GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 10 August, 23:30

GöteborgsPosten - 29 jul 20 kl. 14:55

Miljarder i stöd till brittisk film och tvStorbritanniens regering har upprättat en fond för återuppbyggande av den brittiska film- och tv-industrin som lider stora förluster till följd av coronakrisen, rapporterar.
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljarderi , stödtill , brittisk, filmoch tv
Helsingborgs Dagblad - 29 jul 20 kl. 14:53

Miljarder i stöd till brittisk film och tv

Storbritanniens regering har upprättat en fond för återuppbyggande av den brittiska film- och tv-industrin som lider stora förluster till följd av coronakrisen, rapporterar The Guardian. Fonden är ett slags försäkringsfond på 500 miljoner pund (omkring.

Affärsvärlden - 31 jan 14 kl. 11:29

Zynga ger miljarder för brittisk app-utvecklare

Datorspelsutvecklaren Zynga köper den brittiska apputvecklaren Naturalmotion för 500 miljoner dollar - cirka 3,3 miljarder svenska kronor, skriver Financial Times..

SvD - 19 okt 15 kl. 10:39

AMF satsar på brittisk vindkraft

AMF satsar 3,5 miljarder kronor i brittisk vindkraft. Investeringen sker i Storbritanniens största fond inom förnybar energi, skriver AMF i ett pressmeddelande..

Supermiljöbloggen - 22 okt 15 kl. 11:21

AMF miljardinvesterar i brittisk vindkraft

Pensionsbolaget menar att ansvarsfulla investeringar går hand i hand med god avkastning. I veckan meddelade AMF att man ingått avtal om att investera cirka 3,5 miljarder kronor i brittisk vindkraft. Pensionsbolaget gör det genom den vindkraftsfond som statliga UK Green Investment Bank Financial Services har, och som enligt AMF är den första brittiska fond som är inriktad enbart på investeringar i havsbaserad vindkraft.

Nyteknik - 27 maj 20 kl. 13:36

Svensk söker miljarder för brittisk gigafabrik

Svenske Lars Carlström, känd som rådgivare åt ryske bankiren Antonov under Saabkrisen, satsar på att starta en battericellsfabrik i Storbritannien. Årskapaciteten ska ligga på minst 30 GWh..

VA - 09 dec 19 kl. 13:08

Disney först att någonsin tjäna in 10 miljarder dollar – under ett filmår

Samtidigt är året inte över. .

Helsingborgs Dagblad - 18 jun 15 kl. 01:43

Film på bio — dyrt i Sverige

Film är bäst på bio? Kanske det. Helt klart är dock att film är relativt dyrt på bio.

Sydsvenskan - 18 jun 15 kl. 01:43

Film på bio — dyrt i Sverige

Film är bäst på bio? Kanske det. Helt klart är dock att film är relativt dyrt på bio.

Sydsvenskan - 05 mar 15 kl. 15:04

Brittisk tvekan inför ryskt ägande

Den brittiska regeringen är redo att tvinga den ryske oligarken Michail Fridman att avstå sitt nyligen genomförda köp av olje- och gastillgångar i Nordsjön.Oligarken har en vecka på sig att ta fram garantier som gör att den brittiska regeringen kan godkänna affären.Köpet av tillgångarna, från den tyska energikoncernen RWE, slutfördes i måndags.

Sydsvenskan - 20 jan 20 kl. 11:30

Höjd nota för brittisk satsning på snabbtåg

Notan för High Speed 2 (HS2), en föreslagen brittisk satsning på ny järnväg för höghastighetståg mellan London och norra England, höjs till 106 miljarder pund (cirka 1 300 miljarder kronor) i en uppdaterad prognos som tidningen Financial Times har tagit.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.