Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 11 August, 05:49

Världen Idag - 30 jul 20 kl. 00:00

David Ekerbring: Om Guds vilja är så viktig för Guds son, hur viktig är den då inte för oss?”Visa mig, Herre, dina stadgars väg, så vill jag följa den ända till slutet. Ge mig förstånd, så att jag tar vara på din undervisning och håller fast vid den av hela mitt hjärta.” Psaltaren 119:33-34 För många av oss är det sommar och ledighet. En viktig tid av vila, återhämtning eller att göra något annat. Även här hemma är det full byggarbetsplats.
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Ekerbring, Guds, För, Gud

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: David, EkerbringOm , Guds, viljaär , , viktigför , Guds son hur viktig är den då inte för oss
Världen Idag - 15 nov 17 kl. 00:00

Vi får vara med och föda fram Guds vilja för landet.

Vi kan läsa i Apostlagärningarnas 13:22 att Gud sökte efter en man som hade samma hjärta som Gud själv, och att Gud fann David, en människa som i alla stycken skulle göra hans vilja. Jag tror att Gud också i dag söker efter människor som är villiga att ställa sig till hans förfogande och göra hans vilja. Hur kan vi få del av Guds hjärta och hur kan vi veta vad hans vilja är?

Världen Idag - 31 jan 19 kl. 12:00

David Ekerbring 40 år

Som pastor i församlingen Agape, Norrköping, ser David Ekerbring nya människor komma till kyrkan varje söndag. Han brinner för att utrusta troende att leva ut sina kristna liv i vardagen. – Svenskarna hungrar.

Världen Idag - 30 jul 20 kl. 00:00

Om Guds vilja är så viktig för Guds son, hur viktig är den då inte för oss?

”Visa mig, Herre, dina stadgars väg, så vill jag följa den ända till slutet. Ge mig förstånd, så att jag tar vara på din undervisning och håller fast vid den av hela mitt hjärta.” Psaltaren 119:33-34 För många av oss är det sommar och ledighet.

Expressen - 24 okt 12 kl. 18:23

"Även gravididet efter våldtäkt är Guds vilja"

Här är uttalandet Mitt Romney inte vill ha från sina partikollegor bara dagar före valet: "Även gravididet efter en våldtäkt är Guds vilja." Orden från republikanen Richard Mourdocks har presidentutmanaren tvingats ta avstånd ifrån..

Expressen - 24 okt 12 kl. 18:23

"Även graviditet efter våldtäkt är Guds vilja"

Här är uttalandet Mitt Romney inte vill ha från sina partikollegor bara dagar före valet: "Även graviditet efter en våldtäkt är Guds vilja." Orden från republikanen Richard Mourdocks har presidentutmanaren tvingats ta avstånd ifrån..

Kristianstadsbladet - 04 apr 13 kl. 18:18

Tjetjensk höghusbrand "Guds vilja"


Onsdagens förödande brand i den tjetjenska huvudstaden Groznyj var "Guds vilja", säger den ryska delrepublikens president Ramzan Kadyrov. Den brinnande skyskrapan, del i storprojektet Groznyj City, är Kadyrovs skötebarn och invigdes med pompa och ståt 2011 i samband med hans 35-årsdag.En hel sida av den 145 meter höga skyskrapans fasad förstördes i branden, som tros ha orsakats av en kortslutning i luftkonditioneringssystemet.

SvD - 04 apr 13 kl. 18:18

Tjetjensk höghusbrand ?Guds vilja?

Gårdagens förödande brand i tjetjenska Groznyj var ?Guds vilja?, säger den ryska delrepublikens president Ramzan Kadyrov..

Dagen - 15 jul 16 kl. 03:05

Smärtfylld död mot Guds vilja

Ett livsslut med förfärliga smärtor och utan värdighet kan knappast vara enligt Guds vilja. Det skriver biskop emerita Tuulikki Koivonen Bylund i ett inlägg i dödshjälpsdebatten..

Dagen - 15 jul 16 kl. 03:05

Smärtfylld död mot Guds vilja

Ett livsslut med förfärliga smärtor och utan värdighet kan knappast vara enligt Guds vilja. Det skriver biskop emerita Tuulikki Koivonen Bylund i ett inlägg i dödshjälpsdebatten..

Världen Idag - 07 feb 19 kl. 07:00

Påven: Mångfalden av religioner är Guds vilja

Pluralism och mångfald av religioner är Guds vilja, enligt ett gemensamt uttalande av påve Franciskus och en storimam. Dokumentet undertecknades vid ett interreligiöst möte i Abu Dhabi på måndagen och har gett upphov till en ordväxling bland katolska teologer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.