Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 11 August, 05:29

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 20 kl. 05:47

Anhöriga stoppar inflyttningar på äldreboendePersoner som har fått grönt ljus att flytta in på äldreboende väljer att i stället avstå på grund av coronaviruset, oftast med uppbackning från anhöriga. Det rapporterar flera kommuner till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo). Om en person har fått b.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Inspektionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anhöriga, stoppar, inflyttningar, äldreboende
Sydsvenskan - 30 jul 20 kl. 05:47

Anhöriga stoppar inflyttningar på äldreboende

Personer som har fått grönt ljus att flytta in på äldreboende väljer att i stället avstå på grund av coronaviruset, oftast med uppbackning från anhöriga. Det rapporterar flera kommuner till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo). Om en person har fått b.

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 15:10

Anhöriga stoppar inflyttningar på äldreboende

Personer som har fått grönt ljus att flytta in på äldreboende väljer att i stället avstå på grund av coronaviruset, oftast med uppbackning från anhöriga. Men enligt Socialstyrelsen finns nu ingen anledning att avstå en plats på grund av smitta..

Expressen - 30 jul 20 kl. 07:55

MORGONENS NYHETER: Överfallsvåldtäkt vid badhus • Brasilien häver inreseförbud – trots rekordsmitta • Anhöriga stoppar inflyttningar på äldreboenden

En överfallsvåldtäkt ska ha skett vid ett badhus i norra Stockholm, enligt Aftonbladet. En kvinna ska vara förd till sjukhus.■■■Brasilien har under det senaste dygnet noterat dubbla dystra covid-rekord.

Aftonbladet - 30 jul 20 kl. 05:47

Anhöriga stoppar inflyttningar på äldreboende

▸ Personer som har fått grönt ljus att flytta in på äldreboende väljer att i stället avstå på grund av….

Nya Wermlands Tidningen - 30 jul 20 kl. 07:07

Anhöriga stoppar inflyttningar på äldreboende

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Anhöriga anmäler äldreboende

Möglig mat i kylskåpet, utspridda inkontinensskydd och dammråttor på golvet. Den synen mötte anhöriga när de besökte en snart 90-årig dement kvinna som vistas på ett av äldreboendena i Berg..

YLE - 11 sep 17 kl. 19:36

Polisen utredde misshandel på äldreboende i Raseborg – anhöriga visste ingenting

En vårdare på ett äldreboende i Raseborg misstänktes ha misshandlat två klienter. Trots att polisen utredde saken i två år visste klienternas anhöriga ingenting. Det var i november 2015 som en vårdare misstänktes för två fall av misshandel på ett äldreboende i Raseborg.

Skånskan - 11 dec 18 kl. 17:02

Förbund stöttar anhöriga

Kävlinge Demensförbundets avdelning i Kävlinge ställer sig bakom de anhöriga i kritik av planerna på att stänga Kullagårdens demensavdelning i Kävlinge.
Förbundet hyllar också deras arbete med att framföra sina åsikter.– Vi som förening står bakom de anhörigas frustration gällande beslutet, skriver Helen Larsson, talesperson för Demensförbundet i Kävlinge, i ett sms till Skånskan.

Västerbottens Folkblad - 03 feb 17 kl. 15:44

Äldreboende brast i information till anhöriga

Ett äldreboende i Skellefteå kritiseras av Inspektionen för vård och omsorg. Ivo anser att anhöriga inte blev erbjuden tillräcklig kontakt med läkaren. Sonen till en kvinna på äldreboendet hävdar att hon efter en sjukhusvistelse för misstänkt stroke bara fick palliativ vård utan att beslut togs om det.

DN - 17 sep 19 kl. 09:15

Anhöriga larmar om oätlig mat på äldreboende

Mat som badar i fett och ger magknip och diarré. Nu larmar anhöriga om att maten på Hagstorps äldreboende i Kungsängen….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.