Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 09 August, 13:45

Sydsvenskan - 30 jul 20 kl. 07:41

Fler vill ha rotavdrag under pandeminUtbetalningar av rotavdrag har ökat med 350 miljoner kronor under första halvåret i år..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flervill ha , rotavdragunder , pandemin
Helsingborgs Dagblad - 30 jul 20 kl. 07:41

Fler vill ha rotavdrag under pandemin

Utbetalningar av rotavdrag har ökat med 350 miljoner kronor under första halvåret i år jämfört med samma period förra året, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Pia Blank Törnros, skattejurist på Skatteverket, tror att ökningen kan bero på pandemin. – Under.

SR - 30 jul 20 kl. 05:42

Fler söker och får rotavdrag under pandemin

Utbetalningarna av rotavdrag har ökat med 350 miljoner kronor under våren och kan vara en följd av den pågående coronapandemin. Samtidigt tvingas hantverkare att flytta sina semestrar och tacka nej till jobb..

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 07:43

Fler vill ha rotavdrag under pandemin

Utbetalningar av rotavdrag har ökat med 350 miljoner kronor under första halvåret i år jämfört med samma period förra året, rapporterar.

DN - 07 apr 15 kl. 11:07

MSB: Sänkt rotavdrag kan leda till skador

Ett förändrat rotavdrag kan leda till fler skador i hemmet. Det tror Jan Schyllander, utredare på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. ”Vi ser ett tydligt samband mellan införandet av rotavdrag och minskade skador bland hemmafixare”, säger han..

Expressen - 29 okt 13 kl. 03:12

Fler beslut om rut- och rotavdrag överklagas

STOCKHOLM. Allt fler överklagar Skatteverkets beslut om rut- och rotavdrag, skriver Dagens Nyheter..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Second hand-butiker överösta under pandemin

Sveriges second hand-kedjor har fått in ovanligt många skänkta varor under coronakrisen. De tror att det beror på att fler personer har haft tid att rensa i hemmet. Coronakrisen drabbade second hand-butikerna hårt.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Second hand-butiker överösta under pandemin

Sveriges second hand-kedjor har fått in ovanligt många skänkta varor under coronakrisen. De tror att det beror på att fler personer har haft tid att rensa i hemmet. Coronakrisen drabbade second hand-butikerna hårt.

NT - 3 timmar sedan

Second hand-butiker överösta under pandemin

Sveriges second hand-kedjor har fått in ovanligt många skänkta varor under coronakrisen. De tror att det beror på att fler personer har haft tid att rensa i hemmet..

DI - 31 mar 15 kl. 21:09

Byggare fruktar fler svartjobb

Minskat rotavdrag slår hårt mot de mindre företagenSänkt rotavdrag ökar inte svartjobben. Det säger finansminister Magdalena Andersson.Men både byggbranschen och oppositionen går till hård motattack..

Helsingborgs Dagblad - 05 okt 15 kl. 04:09

Befarar fler svartjobb med nya rot

Nästan alla små och medelstora byggföretag tror att svartjobben kommer att öka när regeringens förslag om sänkt rotavdrag träder i kraft. Fyra av tio företag har redan bestämt sig för att minska sin personalstyrka eller överväger att göra det.Det visar en enkät där över 2 000 byggföretag deltagit som DN tagit del av och som gjorts av branschorganisationerna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.