Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 04 August, 04:19

Nyan - 30 jul 20 kl. 06:00

Han lanserar alkoholfri handtvättFöretagaren Anders Winkelmann såg en affärsmöjlighet när covid 19-viruset nådde Norden. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Anders Winkelmann, Norden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han lanserar, alkoholfri, handtvätt
Testfakta - 09 nov 11 kl. 15:25

Systembolaget lanserar alkoholfri nubbe

I år kan även gravida eller andra som inte kan eller vill dricka alkohol ta en nubbe till julmaten. Systembolaget lanserar alkoholfri snaps med smak av klassiska spritkryddor.

UNT - 15 maj 20 kl. 19:01

Uppsalaföretag lanserar alkoholfri snaps

Finns det behov av alkoholfria snapsar? Det tror Uppsalaföretaget Swedish tonic som har gjort en variant..

UNT - 15 maj 20 kl. 19:01

Uppsalaföretag lanserar alkoholfri snaps

Finns det behov av alkoholfria snapsar?.

UNT - 30 maj 20 kl. 08:04

Bryggeri lanserar alkoholfri öl – med att knacka dörr

För att sprida ordet om sin nya alkoholfria öl väljer Uppsala Brygghus en ny taktik, nämligen att besöka alla restauranger och fik i Uppsala för provsmakning..

UNT - 30 maj 20 kl. 08:04

Bryggeri lanserar alkoholfri öl – med att knacka dörr

För att sprida ordet om sin nya alkoholfria öl väljer Uppsala Brygghus en ny taktik, nämligen att besöka alla restauranger och fik i Uppsala för provsmakning..

YLE - 13 jun 17 kl. 11:47

Ny forskning om handtvätt: Kyligt vatten och snabb tvätt räcker för att avlägsna bakterier

Forskning vid det amerikanska universitetet Rutgers tillbakavisar det gamla rådet om att händerna ska tvättas med varmt vatten med en stor mängd tvål och att man ska ta tid på sig. I regelbundna test som gjordes av 21 frivilliga testpersoner under ett halvt års tid smörjdes deras händer in med bakterier som är ofarliga för hälsan. Efter det försökte de bli kvitt bakterierna med 15-, 26- och 38-gradigt vatten.

Trelleborgs Allehanda - 26 okt 12 kl. 06:30

Slarv med handtvätt på årets Palmfestival

Arkiv: Jonas Ekströmer/SCANPIX
Mer än hälften av de matförsäljare som kollades på årets Palmfestival slarvade med sådant som handtvätt och kylförvaring, enligt miljökontorets rapport.
Kommunens livsmedelsinspektörer sniffar runt bland festivalens matstånd och restauranger, kollar att kylvaror förvaras kylt, varm mat bereds med tillräcklig värme och att försäljarna har möjlighet att sköta toalettbestyr och handhygien. På årets Palmfestival i augusti kollades ett urval av 19 försäljare.

Dagen - 26 jan 12 kl. 15:45

Alkoholfri restaurang i Gävles hockeytempel

Hockeylaget Brynäs öppnar om några veckor en alkoholfri restaurang i sin hemmaarena. - Det behövs en miljö där det inte serveras alkoholfria drycker, säger klubbdirektör Hans-Göran Karlsson.

Alkohol och idrott hör inte ihop, brukar det heta.

Skånskan - 13 jul 19 kl. 17:56

Systembolaget stoppar ”alkoholfri” sjunolla

En cider som såldes på Systembolaget var märkt som alkoholfri trotts att den innehöll 7,0 procent alkohol.Cidern Halmstad Crush hade en halsetikett där det stod att den var alkoholfri. I själva verket var alkoholhalten 7.

Vimmerby Tidning - 28 jul 15 kl. 10:22

En alkoholfri öl i brödform

En kall öl till grilltallriken är ingenting ovanligt i en svensk trädgård under sommarmånaderna. Men en öl med en skiva ost på, hur går det till? I sommar lanserar Åbro Bryggeri ett surdegsbröd som är gjort på den vört som används vid öltillverkningen, direkt från bryggeriet i Vimmerby.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 9 timmar sedan

Dags att ta på dig folkdräkten igen

Folkdräkt på och picknickkorg med. .

Nyan - 14 timmar sedan

Se dagens presskonferens om coronaläget här

Landskapsregeringen håller idag, den 3 augusti, ett direktsänt infotillfälle med anledning av coronasituationen. Sändningen kan du se direkt här klockan 16 och även i efterhand. Här kan du se alla tidigare presskonferenser!

Nyan - 14 timmar sedan

Vem tar upp hästbajset?

Vem ska ta bort hästbajs från vägarna och gatorna i Mariehamn? Håkan Lindén vid tekniska verket i staden ger ett klart svar på den frågan. .

Nyan - 16 timmar sedan

De skapar ett skrivande rum för unga

Under veckoslutet höll Norah Lång och Jorunn Lavonius skrivarkursen Ordsmidarna för ungdomar. De vill hjälpa unga hitta andra att skriva med.
Alexandra Trizna, projektledare på Nipå, är glad att Nipå kunde förverkliga deras idé.

Nyan - 16 timmar sedan

Över 30 000 invånare på Åland

Antalet invånare på Åland ökade med 117 personer under det andra kvartalet av 2020, enligt den senaste statistiken från Ålands statistik- och utredningsbyrå. Det betyder att folkmängden på Åland nu är över 30 000 personer för första gången någonsin. Den preliminära siffran den 30 juni är 30 028 invånare.

Nyan - 18 timmar sedan

Skidåkare vann naturskönt motionslopp

LÖPNING. Det blev ännu ett lyckat år för Bomarsund trailrun, som ordnades i helgen. .

Nyan - 18 timmar sedan

Tallink Silja slutar sälja Åbo-kryssningar från Sverige

Från och med den 7 augusti kommer Tallink Silja sluta sälja kryssningar från Stockholm till Åbo. Orsaken är coronoaläget. Det kommer alltså inte vara möjligt att åka med Baltic Princess på kryssning från Stockholm efter denna vecka.

Nyan - 18 timmar sedan

Nya rutiner för coronatester i Helsingfors

Ankommande resenärer till Helsingfors som uppvisar symtom på coronavirus eller som misstänker att de smittats under resan ska testas direkt efter ankomst, uppger Yle. .

Nyan - 19 timmar sedan

Beslut om munskydd väntas i veckan

En tydlig rekommendation om att använda munskydd på offentliga platser och i kollektivtrafiken väntas i början av veckan, uppger Yle. .

Nyan - 22 timmar sedan

”Jag var van med krishantering”

Joakim Blom redde upp en kris i jobbet, bytte arbetsgivare och fick nya oväntade utmaningar. På ett år har sortimentet bantats kraftigt och organisationen krympt inom mejeri och bageri. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.