DI > Ekonomi

Saturday, 08 August, 23:00

DI - 30 jul 20 kl. 06:21

Kina lovar fler åtgärder för att stabilisera ekonominKinas statsråd har lovat att införa mer åtgärder för att öka export samt att locka mer utländska investeringar i syfte att stabilisera. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kina, lovar, fler, åtgärderför att , stabilisera, ekonomin
E24 - 18 aug 16 kl. 18:31

Bokrisen: Peter Eriksson lovar fler åtgärder i höst

Den rekordartade ökningen av bostadsbyggandet gläder bostadsminister Peter Eriksson. I en intervju med SvD utlovar han fler åtgärder för att klara bostadskrisen. Byggandet måste upp ännu mer.

Opinionen.se - 04 apr 13 kl. 07:27

Cypern lovar fler åtgärder

Cypern begränsar högre tjänstemäns första klass-resande, underlättar utmätningar för banker och slopar påskbonusen för pensionärer i utbyte mot räddningspaket från EU och IMF, skriver Wall Street Journal på nätet. Regeringen lovar också nedskärningar och skattehöjningar samt att spara in 1,4 miljarder euro genom privatiseringar de närmaste fem åren för att uppfylla budgetmålen som långivarna satt upp. Andra åtgärder är höjd pensionsålder och minskade sjukvårdskostnader framgår det av ett utkast som beskriver uppgörelsen..

Skånskan - 20 mar 20 kl. 16:42

Är redo för fler åtgärder

lund
Kommunens lägesrapport gällande coronasmittan gick i stort ut på att man följer de rekommendationer som kommer från nationella myndigheter och riksdag och regering.
– Och vi har ju en beredskap att vidta fler åtgärder om så kommer att krävas, säger Philip Sandberg (L), kommunstyrelsen ordförande. Vid presskonferensen ville Philip Sandberg påminna om det finns väldigt mycket desinformation och självutnämnda experter just nu.

SvD - 25 feb 15 kl. 05:48

Kina: fÖrbereder ÅtgÄrder till stÖd fÖr fastighetsmarknad

Kina förbereder åtgärder för att lätta begränsningarna för bostadsförsäljningar om inbromsningen i den ekonomiska tillväxten och raset på husmarknaden fortsätter..

Expressen - 13 nov 15 kl. 12:35

Johansson: Kommer att kräva fler åtgärder

Fler åtgärder kommer att krävas för att hantera flyktingkrisen. Det säger migrationsminister Morgan Johansson, S, som är öppen för samtal med oppositionen. – Vi för löpande diskussioner med de andra partierna och jag är övertygad om att vi behöver få fram nya åtgärder.

DI - 26 nov 15 kl. 15:35

Löfven redo ta till fler åtgärder

Under torsdagen frågades statminister Stefan Löfven ut i riksdagen om det svenska flyktingmottagandet. På en pressträff efter frågestunden sa statsministern att fler åtgärder kan bli aktuella om inte "antalet asylsökande minskar kraftigt" men nuvarande åtgärder..

SR - 10 feb 16 kl. 11:58

Fridolin: Inga fler åtgärder för att minska flyktingströmmen

Regeringen kommer inte att presentera fler förslag med syftet att försvåra för asylsökande att komma till Sverige. Det säger Miljöpartiets språkrör, utbildningsminister Gustav Fridolin. Andra ministrar i regeringen har öppnat för att vidta fler åtgärder än de redan om antalet asylsökande till Sverige inte minskar..

DI - 09 okt 14 kl. 18:04

ECB är dedikerade för fler åtgärder

Europeiska centralbankens ordförande Mario Draghi sade under ett tal under torsdagen att ECB är enhälligt dedikerade till fler åtgärder om det skulle behövas. Det rapporterar Dow Jones Newswires..

DI - 27 nov 14 kl. 10:26

Draghi flaggar för fler åtgärder

Tillväxtmomentum i euroområdet har försvagats. ECB-rådet är enigt om agera med fler åtgärder om nödvändigt. Det upprepade ECB-chefen Mario Draghi på torsdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 26 mar 15 kl. 14:58

Bolund: Inga fler åtgärder innan amorteringskravet

De svenska hushållen fortsätter att öka sina skulder i snabb takt, i februari var tillväxttakten 6,2 procent, enligt statistik från SCB på torsdagen. Men regeringen vill invänta hur det kommande amorteringskravet slår innan fler åtgärder kan bli aktuella för att försöka minska hushållens skulder..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Rekordsug efter cabbar: Här är de snabbast säljande – och de dyraste

Marknaden för cabrioleter, både nya och begagnade, har exploderat, enligt bilhandelsplatsen Wayke som kallar fenomenet ”coronacab”..

DI - 2 timmar sedan

Tornedalen vill förföra med blodplättar och granskott

Mitt i svenska Tornedalen, i en by med drygt 10 invånare och dubbelt så många bastur, har konceptboendet Huuva Hideaway utvecklats till en….

DI - 3 timmar sedan

”Korta kontrakt står högt i kurs” – coworking lockar när anställda flyr hemmet

I jakten på minskade hyreskostnader ser fler företag kontorshotell som en billig lösning..

DI - 2 timmar sedan

Över 100 demonstranter skadade i Beirut – polis dödad

Minst 100 demonstranter har skadats under lördagens regeringskritiska protester i Beirut..

DI - 3 timmar sedan

Fed-chef vill se ny lockdown i USA: ”Så omfattande och strikt som möjligt”

Fed-chefen Neel Kashkari förespråkar en sex veckors nedstängning av USA för att dämpa virusspridningen – och för att rädda ekonomin..

DI - 4 timmar sedan

Techjättarnas nya drag: "Svår balansgång"

Facebook och Twitter sätter nu ner foten och tar mer ansvar på sina plattformar..

DI - 5 timmar sedan

Danska köttjätten stänger coronadrabbat slakteri

Knappt två veckor efter att det första fallet av covid-19 bekräftats på slakteriet Danish Crown i danska Ringsted har nu närmare 150….

DI - 6 timmar sedan

De ställde om produktionen för att hjälpa vården – fick inget sålt

Ett femtiotal bolag som snabbt ställde om sin produktion till att tillverka skyddsutrustning i början av coronakrisen fick inte produkterna….

DI - 6 timmar sedan

Efter konkursen – svenska skjorttillverkaren återuppstår

Skjorttillverkaren Oscar of Sweden återuppstår i ett samarbete mellan tidigare ägaren Sir of Sweden, och tennisprofilen Magnus Gustavsson..

DI - 7 timmar sedan

Warren Buffett återköper aktier för rekordsumma

Investerargurun Warren Buffetts investmentbolag Berkshire Hathaway återköpte aktier för 5,1 miljarder dollar i det andra kvartalet, vilket….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.