Dagens Medicin > Nyheter

Monday, 10 August, 09:59

Dagens Medicin - 30 jul 20 kl. 07:00

”Nej, ni satsar inte på vården”Det Moderaterna kallar ökade resurser är siffertrixande och dimridåer, skriver debattörer från Vänsterpartiet..
Läs mer på Dagens Medicin
Läs mer om:
Moderaterna, Vänsterpartiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nejni , satsarinte på , vården
Västerbottens Folkblad - 30 aug 13 kl. 02:00

Ett nej hotar vården i inlandet

Ett nej i folkomröstningen riskerar vården, skriver vänsterpartisten Gunilla Jönsson. Dorotea sjukstuga var fram till 1/2 2012 ett väl fungerande och väl utrustat medicinsktekniskt minisjukhus [...].

YA - 15 apr 14 kl. 13:44

Den perfekta trädgården?

Foto: Bass Nilsson

Det rasslar högljutt när jag bit för bit krafsar loss mossan mellan stenplattorna framför huset. Jag har tagit mig kanske tio kvadratmeter framåt, det innebär att jag har typ 190 kvar. Jag pausar en stund och lyfter blicken ut över gårdsplanen.

Expressen - 03 mar 13 kl. 18:03

Nu satsar Dif på cupen "Enda som är viktigt"

Djurgården körde över Umeå i årets första tävlingsmatch med 3-0. Stor matchvinnare blev Erton Fejzullahu med ett hattrick ? och nu satsar Djurgården allting på svenska cupen.

YLE - 14 nov 12 kl. 05:26

Strama tyglar för äldrevården i Korsholm

I Korsholm går socialnämnden genom nästa års budget med rödpenna. Nämnden väntas stryka 3-4 närvårdartjänster och en nattpatrull inom äldrevården. Dessutom blir det inga extra pengar för närståendevården Allt för att passa in i ramarna för nästa års budget.

Västerbottens Folkblad - 17 okt 14 kl. 08:13

Dömd till fyra års fängelse – får nej till placering i Umeå

24-åringen dömdes till fyra års fängelse för grov misshandel, riktad mot sin sambo. Han vill avtjäna straffet nära Umeå – men får nej av Kriminalvården. I stället ska han placeras på Hall nära Södertälje, platsen är redan bokad.

SR - 07 nov 16 kl. 13:25

Nils Ekman tatuerar sig – om Djurgården sätter publikrekord för svensk damhockey

Luleå och Linköping satte publikrekord för svensk damhockey i SM-finalen.Nu satsar Djurgården på att slå det rekordet.Och då har sportchefen Nils Ekman ett löfte:– Då tänker jag ta en Djurgårds-tatuering, säger han..

Computer Sweden - 07 maj 18 kl. 06:02

Smarta fotbojor och VR när Kriminalvården digitaliseras


Prediktiva system för övervakning, visualisering för bättre lärsituationer, teknik för bättre kontakt med anhöriga utanför murarna – nu satsar Kriminalvården på att skapa bättre digitala stöd..

IDG - 07 maj 18 kl. 06:02

Smarta fotbojor och VR när Kriminalvården digitaliseras


Prediktiva system för övervakning, visualisering för bättre lärsituationer, teknik för bättre kontakt med anhöriga utanför murarna – nu satsar Kriminalvården på att skapa bättre digitala stöd..

BT - 14 jan 19 kl. 20:53

Folktandvården öppnar för högre lön till trotjänare

Södra Älvsborgs sjukhus säger nej, men tandvården är mer positiv till höjd lön för medarbetare i pensionsålder. – Frågan har lyfts och vi tittar närmare på den, säger Anneli Bernhardsson, HR-chef för Folktandvården i Västra Götaland..

YLE - 04 jul 19 kl. 05:02

Läkemedelsrobotar, videosamtal och optimeringsprogram - de här tekniska lösningarna satsar hemvården på i Östnyland

En robot som påminner minnessjuka klienter i Sibbo om att ta medicinerna, videosamtal i Lovisa och ett datorprogram som optimerar hemvårdarens rutt i Borgå - nya tekniska hjälpmedel ska underlätta vardagen för både hemvårdare och klienter..

Expressen - 09 apr 19 kl. 07:39

Cancersjuka Malin, 34: Jag säger nej till vården

Malin Blomberg, 34, har livmoderhalscancer. Läkarna vill att hon skyndsamt behandlas med cellgifter och strålbehandling.Men Malin har valt att gå emot sina läkares rekommendationer och i stället söka sig till alternativa behandlingsmetoder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.