Dalarnas tidningar > Nyheter

Sunday, 09 August, 13:08

Dalarnas tidningar - 30 jul 20 kl. 06:07

Debatt: Dalafolket drabbas när EU kompromissar – ökade utgifter på 300 miljoner kronor per årDalfolket berörs i allra högsta grad av de dramatiska nattmanglingarna i Bryssel nyligen. Först....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
EU, Bryssel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Dalafolket, drabbasnär EU , kompromissar, ökade, utgifter, 300 miljoner kronor per år
SVT Debatt - 17 jul 13 kl. 00:12

Dags att lyssna på oss som drabbas av flyktingpolitiken

ASYL De flesta i Sverige känner inte en flykting och det finns så mycket fördomar och lögner om oss. Vi har lämnat allt, våra familjer och vänner, vår trygghet. Allt för många av oss har dött längst med vägen.

SVT Debatt - 10 jan 19 kl. 18:43

”Det kan vara din tur att drabbas nästa gång”

”Det är inte bara jag som kommer att drabbas, om nu framför allt den nya 15-timmarsschablonen införs. Det kan vara de flesta omkring mig” säger Björn Häll Kellerman, förbundsordförande för Unga Rörelsehindrade och nämndpolitiker för Vänsterpartiet i Stockholms stad..

SVT Debatt - 11 sep 13 kl. 13:29

Självklart granska friskolor när ungdomar drabbas

OPARTISKHET SVT har varit nyhetsledande i granskningen av JB-koncernen som konkursade med ett miljardunderskott. Vi är en oberoende och opartisk nyhetsredaktion som granskar skolmarknadens aktörer och redovisar missförhållanden ? alltså är det en självklarhet att vi rapporterar om de negativa konsekvenserna av en av de största konkurserna i modern tid.

Kristianstadsbladet - 03 apr 19 kl. 05:00

Debatt: Kristianstad drabbas dubbelt av sparbeslut i kollektivtrafiken

Kritiken mot Alliansens neddragningar på busstrafiken i Skåne har varit massiv. Det är inte bara vi i oppositionen som är kritiska, runt om i Skåne rasar kommunpolitiker mot nedskärningarna. Ilskan bubblar hos byalag, föreningar, bussresenärer och pendlare, skriver företrädare för Miljöpartiet..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 16:12

Inför Debatt Almedalen 2/7

DEBATT ALMEDALEN Kvällens Debatt Almedalen inleds med att Erik Blix får sällskap av Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, direkt efter hans tal. Och så blir det stor debatt om politiker som går över till PR-branschen med bland andra Mona Sahlin och Per Schlingmann. Det är Miljöpartiets dag i Almedalen och det innebär att det är Gustav Fridolins tur att möta Erik Blix, och imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Molin.

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen och sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna på Hisingen åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.