Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 07 August, 18:15

Nerikes Allehanda - 30 jul 20 kl. 06:34

Live-sändningar i kyrkan skapar gemenskap och närhet – när social distansering är ett måste– Välkomna! säger kyrkoherde Per Schmidt och vänder sig mot kameran, i en för övrigt nästan tom....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Per Schmidt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Live-sändningari , kyrkan, skapar, gemenskapoch , närhetnär , social, distansering är ett måste
Dagensanalys.se - 14 okt 16 kl. 11:38

4 steg hur du lyckas med Facebook Live – från mobil till studio

Att Facebook Live är oerhört effektivt kan inte ha undgått någon, de prioriterar just nu livesändningar för att fler skall sända mer direkt. Troligtvis gör de detta för att få igång användandet så att de senare kan kapitalisera på användarna med annonser i deras online-video sändningar på Facebook. De har redan presenterat olika annonslösningar i Favebook Live.

Dagensanalys.se - 02 aug 16 kl. 10:50

Nu testar Facebook annonser i Facebook Live

Facebook Live har blivit ett allt mer viktigt sätt att kommunicera i det sociala nätverket då algoritmerna ger livesändningarna en högre ranking för att visas i det sociala nätverket. Nu när Facebook har fått igång användandet av Facebook Live börjar de givetvis att testa olika annonsformat så att de kan kapitalisera på användarna. Facebook har börjat köra tester av mid-roll videoannonser i deras live videosändningar tillsammans med deras främsta publiceringspartners, bekräftade Facebook under måndagen.

Dagensanalys.se - 19 maj 16 kl. 15:00

Bittorrents nya live-videoplattform ska göra slut på hackiga sändningar

Bittorrent, som främst är kända för sitt nedladdningsprogram för torrent-filer, har just presenterat en egen tjänst för live-videostreaming. Genom att bygga på företagets peer-to-peerteknik så ska nya Bittorrent Live göra slut på lagg och därmed lösa livevideos problematik. Man kommer kunna titta på live-sändningar från Bittorrents samarbetspartners (som dock inte är några större namn just nu) och längre fram kommer man även att kunna titta på etablerade prenumerationstjänster såväl som reklamfinansierade sådana.

Dagensanalys.se - 30 mar 16 kl. 16:00

Twitters Periscope stoltserar med 200 miljoner livesändningar under sitt första år

Twitterägda live-streamingtjänsten Periscope lanserades i mars 2015, och firade just ett år online. I samband med detta vill man visa hur mycket man växt under sitt första år – samtidigt som konkurrensen från andra techjättar ökar. Periscope noterar att deras användare har skapat mer än 200 miljoner live-sändningar under året, och att motsvarigheten till 110 års videos ses dagligen på tjänsten.

BT - 13 feb 14 kl. 09:23

Få nyttjar dyr live-tv

Merparten av kommunfullmäktiges live-sändningar sågs av 60 personer eller färre i fjol. Trots det anser kommunstyrelsens ordförande Ulf Olsson (S) att kostnaden på 357 000 kronor för 2013 var befogad. 637 000 kronor – så mycket har webb-sändningar från fullmäktiges möten kostat kommunen under tre år.

Dagensanalys.se - 18 jul 16 kl. 14:15

Facebook Live eller Twitters Periscope – vem är bäst?

Facebook och Twitter är de största konkurrenterna när det kommer till den senaste trenden på internet, alltså live-streaming. Men vad är respektive tjänst fördel – och vilken ska man använda för att nå ut med sin marknadsföring? Live-streaming och videomaterial överlag har exploderat på nätet, såpass att en framträdande Facebook-chef tror att texten snart är död på sociala medier.

Världen Idag - 10 apr 17 kl. 09:46

Live-sända vittnesbörd når arabisktalande världen över

Den arabiska församlingen i Sundbyberg har sysslat med tv-sändningar i många år. Men nu har de byggt en ny studio och börjat med live-sändningar. Varje måndag sänder de vittnesbörd ut till den arabisktalande världen.

Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 11:51

Titta på DIGITAL 2020 på Facebook Live nu på torsdag 16 juni 08:30

Vi kör vår sista DIGITAL 2020 innan sommarsemestrarna nu på torsdag hos SMIF (Branschföreningen för Svenska Marknadsundersökningsföretag). För alla er som inte har haft möjlighet att delta bjuder vi nu på vår föreläsning direktsänt på Facebook Live 16 juni 08.30-09:30.

Dagensanalys.se - 13 jul 16 kl. 18:42

Twitter och Bloomberg kommer live-streama nyheter

Twitter och nyhetsbolaget Bloomberg har nyss skrivit under ett avtal som innebär att man kommer att live-streama flera olika Bloomberg-program. Det nya avtalet kan ses som ännu en satsning från Twitter som vill stärka sin roll inom den allt växande digitala videoarenan. Enligt en ”insatt källa” som kommenterat affären till bland annat Techcrunch så kommer de två företagen att dela på reklamintäkterna – någon annan information kring avtalsvillkoren finns inte för tillfället.

Dagensanalys.se - 16 jun 16 kl. 08:40

Nu är vi live på Facebook

Vi är just nu och presenterar 2020 hos SMIF – Svenska Marknadsundersökningsföretag. Häng med och lyssna på vad som väntar år 2020. Länken för att titta på livesändningen är: www.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.