Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 09 August, 13:10

Nerikes Allehanda - 30 jul 20 kl. 09:28

DÖDSFALL: Mångårig chefredaktör avliden – tidningsprofilen blev 86 årI en ålder av 86 år har Ingemar Anderson avlidit. Hans namn är starkt förknippat med de 17 år han....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
DÖdsfall, Ingemar Anderson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DÖDSFALL, Mångårig, chefredaktör, avliden, tidningsprofilenblev 86 , år
Kristianstadsbladet - 29 jul 13 kl. 08:25

Två månadshyror efter dödsfall

Foto: Bosse Nilsson

Medan elbolag och tele- bolag tillämpar löpande månadsuppsägning går bostadsbolaget Klockaren efter kalendermånad. Något som har fått en anhörig till en avliden kvinna att reagera.När en person som bott hos Klockaren i 25 år avled, tre dagar in i mars månad, tog en anhörig kontakt med bostadsbolaget för att säga upp lägenheten.

DN - 30 mar 14 kl. 16:26

Polisen utreder misstänkt dödsfall i Katrineholm

Polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråp sedan en 61-årig man hittades avliden utomhus i Katrineholm på söndagen..

Expressen - 20 nov 14 kl. 12:37

Nytt misstänkt spice-dödsfall – man avliden

KÄVLINGE. Drogen spice misstänks ligga bakom ett dödsfall i skånska Kävlinge – på torsdagsmorgonen hittade polisen en 25-årig man död i sin bostad..

Sydsvenskan - 12 mar 16 kl. 03:35

Man med misstänkt Zikavirus avliden

En 22-årig man har avlidit i Honduras i vad som tros ha samband med Zikaviruset. Om det bekräftas blir det landets första dödsfall med koppling till Zika.— Vi har underrättats om ett dödsfall på grund av Guillain-Barrés syndrom, troligen kopplat till Zikaviruset, säger Honduras vice hälsominister Francis Contreras.

Västerbottens Folkblad - 12 mar 16 kl. 03:35

Man med misstänkt Zikavirus avliden

En 22-årig man har avlidit i Honduras i vad som tros ha samband med Zikaviruset. Om det bekräftas blir det landets första dödsfall med koppling till Zika. — Vi har underrättats om ett dödsfall på grund av Guillain-Barrés syndrom, troligen kopplat till Zikaviruset, säger Honduras vice hälsominister Francis Contreras.

Barometern - 06 nov 19 kl. 11:38

Anhörig anmäler till Ivo: Avliden fick fel personnummer och dödsdatum

Efter ett oväntat dödsfall i hemmet gjorde en anhörig en anmälan till Inspektionen för vård och omsorg. Enligt kvinnan fick den avlidna både fel personnummer och fel dödsdatum..

Norrtelje Tidning - 29 aug 13 kl. 16:44

Ett första svar om dödsfall på Marholmen

I helgen anträffades en 50-årig man från Vallentuna avliden vid Marholmens kursgård och polisen inledde en utredning om misstänkt mord..

Polisen - 18 sep 14 kl. 10:40

Inget brott i samband med dödsfall

Lördagen den 13 september larmades polis till en lägenhet på Tunbyvägen i Västerås där en 43-årig man påträffades avliden..

Trelleborgs Allehanda - 12 mar 16 kl. 03:34

Man med misstänkt Zikavirus avliden

En 22-årig man har avlidit i Honduras i vad som tros ha samband med Zikaviruset. Om det bekräftas blir det landets första dödsfall med koppling till Zika.(TT).

YA - 12 mar 16 kl. 03:34

Man med misstänkt Zikavirus avliden

En 22-årig man har avlidit i Honduras i vad som tros ha samband med Zikaviruset. Om det bekräftas blir det landets första dödsfall med koppling till Zika.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.