Aftonbladet > Nyheter

Friday, 14 August, 22:46

Aftonbladet - 29 jul 20 kl. 23:10

Skola brinner för fullt – flera brandbilar på plats▸ Det brinner i en skola i Hjärup i Staffanstorps kommun utanför Lund. Räddningstjänsten jobbar med flera resurser och. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Hjärup, Staffanstorps, Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skola, brinnerför , fulltflera , brandbilarpå plats
Expressen - 14 mar 14 kl. 05:28

Skola brinner i Hedemora

En skola brinner i Hedemora. Enligt uppgifter är den helt övertänd. – Vi rubricerar det som grov mordbrand, säger Jessica Åkerström, vakthavande befäl vid Dalapolisen..

Expressen - 16 jun 17 kl. 22:47

Skola brinner utanför Stockholm

En skola i Huddinge började brinna på fredagskvällen. Tre brandstationer med sammanlagt sex brandbilar har ryckt ut för att släcka branden..

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 19 kl. 14:42

Skola brinner i Bagarmossen

Det brinner i en skola i Bagarmossen i södra Stockholm, skriver polisen på sin hemsida. Polis och räddningstjänst är på plats med flera enheter. När de kom till platsen brann det för fullt på andra våningen.

Expressen - 20 maj 14 kl. 02:51

Skola brinner – kan vara mordbrand

En skola i Vallentuna brinner just nu. – Utifrån det sätt som det brinner, tyder allt på att den är anlagd, säger länsvakthavande Nicklas Mattsson..

Expressen - 06 maj 16 kl. 16:50

Ladugård brinner: "Fullt utvecklad"

En ladugård brinner mellan Hörby och Sjöbo i Skåne. Djur ska ha funnits i byggnaden men tagits ut. – Det ska enligt uppgift vara en fullt utvecklad brand, säger Maya Forstenius på polisens ledningscentral..

Länstidningen i Jämtland - 06 jul 17 kl. 13:51

Larm om gasbil som brinner – fullt utvecklad brand

En lastbil brinner längs väg 87 mellan Östersund och Bringåsen, enligt ett larm som inkom 13.41 på torsdagen. Enligt räddningstjänsten är branden fullt utvecklat och man avvaktar just nu släckningsarbete på grund av explosionsrisk..

Kristianstadsbladet - 18 okt 13 kl. 20:20

Skola brinner utanför Mariestad


Sedan sjutiden på fredagskvällen brinner det i gymnastiksalen på Torsö skola norr om Mariestad, uppger P 4 Skaraborg.Branden har gått genom taket och räddningstjänsten inriktar sig på att rädda omkringliggande byggnader. Inga personer uppges vara skadade..

NT - 18 okt 13 kl. 20:20

Skola brinner utanför Mariestad

Sedan sjutiden på fredagskvällen brinner det i gymnastiksalen på Torsö skola norr om Mariestad, uppger P 4 Skaraborg..

BT - 18 okt 13 kl. 20:22

Skola brinner utanför Mariestad

Sedan sjutiden på fredagskvällen brinner det i gymnastiksalen på Torsö skola norr om Mariestad, uppger P 4 Skaraborg. Branden har gått genom taket och räddningstjänsten inriktar sig på att rädda omkringliggande byggnader. Inga personer uppges vara skadade..

UNT - 18 okt 13 kl. 20:20

Skola brinner utanför Mariestad

Sedan sjutiden i kväll brinner det i gymnastiksalen på Torsö skola norr om Mariestad, uppger P 4 Skaraborg. Branden har gått genom taket och räddningstjänsten inriktar sig på att rädda omkringliggande byggnader.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.