GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 09 August, 04:19

GöteborgsPosten - 29 jul 20 kl. 20:18

Stort räddningspådrag efter drunkningslarmUnder onsdagskvällen pågick ett stort räddningspådrag utanför Tjörn, efter att en kanot setts flyta upp och ner i vattnet. Räddningstjänst och Sjöräddningen deltog i insatsen, men vid 20.30 avbröts sökandet.
– Vi har sökt av området noggrant och inte hittat något, säger Sjöräddningsledaren Jörgen Hansson..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Tjörn, Sjöräddningen, Sjöräddningsledaren Jörgen Hansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, räddningspådragefter , drunkningslarm
Expressen - 07 jun 18 kl. 17:14

Drunkningslarm – stort räddningspådrag

Ett drunkningslarm har gått i Ale kommun.Ett stort räddningspådrag har satts i gång.– Vi har sju brandbilar på plats och två ambulanser, uppger SOS Alarm..

GT - 15 aug 16 kl. 08:09

Stort räddningspådrag efter drunkningslarm

Ett stort räddningspådrag pågår i centrala Göteborg. En person har hittats i vattnet vid Rosenlundsbron. – Vi har inlett en räddningsinsats, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson..

Expressen - 29 jul 20 kl. 20:26

Stort räddningspådrag efter drunkningslarm

En kanot har setts flyta upp och ned utanför Tjörn, vilket orsakat ett stort räddningspådrag.Vattendykare, räddningsenheter med båtar och Sjöräddningen är inblandade i räddningsinsatsen.– Vi håller på att undersöka om någon kan vara i vattnet, säger Fredrik Johansson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 31 jan 17 kl. 10:32

Brand i lägenhetshus rasar - stort räddningspådrag

Det har varit ett stort räddningspådrag efter att ett niovåningshus på Guldheden i Göteborg har stått i lågor på tisdagsmorgonen. Räddningstjänst, polis och ambulans ryckte ut till platsen och spärrade av ett stort område runt huset..

GöteborgsPosten - 30 maj 12 kl. 12:29

Tom eka orsakade stort räddningspådrag

Ett stort räddningspådrag sattes i gång på tisdagskvällen efter att en tom eka hittats med i Mjörn motorn i gång..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort räddningspådrag efter hopp från Frösöbron

En befarad drunkningsolycka orsakade på lördagen ett stort räddningspådrag i Östersund. Enligt larmet hade två personer hoppat från Frösöbron..

Expressen - 08 apr 13 kl. 06:26

Stort räddningspådrag efter flicka i Malmö

Ett stort räddningspådrag sökte i natt efter en 12-årig flicka som försvunnit från sin familj i deras hem i Malmö. ? Vi söker i fastigheter, garage, parker och källare, säger Hans Nilsson, vakthavande befäl på polisen i Skåne klockan 02.

Expressen - 12 jun 13 kl. 09:46

Stort räddningspådrag larmat till Ringhals

Ett stort räddningspådrag åker till Ringhals utanför Varberg. Detta sedan ett brandlarm utlösts på onsdagsmorgonen. Enligt Hallandsekot handlar det om reaktor 1..

GT - 12 jun 13 kl. 09:46

Stort räddningspådrag larmades till Ringhals

Ett stort räddningspådrag åkte till Ringhals utanför Varberg på onsdagsmorgonen. Detta sedan ett brandlarm utlösts i turbinhallen. Det var olja vid en turbin som fattat eld..

NSD - 17 okt 13 kl. 12:49

Just nu: Stort räddningspådrag till SSAB i Luleå

Just nu har ett stort räddningspådrag ryckt ut till Koksverket på SSAB:s område i Luleå. ??Det brinner inte, så vi befarar att en olycka har hänt, säger Sara Blix, informationsansvarig inom SSAB..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.