DalaDemokraten > Nyheter

Wednesday, 05 August, 09:58

DalaDemokraten - 30 jul 20 kl. 06:09

Gymnasieeleverna kommer tillbaka till skolan – men högskolestudenterna kan fortsätta på distansVecka 34 inleder gymnasieeleverna höstterminen, och de nya studenterna på högskolan veckorna....
Läs mer på DalaDemokraten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gymnasieelevernakommer tillbaka till , skolanmen , högskolestudenternakan , fortsätta, på distans
Trelleborgs Allehanda - 07 jun 13 kl. 08:51

Skola får fortsätta vara skola

Östra skolan kommer att fortsätta vara skola. I alla fall ett tag till. Samhällsbyggnadsnämnden har beslutat att skicka ut en ny detaljplan för området på samråd.

YLE - 06 nov 12 kl. 21:44

Halikko svenska skola får fortsätta

Bildningsnämnden i Salo beslutade på tisdag kväll att skolan får fortsätta. Chefen för skol- och undervisningssektorn hade föreslagit att den enda svenska skolan i staden skulle läggas ner i vår. Skolbarnen skulle istället erbjudas skolgång i finska skolor eller tåg till skolor i Karis eller Åbo.

YLE - 24 aug 18 kl. 09:44

Finska skolsektionen vill att de svenska eleverna ska fortsätta som förr i Hindhår skolcenter

Den svenska skolan ska få fortsätta i Hindhår skolcentrum som förut tycker politikerna i Borgå finskspråkiga utbildningssektion..

Vimmerby Tidning - 13 mar 18 kl. 08:59

Skolan ska ändå fortsätta att hållas öppen

Runt 60 elever har drabbats av magsjuka av den hittills okända smittan som slagit hårt mot Åbyskolan i Gamleby. Men än så länge hålls skolan öppen..

YLE - 16 maj 16 kl. 21:56

Jurist: Gåvobrev gör att Billnäs skola bör fortsätta

År 1945 gav Fiskars Ab Billnäs skola i gåva åt dåvarande Pojo kommun, nuvarande Raseborg, med kriteriet att den ska fortsätta som svensk skola. Därför måste skolan fortsätta i enlighet med gåvobrevet. Det sägs i det juridiska utlåtande som Billnäsföräldrar överlämnade till stadsstyrelsen på måndag kväll (16.

Skånskan - 05 jan 19 kl. 05:00

Utvecklingen ska fortsätta

SVEDALA Fler trygghetsboenden samt små och billigare bostäder, en tydligare partipolitisk profilering liksom en satsning på miljö- och hållbarhetsfrågor.
Det är något av det som står på Linda Allansson Westers (M) agenda när hon nu går in i en tredje mandatperiod som kommunstyrelsens ordförande i Svedala kommun.– För ett år sedan tog jag ett samtal med mig själv och kände då starkt att jag vill fortsätta vara till Moderaternas förfogande en mandatperiod till.

Trelleborgs Allehanda - 11 feb 14 kl. 06:30

Majoriteten vill att skola ska fortsätta vara skola

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Majoriteten av Trelleborgs politiker är överens om att Östra skolan ska fortsätta vara skola. Kommunstyrelsen har skickat den nya detaljplanen till fullmäktige för beslut.
– Det är en av de skolor som är mycket populära, det har vi märkt nu när vi haft planen ute.

BT - 14 mar 13 kl. 19:30

M vill fortsätta sänka skatten

Moderaterna håller fast vid sin ekonomiska politik och vill efter nästa val prioritera nya skattesänkningar. Men ytterligare sänkt jobbskatt får nobben både av Socialdemokraterna och professor Lars Calmfors. Statsminister Fredrik Reinfeldt och finansminister Anders Borg vill genomföra ett sjätte jobbskatteavdrag nästa mandatperiod.

Kristianstadsbladet - 20 sep 13 kl. 10:29

Lundsberg kan fortsätta vara öppen


Riksinternatskolan Lundsberg kan fortsätta att vara öppen i avvaktan på nästa domstolsprövning. Kammarrätten i Stockholm avslår nämligen Skolinspektionens överklagande om inhibition.Skolinspektionen har fattat ett beslut om stängning av skolan - ett tillfälligt verksamhetsförbud - och ville att det skulle gälla med omedelbar verkan.

BT - 20 sep 13 kl. 10:31

Lundsberg kan fortsätta vara öppen

Riksinternatskolan Lundsberg kan fortsätta att vara öppen i avvaktan på nästa domstolsprövning. Kammarrätten i Stockholm avslår nämligen Skolinspektionens överklagande om inhibition. Skolinspektionen har fattat ett beslut om stängning av skolan - ett tillfälligt verksamhetsförbud - och ville att det skulle gälla med omedelbar verkan.

BT - 20 sep 13 kl. 10:44

Lundsberg kan fortsätta vara öppen

Riksinternatskolan Lundsberg kan fortsätta att vara öppen i avvaktan på nästa domstolsprövning. Kammarrätten i Stockholm avslår nämligen Skolinspektionens överklagande om inhibition. Skolinspektionen har fattat ett beslut om stängning av skolan ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.