Dagen > Nyheter

Friday, 07 August, 23:19

Dagen - 29 jul 20 kl. 15:20

Låt oss sätta fyra som volymmålDet börjar pratas om volymer. Om vi bortser från själva principfrågan att egentligen prata volymer eftersom vi inte vet hur många i framtiden som kommer ha asylskäl, låt oss ändå göra ett litet tankeexperiment..
Läs mer på Dagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låtoss , sätta, fyrasom , volymmål
DalaDemokraten - 02 maj 15 kl. 10:35

Rånoffer till rätta – fyra män anhållna

Den rånade mannen har dock under fredagen hört av sig till polisen och anhållandet av de fyra kvarstår..

Aftonbladet - 03 jul 20 kl. 10:27

Löfven säger nej till fast volymmål

▸ Stefan Löfven avvisar idén om att inrätta ett volymmål över antalet asylsökande till Sverige. – Vi ska inte ha ett fixt antal människor som innebär att man inte kan stå upp för asylrätten, säger statsministern till Sydsvenskan..

Dagen - 29 jul 20 kl. 15:20

Låt oss sätta fyra som volymmål

Det börjar pratas om volymer. Om vi bortser från själva principfrågan att egentligen prata volymer eftersom vi inte vet hur många i framtiden som kommer ha asylskäl, låt oss ändå göra ett litet tankeexperiment..

Kristianstadsbladet - 20 maj 13 kl. 19:15

Fyra åtalade efter kupp

Foto: Peter Åklundh
Vid inbrottet hos Willys försvann 126?000 kronor. Fyra män misstänks för inblandning.

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 19 kl. 19:49

Fyra helikoptrar från MSB i högsta beredskap

Flera skogsbränder rasar redan i Sverige. Nu beslutar MSB att sätta fyra helikoptrar i högsta beredskap. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) beslutade på tisdagen att sätta fyra helikoptrar i högsta beredskapsläge på två platser i södra Sv.

Sydsvenskan - 23 apr 19 kl. 19:49

Fyra helikoptrar från MSB i högsta beredskap

Flera skogsbränder rasar redan i Sverige. Nu beslutar MSB att sätta fyra helikoptrar i högsta beredskap. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) beslutade på tisdagen att sätta fyra helikoptrar i högsta beredskapsläge på två platser i södra Sv.

SmålandsPosten - 16 sep 13 kl. 06:27

Lönetillägg för fyra lärare

Tingsryds barn- och utbildningsnämnd har ansökt om och fått 170 000 kronor i statsbidrag för att inrätta fyra så kallade karriär- tjänster för lärare. Statsbidraget avser en period fram till årsskiftet.
Fyra lärare är nu utsedda för att vara så kallade förstlärare.

Dagens Media - 22 feb 19 kl. 09:47

Omorganisation på Omni - fyra nya chefstjänster tillsätts

För att möta tillväxten väljer Omni att tillsätta fyra nya chefstjänster: "För att fortsätta växa gör vi den här förstärkningen", säger Markus Gustafsson, chefredaktör på Omni..

LV - 21 feb 15 kl. 06:05

Får fyra miljoner av kommunen

Eksjö kommunfullmäktige sa på torsdagskvällen ja till att avsätta fyra miljoner kronor under fyra år till Barnfilmbyn i Mariannelund. Ett principiellt viktigt beslut när projektet ska ragga pengar..

Nerikes Allehanda - 13 sep 13 kl. 14:41

Fyra nya förskoleavdelningar nästa höst

Planerna på att inrätta fyra nya avdelningar på förskolan Kompassen ser ut att gå i lås. Kommunstyrelsen har beslutat om en ombudgetering som löser finansieringsfrågan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.