GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 13 August, 22:11

GöteborgsPosten - 29 jul 20 kl. 20:13

Strikta coronaregler för körer väcker oroTvå virusprovtagningar i veckan och maximalt 15 minuter långa repetitioner. Det är de nya rekommendationerna för yrkeskorister..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strikta, coronareglerför , körer, väcker, oro
Helsingborgs Dagblad - 29 jul 20 kl. 20:07

Strikta coronaregler för körer väcker oro

Två virusprovtagningar i veckan och maximalt 15 minuter långa repetitioner. Det är de nya rekommendationerna för yrkeskorister. – Tolkar man råden bokstavligt är det svårt att fortsätta verksamheten.

Aftonbladet - 29 jul 20 kl. 20:07

Strikta coronaregler för körer väcker oro

▸ Två virusprovtagningar i veckan och maximalt 15 minuter långa repetitioner..

Nya Wermlands Tidningen - 29 jul 20 kl. 20:29

Strikta coronaregler för körer väcker oro

YLE - 09 jan 17 kl. 17:51

Salladsbarer i mataffärer drar till sig mikrober

Kontroller utförda av miljömyndigheterna visar att det fortfarande finns en hel del problem med produkterna i mataffärernas salladsbarer, som blir allt vanligare. Endast fem av de 42 salladsbarer i Sydöstra Finland och Södra Savolax som denna gång testades fick helt godkänt vitsord. Resultatet var sämre än i en motsvarande undersökning som gjordes i 64 mataffärer i huvudstadsregionen under år 2015.

YLE - 18 jan 13 kl. 05:01

Paracetamol väcker oro också i Finland

Giftinformationscentralen i Finland tar emot allt fler samtal gällande paracetamolförgiftningar, berättar Annika Kalliokoski, överläkare på Fimea, säkerhets- och utvecklingscentret för läkemedelsområdet. I Sverige slog giftinformationscentralen på torsdag larm om att paracetamolförgiftnignarna ökar och att försäljningen måste begränsas. Man vet inte exakt hur många som blir förgiftade av paracetamol i Finland, man vet endast att samtalen har ökat samtidigt som paracetamol har blivit ett allt vanligare smärtstillande preparat.

DN - 01 jul 15 kl. 16:31

”120 euro räcker till mat, men inte mycket mer”


Medan politikerna gör nya utspel och lägger förhandlingsbud på löpande band försöker grekerna få vardagen att fungera under strikta kapitalkontroller. För dem är kontanter och stabilitet viktigast för tillfället. På onsdagen kunde till sist frustrerade pensionärer ta ut sina pensioner..

Skånskan - 15 jan 20 kl. 09:38

Lyrikvännen flyttar till Malmö

Poesitidskriften Lyrikvännen har lämnat Lund och Ellerströms förlag och flyttat till Malmö. I februari kommer första numret med poeten David Zimmerman och litteraturkritikern Anna Lundvik som redaktörer.
– Det blir nytt utseende också, en form som knyter ihop Lyrikvännens historia med en ambition till modernitet, möte mellan dessa två kan man säga, säger Anna Lundvik lite hemlighetsfullt.

YLE - 22 jan 13 kl. 04:53

Djungelns lag råder inom flygbranschen

Stigande bränslekostnader och hård konkurrens gör det allt tufft för flygbolagen att klara sig. Sedan den ekonomiska krisen slog till, har nästan 200 flygbolag gjort konkurs och nya kollapser kan stå runt hörnet. Idag ordnas en harmlös protestauktion på större flygplatser i Europa.

Sydsvenskan - 31 jan 14 kl. 05:30

Molnen lättar när fönstret stänger

Regndropparna känns isande kalla och vinden biter i kinderna. När Alexander Blomqvist vrålar till och alla förstår att det rör sig om knät, är det som om frosten kom till Florida.Spelarna liksom stelnar till i sina positioner och resten av träningen slängs det oroliga blickar bort mot linjen där Blomqvist sitter med en förmodad ny korsbandsskada.

YLE - 07 okt 15 kl. 16:42

Volkswagen – en biljätte på drift

Få vet i det här skedet vad som egentligen borde göras. Ingen vet heller med säkerhet hur mycket fusket med dieselbilarna i slutändan kommer att kosta. Företagsledningen lovar att de anställda får behålla sina jobb och talar om investeringsstopp och strukturreformer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.