SVT > Utrikes

Wednesday, 12 August, 22:45

SVT - 30 jul 20 kl. 06:15

Här är tigrarna som inger hopp för artens överlevnadEn grupp som jobbar med att bevara tigrar i Thailand har nyligen lyckats filma tre tigerungar med dolda kameror i landets västra skogsregion. Tigrarna har inte setts till i regionen på fyra år och nu hoppas man att detta är ett tecken på att arten är på väg tillbaka..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Thailand

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är tigrarnasom , inger, hoppför , artens, överlevnad
YA - 20 jan 16 kl. 03:00

Politiker inger hopp, men tjänstemän är skeptiska

Politiker inger hopp men tjänstmännen är skeptiska till att Branterögen kommer att kunna öppna sommaren som kommer..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Förlust som inger hopp

Sunne IBK spelade bitvis mycket bra och hotade serieledande Karlskoga IBF rejält, men bortalaget kunde till slut vinna fredagens målrika batalj med 8–10 (2–3, 3–3, 3–4).– En match som inger hopp inför framtiden, säger tränaren Per-Ove ”Gus” Gustavsson..

Skånskan - 20 jun 19 kl. 05:30

Af­ri­kas ut­veck­ling inger hopp

Allt fler röster i kli­mat­de­batten hävdar att be­folk­nings­ök­ningen är ett av­gö­ran­de kli­mat­pro­blem. Ju fler män­ni­skor på jorden, ju större kli­mat­ut­släpp är tesen.
Dagens be­folk­ning på 7,7 mil­jarder män­ni­skor väntas till 2050 öka till nio mil­jarder och till 2100 till elva mil­jarder, för att se­dan plana ut.

Supermiljöbloggen - 10 dec 15 kl. 20:43

Nykläckt örnunge inger hopp för hotad art

En filippinsk örnunge har kläckts i fångenskap på ett forskningscenter i Davao i södra Filippinerna. Ungen ger hopp åt artens överlevnad, menar forskarna som kämpar med att rädda Filippinernas nationalfågel. Två dagar gammal kan ungen redan lyfta huvudet och bli matad med griptång.

DN - 05 maj 11 kl. 15:13

Olssons hopp inger hopp

Ett träningshopp med halv ansats ger Christian Olsson hopp om framtiden. Men nya trestegsmedaljer vill han inte utlova riktigt än. ?

BT - 12 jan 15 kl. 14:01

Ekelund mitt i nuet inger hopp

En nestor i Sjuhäradskonsten, Per-Erik Ekelund i Fritsla, har vid 88 års ålder återvänt till Flaménska med 40-talet bilder i växlande tekniker, de flesta nymålade. Han återvänder nu nästan i triumf efter 21 år. Förra gången var en av de mörkaste stunderna i hans konstnärsliv.

Sydsvenskan - 19 okt 12 kl. 06:30

Smärtsam dokumentär som ändå inger hopp

Vetskapen om det som komma skall hänger tungt över första halvan av Kari Anne Moes ?Till ungdomen?. Dokumentären följer socialistiska Sana, socialdemokratiska Johanne, Haakon från Høyre och Henrik från Fremskrittspartiet under förberedelserna inför skolvalet i Norge 2011.

SmålandsPosten - 04 jun 14 kl. 07:14

Reflexer ? en utställning som inger hopp

Alldeles nyligen visade Sveriges Television den gripande dokumentären Bieffekten. En betraktelse över hur lantbrukets monokultur och insektsbekämpning alltmer tränger undan bin och andra pollinerare. Budskapet var att vi behöver mer ängsmarker och större växtvariation.

DN - 14 jun 14 kl. 08:32

Valet inger hopp trots våld och rykten om fusk

Abdullah Abdullah eller Ashraf Ghani? I dag avgörs vem som blir Afghanistans näste president. Valrörelsen har kantats av attentat och anklagelser om fusk men ger också hopp om en bättre framtid..

DI - 21 maj 15 kl. 13:46

Schäuble: Tyska ränterallyt inger hopp

Den senaste tidens uppgång i de tyska marknadsräntorna är ett skäl till hopp snarare än oro. Negativa räntor är inte önskvärda för uthållig tillväxt. Det sade Tysklands finansminister Wolfgang Schäuble på torsdagen, rapporterar Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.