Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Thursday, 06 August, 02:56

Vestmanlands Läns Tidning - 30 jul 20 kl. 05:50

Inbrott i kyrka i Arboga – dörr uppbrutenUnder torsdagsmorgonen tog polisen emot flera larm om ett misstänkt inbrott i Helga Trefaldighets....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Arboga, Helga Trefaldighets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrotti , kyrkai , Arboga, dörr, uppbruten
Magazin24 - 10 jul 12 kl. 07:30

Inbrott i Arboga

Väktare på Överskottsbolaget i Arboga upptäckte att butiken utsatts för inbrott. Under natten till tisdagen gjorde någon eller några inbrott på Överskottsbolaget i Arboga. Gärningsmännen tog sig in via entrédörren och stal med sig en okänd mängd tobaksvaror.

Magazin24 - 31 jan 13 kl. 09:30

Två inbrott i Arboga - polisen misstänker samband

Under onsdagen inträffade två lägenhetsinbrott i Arboga. Omkring klockan 19.25 på onsdagen upptäcktes att någon eller några hade gjort inbrott i en lägenhet på Österled i Arboga.

Magazin24 - 22 jan 12 kl. 21:54

Inbrott i Arboga

En villa på Säbygatan i Arboga har haft inbrott. Tjuvarna tog sig in i villan genom ett fönster. Det är i nuläget okänt vad som är stulet..

Magazin24 - 26 jun 12 kl. 07:09

Två inbrott i Arboga under natten

Under natten till tisdagen utsattes ett yrkesgymnasium och ett apotek i Arboga för inbrott. Vid yrkesgymnasiet på Rattvägen möttes polisen av ett krossat fönster. Vad som har tillgripits är oklart.

Magazin24 - 25 nov 12 kl. 20:11

Ytterligare ett inbrott i Arboga

En villa på Engvallsgatan i Arboga har haft inbrott under söndagen. Polisen har varit på plats i villan och har genomfört en brottsplatsundersökning och säkrat vissa spår. Det är i nuläget oklart vad som är stulet..

Magazin24 - 04 apr 11 kl. 09:10

Inbrott på Arboga Bilskrot

Ett 50-tal däck stulna. Någon gång under helgen har Arboga Bilskrot haft oväntat besök. Någon eller några har tagit sig in och stulit ett 50-tal däck, samt en större mängd verktyg..

BT - 20 sep 17 kl. 07:54

Fönster krossat vid inbrott – kyrka efterlyser stulen skulptur

Skulpturen Abraham som länge stått inne i Kinnarumma kyrka har stulits. Nu vänder man sig till församlingen för att få hjälp med att hitta den..

Magazin24 - 21 okt 12 kl. 14:54

Inbrott i Arbogas bibliotek

Biblioteket på Kapellgatan i Arboga utsattes för ett inbrott natten mellan fredag och lördag. Strax innan klockan 04 på lördagsmorgonen fick poliser in uppgifter om ett inbrott på Arboga bibliotek på Kapellgatan. I samband med inbrottet hade gärningsmännen krossat flera rutor på platsen.

Magazin24 - 08 mar 17 kl. 13:16

Tipsen – så minskar du risken för inbrott

I helgen ­skedde två inbrott i Arboga. ­Nu tipsar polisen hur man kan ­förhindra inbrott..

Magazin24 - 27 sep 11 kl. 07:29

Körskola drabbad av inbrott i Arboga

Under natten mot tisdagen tog sig förövare in i lokalerna. De klättrade uppför en brandstege, krossat ett fönster och tog med sig en bildkanon från trafikskolan som är belägen på Ångbåtsgatan, skriver polisen i ett meddelande till pressen..

Magazin24 - 16 maj 17 kl. 07:08

Inbrott i Arboga

Troligen har en okänd summa kontanter tillgripits..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.