Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 04 August, 21:32

Aftonbladet - 29 jul 20 kl. 23:10

Brand bröt ut i skola – flera brandbilar på plats▸ En brand utbröt i en skola i Hjärup utanför Lund under onsdagskvällen. Elden har bekämpats av ett fyrtiotal brandmän..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Hjärup, Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandbröt ut i , skolaflera , brandbilarpå plats
UNT - 21 okt 15 kl. 16:01

Fullt utvecklad brand - tio brandbilar på plats

En brand ska enligt ett larm till räddningstjänsten ha utbrutit i en stor villa i Lund Sunnanäng i Östhammars kommun..

GT - 23 apr 16 kl. 14:45

En stor brand rasar – brandbilar på plats

En stor brand rasar längs med Göta Älv på Kungälvssidan mitt emot Älvängen. – Jag såg röken ända uppe i Lilla Edet nästan en mil bort, berättar Christer Palmkratnz från Trollhättan som passerade med bilen på RV 45..

GöteborgsPosten - 25 feb 19 kl. 12:42

Larm om brand – skola utrymd

Räddningstjänsten larmades till Nya Skolan i Trollhättan vid 12.30-tiden på måndagen..

Expressen - 08 okt 19 kl. 04:03

Brand på skola: ”Åtta brandbilar på väg dit”

Det brinner på Tyresöskolan i Tyresö enligt Aftonbladet.– Vi har larmat på ordentligt med resurser och har åtta brandbilar på väg dit, säger Daniel Lundin, operativ chef på Södertörns brandförsvarsförbund, till tidningen..

YLE - 13 maj 17 kl. 11:25

Brand i Korsnäståget – polisen ber om tips

En byggnad på Kapellbacksvägen i Vasa totalförstördes i en brand på lördagsmorgonen. Räddningsverket uppmanar boende i närheten att stänga dörrar och fönster och hållas inomhus. Strax före klockan sex på lördagsmorgonen fick Österbottens räddningsverk ett larm om lågor och rök i en byggnad i Korsnäståget.

Aftonbladet - 29 jul 20 kl. 23:10

Brand i skola – flera brandbilar på plats

▸ Det brinner i en skola i Hjärup i Stanffanstorps kommun utanför Lund. Räddningsjänsten jobbar med flera resurser och….

Västerbottens Folkblad - 10 maj 11 kl. 08:12

Brand på återvinningsstation

VINDELN Tre brandbilar fick under morgonen rycka ut på en kraftig brand på återvinningsstationen i Vindeln.VINDELN Tre brandbilar fick under morgonen rycka ut på en kraftig brand på återvinningsstationen i Vindeln. Vid 5.

Sydsvenskan - 14 sep 19 kl. 23:59

Stor brand i Enköping – 14 brandbilar kallade

En stor brand har brutit ut i ett flerfamiljshus i Enköping. 14 brandbilar är kallade till platsen. – Det är en konstaterad brand längs med hela takfoten på byggnaden, säger Patrik Svensson vid SOS Alarms händelseinformationscentral.

Helsingborgs Dagblad - 14 sep 19 kl. 23:59

Stor brand i Enköping – 14 brandbilar kallade

En stor brand har brutit ut i ett flerfamiljshus i Enköping. 14 brandbilar är kallade till platsen. – Det är en konstaterad brand längs med hela takfoten på byggnaden, säger Patrik Svensson vid SOS Alarms händelseinformationscentral.

Expressen - 12 jan 13 kl. 19:18

Skola i brand i Södertälje

Just nu brinner det i Linaskolan i Södertälje. Räddningstjänsten har skickat brandbilar från fyra stationer för att släcka lågorna. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.