Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 09 August, 12:41

Nerikes Allehanda - 30 jul 20 kl. 08:14

Bertil, 84, rasar över skyltning av gång – och cykelbana: ”Vill inte hamna på sjukhus”Bertil Lindgren anser att kommunens skyltning vid Grenadjärgatans gångbana är förvirrande,....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Lindgren, Grenadjärgatans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bertil84 , rasaröver , skyltningav , gångoch , cykelbana, Vill inte hamna på sjukhus
Dalarnas tidningar - 09 jul 20 kl. 18:01

Företagaren Bertil rasar mot Trafikverket efter hårt besked om Dalabanan: "Vad är det för demokrati vi lever i?"

Om ett par veckor drar den stora ombyggnaden av Dalabanan igång, men Trafikverket har fortfarande....

Trelleborgs Allehanda - 06 okt 11 kl. 06:30

Politiker rasar över hamnutredningen

Arkivfoto: Claes Nyberg
Utredningen om Trelleborgs hamn förtjänar inte att tas på allvar.
? Hanteringen av hela ärendet är det sämsta jag någonsin sett, säger Bertil Larsson.

BT - 19 feb 14 kl. 10:31

Ny skyltning ska minska trafiken

Borås växer och trafiken ökar. När nya 27:an mellan Kråkered och Viared står klar ska trafikflödet styras om med ny skyltning. Söderleden blir den stora vinnaren med mellan 5000 och 7000 färre fordon per dygn.

BT - 12 jul 12 kl. 07:44

Skyltning blir fråga för nämnd

Den uteblivna skyltningen till den senaste gasmacken i Borås väcker känslor. - Det måste lösas, säger Mattias Goldmann på organisationen Gröna bilister.
Nu lovar Alexis Mouschopanis (M), ordförande i tekniska nämnden, att ta tag i frågan.

YLE - 06 jun 13 kl. 06:17

Brister i svenskspråkig skyltning i Vanda

Fortfarande finns det flera enspråkiga skyltar i Vanda, trots att stadens tvåspråkighetsprogram kräver skyltning både på finska och på svenska. I början av mars fick Vanda sitt första tvåspråkighetsprogram. Målet med programmet är att förbättra svenskspråkig information och service i staden.

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 14 kl. 15:05

Stängt för skyltning

Den nya parkourbanan vid Höganäs sportcenter öppnade i november men är just nu avstängd - i väntan på skyltning. – För att det inte ska bli felaktig användning väntar vi in skyltning som är beställd, säger Per-Åke Lang, driftschef på sportcenter, och berättar att bakgrunden är att en kille ramlat och slagit sig.– Men det var inget allvarligt..

Skånskan - 24 okt 18 kl. 15:00

Biblioteket behöver bättre skyltning

STAFFANSTORP Bättre skyltning av biblioteket i Staffanstorp behövs.Nu har biblioteket sen ett bra tag flyttat in i rådhuset men känslan av att här finns ett bibliotek saknas, tycker en kommuninvånare. Han menar att det är mycket viktigt att känna igen sitt eget bibliotek i sin kommun.

Kristianstadsbladet - 27 apr 11 kl. 08:00

Bertil tvingas att gilla läget

Den frostiga relationen med omsorgsförvaltningen har gått så långt att Bertil Ohlsson larmat ut polis när en extra personal trängde sig på utan lov.
Bertil Ohlsson kan allt, men behöver hjälp med det mesta. Och har rätt till ett normalt liv som alla andra.

Skånskan - 12 nov 18 kl. 06:01

Karl-Bertil tillbaka med mer ljud

Många fler ljudeffekter och ingen rekvisita. Det är några av förändringarna när Karl-Bertil Jonssons julafton får nypremiär som vinterns stora familjeföreställning på Hipp 17 november.
– Den har blivit mer expressonisktisk och grotesk, för verkligheten är mer grotesk, säger Sara Cronberg som regisserar den klassiska julsagan för andra gången.

News55 - 20 apr 16 kl. 10:42

Enligt oddsen: lillprinsen ska heta Bertil

Färska odds från spelportalen Betsson visar att prins Carl Philip och prinsessan Sofias första barn kommer döpas till Bertil, precis som kungens farbror och Carl Philips gudfar hette.       LÄS MER: Se när Carl Philip berättar om bebislyckan Stod varandra nära Carl Philip och Bertil stod varandra nära och Bertil, även kallad ”motorprinsen”, var mycket intresserad av motorsport precis som Carl Philip.       LÄS MER: Så här stor är han!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.