Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Tuesday, 11 August, 11:53

Länstidningen i Södertälje - 30 jul 20 kl. 05:00

Full fart på Gillberga friluftsgård – lägerveckor som inkluderar och engagerar: ”Får vänner för livet”När mycket annat tvingas stänga eller ställa in, väljer Gillberga fritidsgård att hålla öppet.....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Gillberga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Full, fart, Gillberga, friluftsgård, lägerveckorsom , inkluderaroch , engagerar Får vänner för livet
Kristianstadsbladet - 05 apr 14 kl. 08:00

Full fart framåt för Ethel 82 år

Foto: Tommy Svensson
Det finns bara ett läge på elrullstolen, full fart framåt, för Ethel Jakobsson, 82 år. Så har hon alltid varit van vid fart och fläkt.
Den förra elrullstolen har hon nyligen bytt till en splitter ny.

Västerbottens Folkblad - 05 aug 11 kl. 17:04

Full fart på Floorball Camp

UMEÅ Det är full fart på Musköten i veckan när Floorball Camp kör sitt tionde sommarläger. UMEÅ Innebandylägret ?Floorball camp?

YLE - 21 feb 17 kl. 08:04

Full fart framåt men med måtta i Vasa

Gigafactory och Kvarkenfärja, energikluster och universitet, men också ansträngd ekonomi och njugg inställning från statligt håll. Så kan man sammanfatta Vasa inför kommunalvalet. Yles kommunradar ger fulla poäng vad gäller kommunens livskraft medan ekonomin får nöja sig med tre stjärnor av fem.

YLE - 14 aug 17 kl. 06:30

Marcus Sandell: Full fart mot ett stenröse i skidbacken

Med full fart landade alpinåkaren Marcus Sandell i ett stenröse i skidbacken. Hans tränare såg honom studsa på stenarna innan han blev liggande. Njuren krossades, näsan bröts liksom ett flertal ben.

Uppsalanyheter.se - 16 jan 20 kl. 06:46

Full fart på Thriller Live – på UKK

Recension: De som gillar Michael Jackson fick en helkväll med full fart i form av sångare, dansare, ljud och ljus som tillsammans gav en riktigt sprakande show ikväll på UKKDe som gillar Michael Jackson fick en helkväll med full fart i form av sångare, dansare, ljud och ljus som tillsammans gav en riktigt sprakande show ikväll på UKK.   Efter att ha sett den mycket hyllade musikalen Thriller Live om Michael Jacksons liv i London vid två tillfällen, var jag nyfiken på hur denna uppsättning i turnéform skulle vara. Upplägget var inriktat på hits, efter hits från "the Jackson Five" och Michael Jackson som soloartist.

Norrtelje Tidning - 08 mar 11 kl. 04:00

Full fart på försäljningen av fritidshus

Även om det är mitt i vintern, är det bra fart på fritidshusmarknaden. Norrtälje är den kommun där det säljs mest fritidshus i landet. ?

Magazin24 - 17 jul 12 kl. 17:41

Full fart under industrisemestern

GKN har inte tagit semester under industrisemestern och de har anställt 70 sommararbetare för att kunna klara av orderingångarna. Det är svensk sommar ute och regnet slår mot fönstren när jag träffar Lars Christiansson, som är VD på GKN Driveline i Köping. Med 700 fasta anställda och runt 80 inhyrda som arbetar på GKN kan man tycka att produktionen borde gå ner under industrisemestern för att vila arbetarna, men inte hos GKN.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Full fart i Krokbornsparken

Nog för att det brukar vara full fart i Krokbornsparken som nöjesarena, men i söndags var det fart och fläkt på annat sätt som gällde. Krokbornsjoggen avgjordes och det blev bra uppslutning i både vuxenklass och barn- och ungdomsklassen..

Dagensanalys.se - 01 feb 16 kl. 09:01

Apple i full fart med att utveckla Virtuell Verklighet

Enligt ryktet på stan är Apple i full fart med att utveckla en egen lösning för att visa upp virtuell verklighet (VR). Det var när Tim Cook svarade på frågan om Apple ska utveckla VR med ”det är ett intressant område” som spekulationerna tog fart. Nu sägs det att Apple har hundratals personer som jobbar hårt med att utveckla marknadens bästa VR-tjänst.

Sydsvenskan - 09 mar 16 kl. 16:30

Snart full fart genom Hallandsåsen

Inom kort kan tågen börja köra med full fart genom Hallandsåsen igen. I mer än en månad har tågens hastighet varit reducerad från 200 till 140 kilometer i timmen på grund av klagomål om att tågen vibrerade när de körde genom den nyöppnade tunneln.Nu har rälsen slipats om, liksom hjulen på de tåg som skakade, rapporterar Helsingborgs Dagblad på nätet.

VA - 21 mar 11 kl. 07:00

Full fart - trots allt

21 mars De japanska reaktorhaverierna har gett kärnkraftsrenässansen en rejäl törn. Det är dock riskfritt att dra slutsatsen att de tillväxtländer som står för merparten av utbyggnaden inte har så många andra val än att köra full fart framåt med utbyggnadsplanerna. Åtminstone om de vill ha någon chans att nå några som helst klimatmål.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.