Dalarnas tidningar > Nyheter

Thursday, 06 August, 03:48

Dalarnas tidningar - 30 jul 20 kl. 07:16

”Detta vansinne”: Vill att justitieombudsmannen sätter stopp för bioplanernaLite ros, väldigt mycket ris. Det har Ingvar Henriksson (S) och kommunen fått i skriftlig form.....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Ingvar Henriksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Detta vansinneVill att , justitieombudsmannen, sätter, stoppför , bioplanerna
DalaDemokraten - 30 jul 20 kl. 07:16

”Detta vansinne”: Vill att justitieombudsmannen sätter stopp för bioplanerna

Lite ros, väldigt mycket ris. Det har Ingvar Henriksson (S) och kommunen fått i skriftlig form.....

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Vansinne" – här kör de i 330 kilometer i timmen på allmän väg

Andreas och hans kompis bestämde sig för att testa gränserna. Så de satte sig i sin trimmade bil och körde söderut.  – Vi slog av fartbegränsaren, egentligen ska man inte kunna köra i över 285.

Expressen - 29 aug 16 kl. 23:07

Manificats kritik mot Norge: "Vansinne"

Cirkusen kring Norge och användningen av astmamedicin fortsätter. Nu ger sig den franske längdstjärnan Maurice Manificat in i debatten. - Det är vansinne, säger han till norska Dagbladet..

Expressen - 19 okt 16 kl. 20:01

Tomtens ilska mot clowner: "Vansinne"

Nu går självaste tomten ut och sätter ner foten. Han har fått nog av alla clowner som trakasserar och skrämmer barn och vuxna. – Jag tycker det är komplett vansinne, säger han..

Expressen - 04 jun 20 kl. 17:35

Demonstrationerna är rent vansinne

Att anordna en fysisk demonstration mitt i en pågående pandemi är inget annat än rent vansinne. Ni slåss för medmänsklighet men utsätter andra för livsfara. Nu ökar pressen ännu mer på mig och mina kollegor i den svenska covid-19-vården, skriver sjuksköterskan Stephanie Bruksgård (M)..

Blekinge Läns tidning - 10 jul 17 kl. 05:30

Stopp för aktivismen på biblioteken

Justitieombudsmannen (JO) riktar förödande kritik mot bibliotek som ratar böcker på grund "felaktiga" åsikter. JO:s kritik borde innebära ett stopp för aktivismen på de svenska folkbiblioteken..

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 13:23

JO utreder stopp för pengar till intagna

Efter att ha fått in närmare 100 anmälningar har Justitieombudsmannen (JO) beslutat att öppna ett så kallat initiativärende för att granska Kriminalvårdens stopp för insättningar av pengar till intagna. "Det handlar om två frågor, beslutet i sig och vil.

GöteborgsPosten - 26 mar 20 kl. 13:25

JO utreder stopp för pengar till intagna

Efter att ha fått in närmare 100 anmälningar har Justitieombudsmannen (JO) beslutat att öppna ett så kallat initiativärende för att granska Kriminalvårdens stopp för insättningar av pengar till intagna..

UNT - 26 mar 20 kl. 13:23

JO utreder stopp för pengar till intagna

Efter att ha fått in närmare 100 anmälningar har Justitieombudsmannen (JO) beslutat att öppna ett så kallat initiativärende för att granska Kriminalvårdens stopp för insättningar av pengar till intagna..

SmålandsPosten - 03 okt 19 kl. 21:52

Tvisterna om Selma fortsätter hos Justitieombudsmannen

Familjen Rohdin har anmält Älmhults kommun till Justitieombudsmannen, JO. Gånger tre. De menar att kommunen inte har behandlat dem rätt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.