GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 07 August, 11:00

GöteborgsPosten - 29 jul 20 kl. 19:08

Belarus: Över 30 ryska legosoldater gripnaBelarus (Vitryssland) har gripit över 30 ryska legosoldater som anklagas för att ha planerat att skapa oro i landet inför presidentvalet senare i sommar, rapporterar statliga mediekanalen Belta, med hänvisning till rättsväsendet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Belta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BelarusÖver 30 , ryska, legosoldater, gripna
Aftonbladet - 29 jul 20 kl. 15:34

Belarus: Över 30 ryska legosoldater gripna

▸ Belarus (Vitryssland) har gripit över 30 ryska legosoldater som anklagas för att ha planerat att skapa oro i landet….

Sydsvenskan - 29 jul 20 kl. 15:33

Belarus: Över 30 ryska legosoldater gripna

Belarus (Vitryssland) har gripit över 30 ryska legosoldater som anklagas för att ha planerat att skapa oro i landet inför presidentvalet i höst, rapporterar statliga mediekanalen Belta, med hänvisning till rättsväsendet. 32 personer från den privata rys.

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 20 kl. 15:33

Belarus: Över 30 ryska legosoldater gripna

Belarus (Vitryssland) har gripit över 30 ryska legosoldater som anklagas för att ha planerat att skapa oro i landet inför presidentvalet i höst, rapporterar statliga mediekanalen Belta, med hänvisning till rättsväsendet. 32 personer från den privata rys.

SVT - 30 jul 20 kl. 20:07

Belarus anklagar ryska legosoldater för terroristbrott

Över 30 personer som påstås vara ryska legosoldater har gripits misstänkta för förberedelse till terroristbrott i Belarus. Ryssland vill inte kännas vid anklagelserna och kritiker till den sittande presidenten Aleksandr Lukasjenko kallar gripandet för ett pr-trick..

Aftonbladet - 30 jul 20 kl. 00:51

33 ryska legoknektar gripna

▸ En insatsstyrka i Belarus kunde i natt gripa flera ryska legosoldater utanför Minsk..

DI - 14 feb 18 kl. 08:33

Slakt av ryska legosoldater under anfall i Syrien

  Minst 100 ryska legosoldater ska ha dödats i en attack mot en amerikansk bas i Syrien. Det rapporterar Bloomberg News. .

DN - 07 aug 18 kl. 13:54

Husrannsakningar på redaktioner i Belarus – tre journalister gripna

Tre journalister har frihetsberövats i Belarus i samband med husrannsakningar av redaktionerna för två oberoende nyhetssajter, enligt myndigheterna i landet..

SR - 21 maj 14 kl. 10:26

Ryska journalister gripna i Ukraina

Under helgen kom en rad rapporter från Krim om journalister som tagits in för långa förhör hos den ryska polisen. Men det finns också exempel på hur ryska journalister har svårt att arbeta i Ukraina. I helgen greps två ryska journalister som greps i söndags och som suttit inspärrade sedan dess..

SVT - 05 sep 18 kl. 19:14

Två misstänkta ryska spioner gripna i Estland

Estniska säkerhetspolisen har gripit två personer efter misstanke om spioneri från ryskt håll. En av de gripna jobbade på högkvarteret för de baltiska ländernas försvar..

DI - 08 nov 11 kl. 06:51

Ryska mäklare gripna i svindelhärva

Fyra ryska fastighetsmäklare har gripits i Moskva, misstänkta för att ha bedrivit olaglig bostadsförmedling, uppger polisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.