PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 13 August, 22:48

PrivataAffärer - 30 jul 20 kl. 08:39

Här är torsdagens aktierekarHandelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Lundin Energy till köp från behåll. Riktkursen ligger kvar på 245 kronor. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Aktien stängde på 215 kronor på onsdagen. SEB Equities höjer riktkursen för Bilia till 100 kronor från 82:50 kronor.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Capital Markets, Lundin Energy, Nyhetsbyrån Direkt, SEB Equities, Bilia, Cheuvreux, Securitas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är torsdagens, aktierekar
Affärsvärlden - 15 feb 18 kl. 15:44

Torsdagens aktierekar

En strid ström av bolagsrapporter har fått analytikerna att revidera sina estimat. De uppdaterade prognoserna innebär mest köpråd men även två säljrekommendationer kom in under torsdagen..

PrivataAffärer - 27 feb 20 kl. 08:38

Här är torsdagens aktierekar

Barclays Capital inleder bevakning av fastighetsbolaget Kungsleden med rekommendationen övervikt. Riktkursen sätts till 130 kr. Det skriver Bloomberg First Word.

PrivataAffärer - 04 okt 19 kl. 08:27

Här är fredagens aktierekar

Goldman Sachs & Co sänker sin rekommendation för Hexagon till sälj från neutral. Riktkursen sänks till 415 från 440 kr.Det skriver Bloomberg.

PrivataAffärer - 06 dec 19 kl. 08:47

Här är fredagens färska aktierekar

SEB Equities inleder bevakningen av Oncopeptides med rekommendationen köp. Riktkursen är 149 kr. Aktien stängde på 131,60 kr på torsdagen.

Affärsvärlden - 17 apr 12 kl. 08:36

Analyshusens senaste aktierekar

Ericsson får sänkt rekommendation av Nordea och Nomura sänker Tele2. Här är morgonens aktierekar från analyshusen..

Dagens PS - 04 jul 19 kl. 13:57

Dagens aktierekar – Astra, Adidas och Tesla

På en sömnig Stockholmsbörs kan det tyckas omöjligt att göra några drag. Här följer några rekommendationer på världens olika börser från experterna. I tabellen nedan visas ett axplock av de rekommendationsnyheter som Finwire News har rapporterat om i dag.

Dagens PS - 10 jul 19 kl. 14:14

Dagens aktierekar – ett axplock

Rapportsäsongen är igång, och aktierekommendationerna haglar in. Här är en lista över de viktigaste för dagen. I tabellen nedan visas ett axplock av de rekommendationsnyheter som Finwire News har rapporterat om i dag.

Dagens PS - 22 jul 19 kl. 13:48

Dagens aktierekar – en översikt

Efter rapportfloden kan det tyckas svårt att se vilka värdepapper som är värda att satsa på. Här är en stor samling rekommendationer från de stora analyshusen. I tabellen nedan visas ett axplock av de rekommendationsnyheter som Finwire News har rapporterat om i dag.

Dagens PS - 28 aug 19 kl. 15:09

Aktierekar: Fynda efter rasen – blunda kortsiktigt

Storbolagsaktier som rasat från toppnivåer kan erbjuda ypperliga tillfällen att fynda. Här är värdepapperna som strategerna rekommenderar. ”Att äga de här bolagen över tid och blunda för kortsiktiga svängningar är förmodligen ingen dum idé”, säger Coelis fondförvaltare Mattias Eriksson till Dagens Industri.

SmålandsPosten - 11 jul 19 kl. 08:36

Rättelse: Fel tv-tablå i torsdagens tidning

Smålandsposten har råkat ut för tryckfel i torsdagens tidning, där torsdagens tv-tablå har av misstag bytts ut mot onsdagens. Vi ber hemskt mycket om ursäkt för eventuella besvär som det kan ha orsakat. Här nedan finner du torsdagens tv-tablå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.