GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 09 August, 16:36

GöteborgsPosten - 29 jul 20 kl. 20:46

Klassiska Chateau Marmont blir privat klubbDet klassiska Hollywoodhotellet Chateau Marmont är snart ett minne blott. Ägaren André Balazs planerar att lägga ned hotellverksamheten vid slutet av året, skriver.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Chateau Marmont, Hollywoodhotellet Chateau Marmont, André Balazs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klassiska, Chateau, Marmontblir , privat, klubb
Helsingborgs Dagblad - 29 jul 20 kl. 20:45

Klassiska Chateau Marmont blir privat klubb

Det klassiska Hollywoodhotellet Chateau Marmont är snart ett minne blott. Ägaren André Balazs planerar att lägga ned hotellverksamheten vid slutet av året, skriver Variety. Tanken är att Chateau Marmont i stället ska bli ett slags privat klubb där bara.

BT - 23 sep 13 kl. 10:51

Aldrig så privat som i rena fantasin

Jag skrev en bok. Det är lite speciellt, för det är den första bok jag skrivit sedan jag var fem och just hade lärt mig. Till min debutroman använde jag en svagt parfymerad anteckningsbok med ljusgula, ljusrosa, ljusgröna och ljusblå sidor för att berätta hunden Luddas historia.

Nya Wermlands Tidningen - 23 nov 17 kl. 06:00

Vingård i fokus: Chateau de Saint Cosme

Vi närmar oss slutet av november; det är med andra ord läge att tina upp med värmande höstviner. Det var längesedan vi tog en närmare titt på ett vinhus. Låt oss styra vinglasen till Chateau de Saint Cosme, i Rhonedalen..

Cornucopia - 26 dec 18 kl. 16:09

Lågkonjunkturen - ska man vara offentligt eller privat anställd?

Nu när lågkonjunkturen rusar mot oss snabbare än det går att bilda en regering kan det vara intressant att fråga sig om man när tillväxten uteblir och ladorna blir tomma ska vara privat eller offentligt anställd. Ska man dra en slutsats utifrån datat är den att privat anställda är beroende av konjunkturen med eftersläpning medan offentligt anställda är beroende av politiska beslut.
BNP-tillväxt och förändringen antal anställda per sektor statlig-kommunal-privat 2006 - 2018P11.

Cornucopia - 19 jan 20 kl. 14:52

Lägre specialistläkarlöner - men större spridning - inom privat sektor

Kanske tvärt emot allmän uppfattning är speciallistläkarlönerna inom den privata sektorn lägre än inom den offentliga. Däremot är lönespridningen större inom det privata, och de högsta lönerna hittas därmed privat. Det finns sannolikt en förklaring nedan.

YLE - 12 nov 15 kl. 05:42

Läkarna måste välja offentligt eller privat

I framtiden kommer det sannolikt att bli omöjligt för läkare att jobba samtidigt både i den offentliga vården och med privatmottagning. Vårdreformen kommer att tvinga läkarna att välja sida tror riksdagsledamot Peter Östman (KD). - Jag anser att det borde vara en klar rågång.

Expressen - 30 jun 17 kl. 07:00

Hon gjorde poesin privat

Anne Sextons klassiska "Leva eller dö" skildrar ”en feberkurva över ett svårt fall av melankoli”. Victor Malm om poeten som förändrade den moderna lyriken. .

BT - 05 dec 11 kl. 15:30

Inför meddelarskydd i privat vård

I den offentliga vården har personal meddelarskydd, och repressalieförbud gäller för arbetsgivaren. Det är en säkerhetsgarant för att människor i behov av vård inte ska bli utsatta för missförhållanden. Detta borde gälla även i den privata vården, menar skribenterna.

Barometern - 10 sep 14 kl. 08:22

?Större andel måste vara i privat regi?

I Kalmar kommun är andelen privat äldrevård bara hälften så stor som i landet som helhet. –?Det är för lågt.

YLE - 26 mar 13 kl. 14:55

Staden uppmanade patient att gå till privat läkare

Vid Bolarskogs hälsovårdscentral i Esbo uppmanar man patienter att gå privat eftersom köerna är så långa, trots att det strider mot stadens regler. Mia Smeds råkade ut för det här då hon ringde hälsocentralen eftersom hennes barn har öroninflammation. - Min yngsta dotter har öroninflammation och då jag ringde hälsovårdscentralen i Bolarskog fick jag frågan om jag har sjukvårdsförsäkring.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.