GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 13 August, 07:59

GöteborgsPosten - 29 jul 20 kl. 17:19

Ännu ett pizzakit återkallas pga metallriskLivsmedelsproducenten Bergendahls Food återkallar produkten "Favorit pizzakit med tomatsås 600 g" med anledning av risk för metallpartiklar i tomatsåsen, skriver företaget på sin hemsida..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Bergendahls Food, Favorit

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännuett , pizzakit, återkallas, pga, metallrisk
Aftonbladet - 29 jul 20 kl. 16:54

Ännu ett pizzakit återkallas pga metallrisk

▸ Livsmedelsproducenten Bergendahls Food återkallar produkten "Favorit pizzakit med tomatsås 600 g" med anledning av risk….

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 20 kl. 16:54

Ännu ett pizzakit återkallas pga metallrisk

Livsmedelsproducenten Bergendahls Food återkallar produkten "Favorit pizzakit med tomatsås 600 g" med anledning av risk för metallpartiklar i tomatsåsen, skriver företaget på sin hemsida. Det gäller produkter med bäst föredatum 23 juli, 26 juli, 6 augus.

SVT - 29 jul 20 kl. 17:10

Ännu ett pizzakit återkallas pga metallrisk

Livsmedelsproducenten Bergendahls Food återkallar produkten ”Favorit pizzakit med tomatsås 600 g” med anledning av risk för metallpartiklar i tomatsåsen, skriver företaget på sin hemsida..

DN - 29 jul 20 kl. 17:29

Ännu ett pizzakit återkallas på grund av metallrisk

Livsmedelsproducenten Bergendahls Food återkallar produkten ”Favorit pizzakit med tomatsås 600 g” med anledning av risk för metallpartiklar….

Kristianstadsbladet - 05 aug 14 kl. 09:21

Ännu oklart om Tiger Woods medverkan

Ryggskadade Tiger Woods är ännu inte på plats på Valhalla för PGA-mästerskapen.Men hans caddie är det."Jag är optimistisk.

Trelleborgs Allehanda - 05 aug 14 kl. 09:21

Ännu oklart om Tiger Woods medverkan

Ryggskadade Tiger Woods är ännu inte på plats på Valhalla för PGA-mästerskapen.Men hans caddie är det."Jag är optimistisk.

Helsingborgs Dagblad - 24 jun 20 kl. 09:29

Ännu en PGA-golfare smittad

Golfaren Cameron Champ drar sig ur veckans PGA-tävling i Cromwell, Connecticut. Amerikanen är den andra spelaren på PGA-touren som har testats positivt för covid-19 efter omstarten. "Jag mår jättebra och blev såklart både förvånad och besviken när jag f.

DN - 24 jun 20 kl. 09:48

Ännu en PGA-golfare smittad

Golfaren Cameron Champ drar sig ur veckans PGA-tävling i Cromwell, Connecticut. Amerikanen är den andra spelaren på PGA-touren som har….

GöteborgsPosten - 24 jun 20 kl. 09:29

Ännu en PGA-golfare smittad

Golfaren Cameron Champ drar sig ur veckans PGA-tävling i Cromwell, Connecticut. Amerikanen är den andra spelaren på PGA-touren som har testats positivt för covid-19 efter omstarten..

BT - 15 okt 14 kl. 17:37

Ryss-sanktioner kvar ännu ett tag

Sanktioner som biter alltmer, dykande valuta och oljepris. Ett pressat Ryssland retirerar från Ukrainas gräns - men Krim lär man inte släppa säger Rysslandsexperten Carolina Vendil Pallin.USA:s utrikesminister John Kerry bekräftar att rysk trupp backar från den ukrainska gränsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.