Aftonbladet > Nyheter

Monday, 10 August, 06:38

Aftonbladet - 30 jul 20 kl. 07:54

Malin Byström glimrar mest när hon pratar om barnen▸ Jussi Björling lämnade familjen i ett halvår när han sjöng i New York. Riktigt så funkar det inte längre..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Byström, Björling, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malin, Byström, glimrar, mestnär hon , pratarom , barnen
Helsingborgs Dagblad - 27 nov 15 kl. 10:56

Hemmasuccé för Malin Byström

Det såg ut som en tanke att Alban Bergs "Sieben frühe Lieder" framfördes av två olika sångerskor i två olika versioner i NV-Skåne med bara några dagars mellanrum. Först ut var Lisa Larsson och Roland Pöntinen med originalversionen för röst och piano, som följdes av Malin Byström som tillsammans med HSO och dirigenten Rumon Gamba sjöng den orkestrerade versionen i torsdags. Men trots att det handlar om samma verk kan man knappt jämföra dem.

Skånskan - 22 nov 18 kl. 15:28

Malin med vänner bjuder in till varieté

Magikern Malin Nilsson har alltid haft en faiblesse för varieté. Nu samlar hon ett gäng vänner på scen i Malmö och den 23 och 24 november intar Varieté Victoria scenen för två unika kvällar.
– En föreställning speciellt gjord för den scenen, en som bara finns här och nu, säger Malin Nilsson.

Skånskan - 23 nov 18 kl. 08:45

Malin med vänner bjuder in till varieté

Magikern Malin Nilsson har alltid haft en faiblesse för varieté. Nu samlar hon ett gäng vänner på scen i Malmö och den 23 och 24 november intar Varieté Victoria scenen för två unika kvällar.
– En föreställning speciellt gjord för den scenen, en som bara finns här och nu, säger Malin Nilsson.

Sydsvenskan - 05 nov 14 kl. 04:00

Staffan Storm: Britta Byström formar musiken till öppna fraser som bevarar mysteriet.

Britta Byström framstår allt mer som en av landets mest originella och framstående tonsättare. Inte minst har hon skapat ett antal betydande orkesterverk, och de tre senaste presenteras nu på en porträttskiva. Byström väljer gärna suggestiva titlar på sina verk och inte sällan har de litterär koppling.

YLE - 20 nov 14 kl. 19:00

Malin Båtmästar är en äkta foodie

Malin Båtmästar bloggar om mat, har skrivit en bok om mat, och säljer mat i sin egen affär. Vi kan nog lätt säga att livet kretsar kring mat för Malin. Vi hälsade på henne i Sundom där hon är omgiven av ...

YLE - 26 jul 16 kl. 06:30

Malin Sund: Sveriges första kvinnliga professor i kirurgi

Malin Sund som är bördig från Uleåborg och Karleby, bor idag i Umeå och är Sveriges första kvinnliga professor i kirurgi med inriktning på cancerkirurgi. Det är en titel som hon inte är helt förtjust i. Tänk att Sverige, som är ett av världens mest jämlika länder, inte har haft kvinnliga professorer i kirurgi före 1993.

Skånskan - 16 apr 19 kl. 06:00

Malin Nilsson bjuder på magiskt påskfirande

För fjärde året i rad blir det en magisk påsk på Victoriateatern i Malmö med den skånska magikern Malin Nilsson. Med sig på scen har hon sin tyska kollega Markus Zink.
– Föreställningen kan ta olika riktningar beroende på vad som händer under kvällen och vad publiken vill, beskriver Malin Nilsson hemlighetsfullt.

GöteborgsPosten - 01 dec 17 kl. 05:00

Rådström glimrar när liv och död kommer på tal

Niklas Rådströms nya monolog tar sig an meningen med livet. Malin Lindroth får en välkommen, men sval lektion i konsten att umgås med livets gåtfullheter..

UT - 23 maj 13 kl. 09:34

Större muskler målet för Malin

Malin Ljung har två SM-silver och ett NM-brons i athletic fitness. Nu siktar hon mot tävlingsarenorna igen. I december är det bedömningsdags.

Västerbottens Folkblad - 03 feb 15 kl. 14:57

Gabriel Byström lämnar GP

Gabriel Byström lämnar sitt jobb som kulturchef på Göteborgs-posten för att bli chef på P4 Skaraborg. Han har jobbat på tidningens nöjesredaktion sedan 1994 och har varit ämneschef sedan nio år. ”Det känns spännande att få ta steget till Sveriges Radio, ett av landets i särklass mest betydelsefulla medieföretag med en stark publicistisk profil.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.