Expressen > Nöje

Tuesday, 11 August, 08:40

Expressen - 30 jul 20 kl. 09:00

Anders Lundins krossade planerCoronapandemin har satt stopp för många stora tv-produktioner – däribland folkkära favoriten ”Allt för Sverige”, där svenskättade amerikaner kommer till Sverige.SVT försökte rädda programmet in i det sista, och programledaren Anders Lundin är besviken över de inställda inspelningarna.– Det varit jättejobbigt och det har tagit tid att smälta detta. Det är ett roligt och stort jobb för mig så det var sorgligt faktiskt, säger Anders Lundin..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lundins, Allt, Sverige, SVT, Anders Lundin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, Lundins, krossade, planer
Expressen - 22 okt 17 kl. 21:13

Här bryter deltagarna ihop – efter Anders Lundins ord

Det blir känslosamt i söndagens säsongspremiär av SVT-succén "Allt för Sverige".Flertalet av deltagarna bryter ihop redan i första programmet – efter programledaren Anders Lundins ord. – Det känns som jag vandrar rakt in i min egen saga.

Expressen - 03 mar 20 kl. 13:56

Anders Lundins förlustaffär – för att satsa på sin dröm

Anders Lundin, 61, är en av Sveriges mest kända programledare.Men nu väljer han att satsa på musiken – trots att han ser det som en ren förlustaffär.– Det är klart att jag är medveten om att det här kostar en massa pengar, men det är svårt att göra något åt.

Expressen - 21 feb 18 kl. 17:47

Anders Lundins mordhistoria är uppfriskande

Anders Lundin debuterar som dramatiker på Uppsala stadsteater.Loretto Villalobos ser en mordhistoria där misstagen spelar en viktig roll..

GöteborgsPosten - 26 sep 18 kl. 19:00

Anders Lundins fel att jag DNA-testar mig

GP:s Jan Andersson går all in på Allt för Sverige och uppskattar att programledaren Anders Lundin inte snackar politik med amerikanerna..

Expressen - 25 jan 20 kl. 08:00

Tilde de Paula bryter ihop totalt – av Anders Lundins ord

När Anders Lundin besöker ”Efter fem” börjar Tilde de Paula Eby hulkgråta.Mötet triggar så pass starka känslor hos programledaren att hon blir helt mållös.– Jag bröt ihop, jag satt och fulgrät, berättar Tilde de Paula Eby i ”Efter fem”..

Expressen - 21 apr 20 kl. 04:30

Anders Lundins fiasko fick honom att vilja sluta med tv

En programledare i blåbärskostym, 25 landskapsfröknar som svarade i telefon, militärer i publiken, hymn till Sovjetunionen som signaturmelodi och ett husband på länk från en 50-årsfest i Vansbro.Anders Lundin säger själv att ”Sverige-Sovjet” brukar lyftas fram som det sämsta han har gjort.– Jag var inte knäckt efteråt men jag kände att jag var klar med tv, berättar han om SVT-programmet..

Expressen - 30 okt 17 kl. 00:16

Lundins elaka ord mot Chris

Här är Anders Lundins oväntade ord om Chris O'Neill i "Allt för Sverige".  Programledaren skämtade friskt om Chris inför de andra deltagarna: – Han är väldigt rik och har ett smörigt leende så vi vet inte. Vi hoppas på det bästa, berättade han.

News55 - 04 mar 20 kl. 13:44

Här är dyra drömmen för Anders Lundin

Musiken har alltid varit en stor del av programledaren Anders Lundins liv och nu släpper han en påkostad och utökad version av visskivan “Här är jag nu” som gavs ut i höstas. -Jag har försökt att göra något speciellt. En blädderbok med bilder och små kärnfulla dekokter av vad låtarna handlar om, säger han till Expressen.

DN - 04 sep 18 kl. 06:00

DN gratulerar: Anders Lundin, tv-profil

Att ständigt prova på och lära sig nya saker är Anders Lundins främsta drivkraft. Just nu spelar han in en ny säsong av ”Mitt i naturen”. Dessutom ska han ut på turné med sin föreställning ”Expedition livet”..

GöteborgsPosten - 04 sep 18 kl. 23:26

Anders drivkraft är att ständigt lära sig nya saker

Att ständigt prova på och lära sig nya saker är Anders Lundins främsta drivkraft. Just nu spelar han in en ny säsong av Mitt i naturen. Dessutom ska han ut på turné med sin föreställning Expedition livet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.