Nerikes Allehanda > Nyheter

Monday, 10 August, 07:30

Nerikes Allehanda - 30 jul 20 kl. 07:38

Kafé och kiosk på Alntorps ö stänger i förtid - "svårt att få lönsamhet"Kaféet och kiosken på Alntorps ö stängs i förtid. Detta på grund av dålig lönsamhet. Nu på söndag....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Alntorps

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaféoch , kiosk, Alntorpsö , stängeri , förtid, svårt att få lönsamhet
HBL - 26 feb 13 kl. 08:52

Kiosk startskottet för liv året om i Hangö

År 2020 ska Hangö ha ett centrum som är estetiskt, aktivt och personligt och erbjuder service och kulturevenemang året om. Det är visionen som den i höstas grundade föreningen Elävä Hanko-Levande Hangö jobbar för. Föreningens rötter finns i utredningen kring ett levande centrum som företagarföreningen i Hangö lät göra för några år sedan.

YA - 26 jan 14 kl. 10:23

"Det här är möjligheternas hus"

Foto: Sprisse Nilsson
"Äntligen" var ett ord som hördes många gånger under invigningsdagen av Navet, Sjöbos nya ungdoms- och kulturhus.
Punkmusik, den brasilianska kampsporten capoeira, dockteater, pyssel i textilverkstaden eller frosting av cupcakes i kaféköket. Det nya ungdomshuset vid Sandbäcksskolan formligen sprakade av aktiviteter under lördagen, då portarna på Navet slogs upp för allmänheten.

YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.