DI > Ekonomi

Tuesday, 04 August, 04:01

DI - 30 jul 20 kl. 07:50

Skanska tar order i Polen – investerar 780 miljoner kronorSkanska investerar cirka 780 miljoner kronor i en ny kontorsbyggnad i Warszawa, Polen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Polen, Warszawa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skanska, tar, orderi , Polen, investerar, 780miljoner kronor
Affärsvärlden - 27 jun 14 kl. 08:38

Skanska tar order i Finland och USA

Byggbolaget tar order för ett nytt logistikcentrum för dagligvaror i Finland samt för att bygga ny anläggning för veterinärmedicin och biomedicin samt att slutföra renovering och tillbyggnad av det befintliga smådjurssjukhuset vid universitetets campus i College Station, Texas, USA..

DI - 25 apr 18 kl. 08:07

Skanska tar order i Polen värd 300 miljoner

Byggbolaget Skanska har tecknat avtal med Johnson Matthey för uppförandet av en produktions- och lagringsanläggning i Gliwice, Polen. .

DI - 01 nov 19 kl. 07:33

Skanska tar amerikansk order på 1,9 miljarder kronor

Skanska tar order i North Carolina angående en vårdbyggnad i Chapel Hill.  .

DI - 13 apr 12 kl. 17:25

Skanska tar order värd 4,4 miljarder

Skanska har tagit en order från Virginia Department of Transportation för tunnelprojektet Midtown tunnel i Virginia, USA..

Affärsvärlden - 27 feb 14 kl. 10:37

Skanska tar order värd 700 miljoner kronor

Byggbolaget Skanska har fått en order värd 108 miljoner dollar, cirka 700 miljoner kronor, i USA, enligt ett pressmeddelande..

DI - 03 mar 14 kl. 08:36

Skanska tar order i USA

Skanska har skrivit kontrakt om att bygga flerfamiljshus i Boston. Kontraktets totala värde uppgår till cirka 820 miljoner kronor och inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för första kvartalet 2014. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 09 jul 14 kl. 08:41

Skanska tar order värd 510 Mkr i USA

Byggbolaget Skanska har erhållit en order om 510 miljoner kronor från en befintlig amerikansk kund verksam inom energibranschen. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 14 apr 16 kl. 10:16

Skanska tar order på halv miljard

Byggbolaget Skanska har fått en order från Johns Hopkins Medicine All Children's Hospital om att bygga en forsknings- och utbildningsanläggning på sjukhusområdet i Florida, USA..

DI - 01 nov 17 kl. 08:11

Skanska tar order i USA

Skanska har, i ett joint venture med Megen Construction, fåt en order i Ohio, USA, gällande byggnation av skolor. Skanskas del av kontraktsvärdet är cirka 560 miljoner kronor och är med i orderingången för USA i det fjärde kvartalet 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 jun 19 kl. 07:36

Skanska tar order på 370 miljoner i USA

Byggkoncernen Skanska har fått en order på ett bygge av en skola i Auburn, Washington, USA till ett kontraktsvärde om 39 miljoner dollar motsvarande cirka 370 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Krisande klädbolaget vill betala 25 procent av skulden

Venue Retail Group meddelade under måndagen att bolaget ska skicka ut ackordsförslag till bolagets borgenärer, utse en ny koncernledning….

DI - 5 timmar sedan

Bransons rymdbolag förlorar 470 miljoner – aktien backar

Virgin Galactic levererade sin kvartalsrapport efter börsstängningen på måndagen..

DI - 5 timmar sedan

Så ska Benjamin Dousa lyfta Timbro – ”En sådan borgerlighet blir helt irrelevant”

I november tillträder Muf-ordföranden Benjamin Dousa posten som vd för Timbro. Under hans ledning ska trösklarna till den liberala….

DI - 5 timmar sedan

Maha Energy producerade i snitt 3.906 fat om dagen i juli

Maha Energy rapporterar en aggregerad försäljningsproduktion om 111.404 fat olja och 58.090 miljoner kubikfot gas i juli, vilket ger en….

DI - 6 timmar sedan

Venue Retail Group kommer att skicka ut ackordsförslag till Bolagets borgenärer, utse en ny koncernledning samt offentliggör en förteckning över tillgångar per den 30 juni 2020

STOCKHOLM (3 augusti 2020) – Venue Retail Group AB (publ) ("VRG" eller "Bolaget") (Nasdaq Stockholm: VRG B) och dess rekonstruktör kommer i….

DI - 6 timmar sedan

Uppgifter: Åklagare utreder president Trump för bedrägeri

President Donald Trump kan vara föremål för en utredning om bank- och försäkringsbedrägeri..

DI - 6 timmar sedan

Basindustrin en livboj när turismen stryptes

Med ett näringsliv förankrat i basindustrin har länen i norra Sverige klarat coronapandemin relativt bättre än andra regioner..

DI - 7 timmar sedan

W, Q, U eller kanske ett badkar – stor oenighet om återhämtningen

En V-formad återhämtning av konjunkturen ter sig allt mer osannolik, samtidigt som nya bokstäver och symboler tillfogas från världens….

DI - 7 timmar sedan

Auktionshuset backade 25 procent – sålde för 22 miljarder

Auktionshuset Sothebys rapporterade på måndagen att de har sålt föremål värda 2,5 miljarder dollar, eller motsvarande nästan 22 miljarder….

DI - 7 timmar sedan

Trump: Om Tiktok inte är sålt 15 september förbjuder vi den

Microsoft vill fortfarande köpa delar av Tiktok. Samtidigt kommer uppgifter om att Tiktoks kinesiska ägare Bytedance ska flytta till London….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.