Världen Idag > Nyheter

Friday, 14 August, 22:13

Världen Idag - 30 jul 20 kl. 00:00

Hans Jansson: Fattar vi egentligen vilket budskap vi har?För några år sedan hade vi just avslutat en begravningsgudstjänst i Kungsportskyrkan. Det var en av församlingens medlemmar som vi tyckte hade fått avsluta sitt liv alldeles för tidigt. Den dagen var det naturligtvis många tunga känslor som vi kom till kyrkan med. Men evangeliets ljus har en förunderlig förmåga att kunna lysa upp det allra djupaste mörker. Efter begravningsgudstjänsten kommer min fru fram till mig, tittar mig djupt in i ögonen, och säger: ”Fattar vi egentligen vilket budskap vi har?!
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Jansson, Kungsportskyrkan, Kristus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hans Jansson, Fattarvi , egentligenvilket , budskapvi har
Världen Idag - 30 jul 20 kl. 00:00

Fattar vi egentligen vilket budskap vi har?

För några år sedan hade vi just avslutat en begravningsgudstjänst i Kungsportskyrkan. Det var en av församlingens medlemmar som vi tyckte hade fått avsluta sitt liv alldeles för tidigt. Den dagen var det naturligtvis många tunga känslor som vi kom till kyrkan med.

Skånskan - 01 sep 16 kl. 22:04

Nya utmaningar för Jansson och Helander

Fotboll
De har båda bytt klubbar och är övertygade om att de går en ljus framtid till mötes både i den nya klubbmiljön – och i landslaget.
Filip Helander stannar kvar i den italienska ligan. Han lånas ut av Verona till Bologna fram till 30 juni 2017.

Nyheter 24 - 17 apr 18 kl. 09:43

Jesper Jansson: ”Det finns en klausul i Hamads kontrakt”

Hammarby-fansen har en nya favoritspelare i Jiloan Hamad som i inledningen av Allsvenskan visat fin form. Och Hamads inledning på säsongen har inte bara hjälpt Hammarby att ligga etta i tabellen efter tre spelade matcher utan även gjort honom till skytteligaledare så här långt.  Skulle Jiloans form hålla i sig så finns det ingen tvekan om att han är redo för ett nytt utlandsäventyr.

Dagensanalys.se - 05 okt 18 kl. 04:20

28 personaliserade budskap i veckan är medel i branschen

Annonser och annan varumärkeskommunikation blir allt mer personaliserad. Att ta fram flera varianter av samma budskap ökar lavinartat. Ny studie avslöjar vad som står på spel.

YLE - 26 jul 17 kl. 12:51

Konstnärspension innebär inte pensionering - Henrik Jansson ger ut novellsamling i höst

Henrik Jansson har beviljats statens konstnärspension, och det är han väldigt glad över. Men enligt Jansson är det ändå inte frågan om en pension i den traditionella bemärkelsen. Skrivandet fortsätter och i höst ger Jansson ut en novellsamling.

Alliansfritt Sverige - 24 sep 12 kl. 18:28

Här har ni era budskap, Centern

HJÄLP CENTERN! Centerpartiet har idag lanserat Budskapsbyggaren. Vi på Alliansfritt förstår Centern - de är i all behov av input för att över huvud taget ha något att tycka.

YLE - 09 aug 14 kl. 14:57

Tove Jansson fick egen park

Det var många glada miner på Skatudden i Helsingfors i dag då Tove Janssons park invigdes, 100 år efter författarens födelse. Under invigningen avtäcktes en syren till minnet av författaren och det avslöjades också att muminskulpturer i ”naturlig storlek” i framtiden placeras i parken. Det är den gamla Skatuddsparken som från och med i dag går under namnet Tove Janssons park.

Sydsvenskan - 22 jan 15 kl. 10:36

Jansson lämnar Helsingborg

Helsingborgs sportchef Jesper Jansson lämnar den fotbollsallsvenska klubben. I augusti sade han upp sig, men skulle jobba kvar under ett år. Senare under hösten petades han från att ha det övergripande ansvaret för det sportsliga.

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 15 kl. 10:36

Jansson lämnar Helsingborg

Helsingborgs sportchef Jesper Jansson lämnar den fotbollsallsvenska klubben. I augusti sade han upp sig, men skulle jobba kvar under ett år. Senare under hösten petades han från att ha det övergripande ansvaret för det sportsliga.

Nya Wermlands Tidningen - 17 jun 13 kl. 07:30

Jansson silvermedaljör i världscupen

Torsbyskytten Henrik Jansson smällde till ordentligt i världscuptävlingen i skeet som avgjordes i Nicosioa, Cypern, under helgen. Efter ett fenomenalt skytte slutade det med en silverplats för Jansson. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.