Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 09 August, 12:50

Vestmanlands Läns Tidning - 30 jul 20 kl. 06:57

Debatt: Nu går skam på torra landJag promenerar varje dag ut till piren på Öster Mälarstrand. På båda sidor av vägen växer det....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Öster Mälarstrand

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattNu , går, skam, torra, land
SVT Debatt - 12 jan 17 kl. 07:00

”Skam gör något banbrytande”

”Skam banar väg för en ny generation som får vara precis som de vill utan att bli ifrågasatta. Det är guld värt”, säger radioprataren Daniel Paris..

SVT Debatt - 16 jan 17 kl. 15:16

”Skam är inte tillräckligt inkluderande”

”Jag upplevde inte serien Skam som riktigt trovärdig. Jag förespråkar en bredare belysning av samhällets olika delar”, skriver Betlehem Isaak..

SVT Debatt - 01 apr 18 kl. 04:00

Jens Liljestrand: ”Jag känner raseri, sorg och skam”

Är beslutet att sluta flyga ett tecken på medelklassångest? När Expressens biträdande kulturchef Jens Liljestrand fick frågan i en debatt med Travelnews Viggo Cavling hettade det till..

SVT Debatt - 28 maj 19 kl. 13:24

”Ingen ska känna skam över att skina upp i ett leende”

Tänderna är en del av kroppen. Ändå är tandvården separerad från övriga vården, med högre priser och svagare högkostnadsskydd. Många har därför inte råd med en god tandhälsa, vilket bekräftas av SVTs granskning, skriver debattörerna..

Vestmanlands Läns Tidning - 06 feb 20 kl. 16:25

Debatt: Nu går skam på torra land – igen

I mitt tidigare inlägg, "Nu går skam på torra land", VLT den 24 januari, angående brister i....

Vestmanlands Läns Tidning - 14 feb 20 kl. 10:22

Debatt: Latrinpumpar finns och är öppna under båtsäsong

Replik. Rolf Bergqvist har i debattartiklar den 24 januari, "Nu går skam på torra land", och den....

Skånskan - 27 jan 16 kl. 22:30

”En skam”, sade Löfven i Malmö

Malmö En skam, för vårt samhälle och för vårt land. Så sade statsminister Stefan Löfven om den växande antisemitismen, när han på onsdagskvällen talade i synagogan i Malmö, på minnesdagen för Förintelsens offer.De hårdare attityder som Sveriges judar möter fick man prov på när man skulle besöka högtiden.

Eurosport - 21 maj 11 kl. 13:22

Cykel - Giro d'Italia - Bråk om inställda sträckan: "En skam"

Trots att den varit inplanerad sedan länge bestämde sig juryn från UCI för att ställa in lördagens kontroversiella passage över Monte Crostis - kvällen före etappen. Mot tävlingsledningens vilja. Beslutet skapar debatt.

Nyheter 24 - 23 sep 13 kl. 17:06

"Romregistret en skam för svensk polis"DebattörenVill du göra din röst hörd?

Det är anmärkningsvärt att en av de myndigheter som har störst förtroende hos befolkningen nu avslöjas med att ha upprättat ett register över romska vuxna och barn i Skåne.
Eller som polisen kallar det: en analysfil. Varför behöver svensk polis i Skåne ett register med ostraffade personer och barn som dessutom är romer?

Sydsvenskan - 26 okt 13 kl. 06:30

Det är en skam för oss alla hur vi behandlar våra gamla.

Gertrud Sigurdsen var på åttiotalet socialdemokratisk socialminister. Idag är hon nittio år gammal och klarar sig inte längre själv. Hon vill inget hellre än att bo på ett äldreboende där hon kan känna sig trygg och få den hjälp hon behöver, men Stockholms kommun vägrar.

Nya Wermlands Tidningen - 30 aug 16 kl. 08:01

Skam den som ger sig

Utbildning. Jonas Linderoth är pedagogikprofessor från Göteborg. Häromdagen berättade Linderoth på DN Debatt att han ”ryser av skam i hela kroppen” när han tänker på det ”förenklade och populistiska budskap han framförde” till lärare och lärarstudenter under 1990-talet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.