Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 06 August, 12:21

Nerikes Allehanda - 30 jul 20 kl. 08:34

Här är nya rapporten – så stor andel av de provtagna länsborna har antikropparAntalet coronafall i Örebro län går stadigt nedåt. Samtidigt visar Region Örebro läns senaste....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Örebro, Region Örebro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är nya rapporten, , stor, andelav de , provtagna länsborna har antikroppar
Dagensanalys.se - 02 nov 17 kl. 12:14

Hur stor andel av trafiken på Facebook är spam-bots

Jag läser idag senaste kvartalsrapporten från Facebook och användarantalet har ökat med 16 procent. Min fråga är hur stor andel av denna tillväxt är riktiga människor och hur stor är falsk uppblåst trafik. Då ryska troll kan infiltrera Facebook och nå hälften av befolkningen i USA i sambandet med valet och siffror från Breakit visar att de har fler användare än det finns människor i vissa åldersgrupper i Sverige.

Nerikes Allehanda - 30 jul 20 kl. 17:31

NYHETSDAGEN: ►Så stor andel av länsborna har antikroppar ►Stor buss hittad i dike ►Nytt rekord på Bergslagsleden

Här är nya rapporten – så stor andel av de provtagna länsborna har antikropparAntalet coronafall....

Magazin24 - 19 jun 12 kl. 10:13

Stor andel ungdomar äter inte frukost

Under måndagen presenterade Landstinget resultaten i undersökningen Liv och hälsa ung 2012, där elever från tre olika årskurser har fått svara på frågor om sig själva. På måndagen presenterade resultaten från Landstinget årliga undersökning Liv och hälsa ung 2012.
Det är en undersökning där 82 procent av länets elever i årskurs 7, 9 och andra året på gymnasiet har svarat på frågor om livsvillkor, levnadsvanor och hälsa.

Supermiljöbloggen - 31 maj 16 kl. 15:46

Stor rapport: Så kan de nordiska länderna minska sina energiutsläpp

International Energy Agency har tillsammans med svenska miljöinstitutet, IVL, tagit fram en rapport om hur de nordiska länderna kan göra stora utsläppsminskningar till 2050. Enligt rapporten är industrin och transporterna de viktigaste områdena att minska utsläppen ifrån. Rapporten tar också upp hur utsläppen kan minska från elsektorn.

Dagensanalys.se - 22 feb 19 kl. 04:37

Rapport: Facebook och Google ökar sin andel av reklamkakan under 2019

Enligt rapporten Global Ad Trends från Warc kommer globala reklaminvesteringar öka med 4,3 procent till 616 miljarder dollar under 2019. Mobilen rusar förbi TV i flera länder och internetjättarna blir bara större. Under förra året ökade reklaminvesteringarna med 5,4 procent till 590 miljarder dollar, så ökningen under 2019 är något mindre.

Affärsvärlden - 05 apr 13 kl. 16:54

Strateg: Rapporten var en stor besvikelse

De ledande börsindexen i USA noterades klart lägre efter lite mer än en timmes handel på fredagen, sedan den amerikanska jobbrapporten för mars visat att antalet sysselsatta i landet ökat med mindre än hälften så många som marknaden väntat sig..

DI - 12 maj 17 kl. 10:09

Efter rapporten: Då ökar storägaren i Actic

Investeringsbolaget Athanase Industrial, som leds av den tidigare vd:n för Öresund och Creades Stefan Charette, har köpt drygt 11.000 aktier i friskvårdskedjan Actic. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

Supermiljöbloggen - 14 apr 14 kl. 16:02

Allt du behöver veta om IPCC-rapporten

 FN:s klimatpanel (IPCC) har släppt en ny rapport som handlar om hur utsläppen av växthusgaser kan minskas. Att hålla ökningen av världens medeltemperatur under 1,5 grader är svårt, men inte omöjligt. De mänskliga utsläppen av växthusgaser har ökat och de har aldrig varit så stora som på 2000-talet.

Ekonomistas - 18 feb 14 kl. 05:28

Toppinkomsternas andel oförändrad, men kapitalets betydelse ökar

I veckan släppte SCB nya data över taxeringsutfallet 2013 och nedan presenteras de svenska toppinkomsternas andel och sammansättning i fram till och med 2012. Sedan 2011 har toppinkomstandelarna inte ändrat sig nämnvärt: den rikaste procenten (individer med årsinkomst över ca 1,2 milj inkl. alla kapitalinkomster) tjänar idag nio procent av alla inkomster.

PrivataAffärer - 02 okt 19 kl. 10:00

Marginalåterhämtning i fokus inför H&M-rapporten

H&M hade en del att leva upp till när försäljningen för det tredje kvartalet (juni-augusti) nyligen släpptes, inte minst med årets 50-procentiga kursuppgång i ryggen. Bolaget prickade analytikernas förväntningar med en försäljningsökning i lokala valutor på 8 procent, den starkaste siffran på elva kvartal, men marknaden svarade med att handla ner aktien. Pessimismen blev dock inte långvarig och i skrivande stund noteras H&M på en bit över 190 kronor, den högsta nivån sedan december 2017.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.