Realtid > Ekonomi

Saturday, 15 August, 07:31

Realtid - 30 jul 20 kl. 08:48

Sampo nära brittisk affärSampo för diskussioner om att lägga ett kontantbud på det brittiska motorförsäkringsbolaget Hastings. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Hastings

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sampo, nära, brittisk, affär
HBL - 12 feb 14 kl. 17:01

Starkt resultat av Sampo

Finanskoncernen Sampos ägare får en större utdelning i vår än i fjol: sammantaget 924 miljoner euro. I fjol betalade Sampo 1,35 euro per aktie, men i år föreslår styrelsen en utdelning på 1,65 euro. För Sampos största ägare, statliga Solidium innebär det cirka 130 miljoner euro.

YLE - 10 dec 12 kl. 11:25

Kronologi över Instrumentariums affär i Costa Rica

2000 i oktober möts Costa Ricas president, finska ambassadören i Costa Rica, högsta chefen för den lokala folkpensionsanstalten La Caja - Eliseo Vargas (åtalad), Instrumentariums vice vd Peter Tchernych och dotterbolagsrepresentant Johnny Zamora. De diskuterar sjukhusapparatur och räntestöd. I september skriver Instrumentariums samarbetsföretag i Costa Rica Fischel ett brev till Johnny Zamora.

YLE - 12 aug 15 kl. 11:47

Sampo gjorde toppenresultat

Finanskoncernen Sampo har gjort ett toppresultat. Resultatet för perioden april-juni var innan skatt det bästa i koncernens historia för det andra kvartalet. Reslutatet innan skatt var 528 miljoner euro.

Dagens PS - 08 aug 18 kl. 06:30

8 augusti: Det händer på affärsfronten i dag

Håll koll på almanackan, missa ingen affär eller viktigt möte. Börs
Rapporter
08:00 Bactiguard, Angler Gaming, Etrion, IDL Biotech, Lucara Diamond, Shamaran Utländska rapporter
07:00 Nokian Tyres, 08:00 Ramirent, 08:30 Sampo, Coloplast, E.On, FLSmidth, Genmab, Glencore, H.

HBL - 25 nov 13 kl. 09:40

Den här aktien är den bästa affären

Raisio var den mest lönsamma aktien på Helsingforsbörsen i fjol.Den totala avkastningen var över 24 procent visar en utredning från Boston Consulting Group. Uträkningarna beaktar utdelningen i fjol och kursutvecklingen från år 2008 framåt.

PrivataAffärer - 07 feb 20 kl. 11:11

Hernhag: Fem säkra utdelningsaktier

V: Hej Marcus! Ligger för tillfället ganska tungt i Nobina. Vilka tankar har du om bolaget?

DI - 29 okt 19 kl. 11:02

Sampo och Nordic Capital har tjänat 560 Mkr på Norwegian-affären

På tisdagen tillkännagavs att norska Finansinspektionen gett grönt ljus för flygbolaget Norwegians försäljning av sina….

YLE - 09 feb 15 kl. 15:44

Frågetecken kring bankens roll vid Jakobssons fall

Frågetecknen kring det ränteswapavtal som blev stadsdirektör Mikael Jakobssons fall i Jakobstad är fortfarande många. Ett av frågetecknen gäller nuvarande Danske Banks, tidigare Sampo Banks, roll i det hela. Normalt brukar banker begära protokollutdrag kring olika personers rättigheter att göra affärer för den organisation man företräder.

YLE - 17 sep 13 kl. 05:25

Wahlroos väg till rikedomar

På tisdagen publicerades den emotsedda boken om Björn Wahlroos. Den inofficiella biografin om Wahlroos är skriven av en grupp journalistikstuderanden under ledning av Tammerfors Universitets gästprofessor Tuomo Pietiläinen. Wahlroos själv har inte deltagit i processen.

YLE - 25 apr 17 kl. 14:58

"Varför vill Sannfinländarna fördumma våra ungdomar?" - läsarna reagerade på frivillig skolsvenska

Historiskt dumt, skamlöst och bedrövligt. Det är några ord som Svenska Yles läsare använder för att beskriva regeringens beslut att gå in för ett försök med utvidgad frivillig skolsvenska. Över 50 läsare har flitigt kommenterat Svenska Yles artikel där Sannfinländarnas gruppordförande Sampo Terho uttalar sig om behovet av att göra det andra inhemska språket frivilligt i den grundläggande utbildningen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.