhetskontroll, genom alkobommar, i tre till fem hamnar som bedöms lämpliga för detta..

Nerikes Allehanda - 28 aug 14 kl. 21:05

Fyra drogade förare stoppade

Polisen stoppade alkohol- eller knarkpåverkade förare på fyra ställen i länet på torsdagseftermiddagen.
Klockan 13.25: En 45-årig förare stoppas på riksväg 50 vid södra infarten till LIndesberg.

Magazin24 - 21 dec 12 kl. 10:59

2 586 kontroller ? 7 påverkade

Den 10 till 16 december genomfördes polisen nationella trafikvecka. I Västmanlands län kontrollerades 2 586 förare under veckan, varav sju var påverkade av alkohol eller droger. Varje år genomför polisen en nationell trafikvecka och vecka 50 var det dags igen.

SmålandsPosten - 04 jul 14 kl. 06:16

Sju personer var påverkade av alkohol när de kom till jobbet

Sju personer som arbetar med bygget av Sandvik 3 i Växjö var alkohol­påverkade när de kom till arbetsplatsen.
Nu överväger ledningen för Växjö Energi AB att skärpa kontrollerna av de inhyrda entreprenörerna. – Det är sorgligt att en del av arbetarna har den här typen av problem som nu uppdagats, säger Björn Wolgast, Veabs affärs­områdeschef för kraft och värme.

YLE - 14 dec 15 kl. 15:48

Polisen blåstestade tusentals förare

Västra Nylands polisinrättning haffade 16 alkohol- eller drogpåverkade personer under en effektiverad kampanj under helgen. Det var frågan en gemensam europeisk kampanj. Västra Nylands polisinrättning har verksamhet från Esbo i öster till Hangö i väster.

YLE - 30 maj 13 kl. 04:40

Drogpåverkade chaufförer ökar kraftigt i Österbotten

Antalet drogpåverkade chaufförer har ökat i Österbotten. Det visar statistik som MTV3 har fått av polisyrkeshögskolan. I resten av landet ligger antalet drogpåverkade chaufförer på samma nivå som i fjol, men i Österbotten är antalet redan nu på samma nivå som det totala antalet för år 2012 var.

Sydöstran - 04 okt 18 kl. 10:22

70 fortkörare har stoppats av polis

70 förare har rapporterats för fortkörning, fem förare misstänks varit alkoholpåverkade och tre har rapporterats för olovlig körning. Det är resultatet hittills av polisens medborgarlöfte i Sölvesborg. .

YLE - 23 aug 15 kl. 07:27

En död och fem skadade i bilolycka i Esbo

En person har omkommit och fem har skadats i en utkörning på Nippertvägen i Esbo imorse. En personbil med sex personer körde av vägen i en kurva och kolliderade med ett träd. Bilen studsade tillbaka på körbanan efter kollissionen.

Skånskan - 12 mar 15 kl. 23:30

Drogpåverkade förare i Halland

Fem förare av femtio till femtiofem bilar som stoppades av Hallandspolisen vid en stickprovskontroll var drogpåverkade..

YA - 28 okt 19 kl. 20:22

Fem påverkade bilförare stoppades i helgen

Inte mindre än fem bilförare är misstänkta för rattfylleri efter att de i helgen stoppats i olika poliskontroller i kommunen. – Ett gott arbete av tjänstgörande poliser, men en bedrövligt hög siffra, säger kommunpolis Mikael Svensson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.