SVT > Inrikes

Thursday, 13 August, 15:30

SVT - 30 jul 20 kl. 09:16

Ann Linde om bilden av Sverige: ”Har varit väldigt neutralt”Sveriges coronastrategi har varit ett hett ämne i många utländska medier. Strategin har ifrågasatts och kritiserats många gånger. Men enligt utrikesminister Ann Linde är bilden av Sverige inte så illa utomlands som en del påstår. – Om man tittar på det har det varit väldigt neutralt. Både positivt och negativt, säger hon i SVT:s Morgonstudion..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Linde, Sverige, Ann Linde, SVT, Morgonstudion

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ann, Lindeom , bildenav , SverigeHar varit , väldigt, neutralt
Expressen - 23 jun 16 kl. 16:08

Ann Linde, S: Sverige förberedda för brexit

Om Storbritannien röstar för att lämna EU riskerar Sverige att förlora en nära allierad i unionen. Det säger EU- och handelsminister Ann Linde i en intervju i Expressen TV. Hon vill dock inte kalla en brexit för en katastrof.

Expressen - 13 jun 20 kl. 12:18

Ann Linde ryter ifrån: ”Fel - den bilden stämmer inte”

Ann Linde säger att hon gärna hade sett att de nordiska länderna ”gått längre”, för att öppna gränserna mot Sverige. Samtidigt ryter hon ifrån i TV4:s ”Nyhetsmorgon”, när programledaren Anders Philblad beskriver hur bilden av Sveriges coronhantering ser ut utomlands.– Där har du fel.

Cornucopia - 10 sep 19 kl. 15:12

Regeringsförklaringen: Nej till Nato borta - Ann Linde ny utrikesminister

I statsminister Stefan Löfven (S) regeringsförklaring vid riksdagens öppnande hade tidigare formulering om att Sverige inte ska gå med i Nato strukits, och istället ska försvarssamarbeten fördjupas och den transatlantiska länken värnas. Ser man redan effekterna av att Margot Wallström avgått som utrikesminister?
Ann Linde (S), ny utrikesminister.

Expressen - 21 maj 20 kl. 07:58

Ann Linde: Fel bild av Sverige

Höga dödstal och frågetecken om Sveriges strategi mot coronaviruset riskerar att stänga in svenskar när Europas länder öppnar sina gränser.– Det är ett problem när länder inte har den rätta bilden, säger utrikesminister Ann Linde (S)..

Cornucopia - 05 okt 17 kl. 19:21

EU- och handelsminister Ann Linde vägrar svara på frågor om Transportstyrelsen

I ett utfall av maktfullkomlighet och direkt förakt för skattebetalarna, väljarkåren och media vägrar EU- och handelsminister Ann Linde (s) svara på Dagens Nyheters frågor om hennes roll i Transportstyrelsens säkerhetsskandal. Hon har i två månader duckat tidningen och ursäkten är att "Transportstyrelsen [inte] är något som folk vill läsa om".
Maktens boning.

Regeringen - 05 okt 16 kl. 19:29

Stärkta relationer mellan Sverige och Vietnam när Ann Linde skriver under tre avsiktsförklaringar

EU- och handelsminister Ann Linde skriver idag under tre avsiktsförklaringar mellan Sverige och Vietnam i syfte att fördjupa samarbetet inom forskning och teknisk utveckling, utbildning och hälsa. Ann Linde leder just nu den största svenska handelsdelegation någonsin till Vietnam..

Skånskan - 10 sep 19 kl. 15:20

Ann Linde ny utrikesminister

Inrikes Statsminister Stefan Löfven utsedde på tisdagen handelsministern Ann Linde till ny utrikesminister. Och i Bryssel nominerade EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen tidigare arbetsmarknadsminister Ylva Johansson till hy kommissionär för inrikes- och migrationsfrågor.I dag, tisdag, klockan 14.

Regeringen - 05 dec 17 kl. 10:00

Ann Linde deltar i WTO:s elfte ministerkonferens i Buenos Aires

EU- och handelsminister Ann Linde deltar i Världshandelsorganisationens (WTO) ministerkonferens i Buenos Aires den 12-14 december. Ann Linde kommer under konferensen poängtera hur viktigt WTO- systemet och frihandeln är för exportorienterade länder som Sverige..

Regeringen - 05 mar 18 kl. 16:48

Ann Linde besöker Vetlanda och Nybro 6-7 mars

Tisdagen den 6 mars åker EU- och handelsminister Ann Linde till Vetlanda kommun där hon ska besöka Hydro Extrusion som är den största aluminiumtillverkaren i Sverige samt Pallco AB som utvecklar och tillverkar kundanpassade produkter i metall, stål och aluminium. Ann Linde kommer även att träffa politiska företrädare för kommunerna..

SVT - 14 nov 19 kl. 22:15

Ann Linde (S): ”Kampen mot IS är inte över”

Sveriges utrikesminister Ann Linde var en av deltagarna när den internationella militäralliansen mot terrorgruppen IS möttes i Washington DC. På mötet diskuterades framför allt arbetet med att fortsätta bekämpa IS, men Sverige gjorde också klart för de andra länderna att man inte planerar att ta hem svenskar som anslutit sig till terrororganisationer i andra länder, säger Ann Linde till SVT Nyheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.