Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 05 August, 13:18

Nyan - 30 jul 20 kl. 09:04

Brand i KockobackaDet pågår eftersläckningsarbete efter en brand i ett egnahemshus i Lemland Kockobacka. Larmet om branden kom in vid halv sju under morgonen.
TEXT: Linn Ekebom linn.ekebom@nyan.ax

Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Kockobacka, Lemland Kockobacka, TEXT, Ekebom, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , Kockobacka
Nyan - 04 jan 19 kl. 07:18

Låg elledning vid Kockobacka

På grund av blöt snö på en omkullblåst gran drogs en ledning ner över landsvägen vid Kockobacka i Lemland nu på morgonen. Bussar och lastbilar slapp inte förbi, endast personbilar kunde köra under. Ålands Elandelslag var på plats och röjde.

Dalarnas tidningar - 10 timmar sedan

JUST NU: Larm om brand i byggnad söder om Leksand

Räddningstjänsten har larmats till en brand i en mindre byggnad i Hästberg utanför Leksand..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Brand i miljöhus i Malmö under natten

Oklar orsak bakom brand i sophus på Västra Kattarpsvägen på Rosengård..

Aftonbladet - 8 timmar sedan

Tennishall totalförstörd i brand

▸ En kraftig brand har under natten totalförstört Näsbyparks Tennishall i Täby. – Det nog inte vara sämre..

Aftonbladet - 1 timme sedan

Larm om brand i villa

▸ Ett larm har kommit in till polisen om en brand i en villa i Hässleholm..

Kristianstadsbladet - 30 jul 13 kl. 15:38

Russell Brand drömmer om hjältar

Han är känd för sina skandaler. Och för att skämma ut andra i direktsändning. Men bakom gränslösheten finns en Russell Brand som drömmer om en bättre värld.

Trelleborgs Allehanda - 30 jul 13 kl. 15:38

Russell Brand drömmer om hjältar

Han är känd för sina skandaler. Och för att skämma ut andra i direktsändning. Men bakom gränslösheten finns en Russell Brand som drömmer om en bättre värld.

Dagensanalys.se - 21 nov 17 kl. 10:23

2018 års viktigaste frågor inom digital marknadsföring – transparency ad fraud, viewability & brand safety

Jag träffade Nick Morley på Integral Ad Science på Dmexco i höstas och vi pratade om alla viktiga trender som alla pratar om just nu som transparency ad fraud, viewability och brand safety samt varför dessa dessa frågor är så viktiga i digital marknadsföring. Innan vi går in på intervjun låt oss börja med att förklara frågorna lite snabbt. Transparency – Transparens: Alla talar om att de skalla vara mer transparenta i sin affär och visa mer siffror, det är en ganska stor fråga som inbegriper många olika siffror och debatten om man visar sina siffror eller inte har varit het i medier och kommer att intensifieras under 2018.

Alingsås tidning - 12 sep 16 kl. 05:30

Räddningstjänsten brandövar i centrum

En större brandövning kommer att hållas i Alingsås nu i veckan – då simuleras brand i stans trähusbebyggelse. – I flera års tid har vi arbetat med olika åtgärder för att kunna rädda trästaden vid händelse av brand, säger Börje Lindgren, räddningschef vid Alingsås och Vår­gårda Räddningstjänstförbund, om bakgrunden till den övning som nu ska genomföras. Räddningspersonalen har gjort ett gediget arbete och inventerat trähusbebyggelsen i centrum för att se hur det ser ut på vindar, och hur det är beställt med brandväggar mellan husen.

Skånskan - 27 sep 16 kl. 13:00

Anlagd brand ett ungdomsproblem

Eslöv Polisen har förhört tre yngre personer som är skäligen misstänkta för att ha anlagt en av de bränder som inträffat den senaste tiden.
Forskare vid Göteborgs universitet har skrivit en rapport som behandlar ämnet ungdomar och bränder.80 procent av alla elever som går på högstadiet har någon gång lekt med eld.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.