DI > Ekonomi

Tuesday, 04 August, 13:04

DI - 29 jul 20 kl. 18:42

EU köper coronamedicin för över 750 miljonerEU-kommissionen har ingått ett avtal med den amerikanska läkemedelsjätten Gilead om leverans av det antivirala läkemedlet remdesivir till. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gilead

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU köper, coronamedicinför över , 750miljoner
Sydsvenskan - 29 jul 20 kl. 18:30

EU köper coronamedicin för över 750 miljoner

EU-kommissionen har ingått ett avtal med den amerikanska läkemedelsjätten Gilead om leverans av det antivirala läkemedlet remdesivir till ett belopp av över 750 miljoner kronor. Beställningen räcker till omkring 30 000 patienter och ska börja fördelas t.

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 20 kl. 18:30

EU köper coronamedicin för över 750 miljoner

EU-kommissionen har ingått ett avtal med den amerikanska läkemedelsjätten Gilead om leverans av det antivirala läkemedlet remdesivir till ett belopp av över 750 miljoner kronor. Beställningen räcker till omkring 30 000 patienter och ska börja fördelas t.

GöteborgsPosten - 29 jul 20 kl. 18:31

EU köper coronamedicin för över 750 miljoner

EU-kommissionen har ingått ett avtal med den amerikanska läkemedelsjätten Gilead om leverans av det antivirala läkemedlet remdesivir till ett belopp av över 750 miljoner kronor. Beställningen räcker till omkring 30 000 patienter och ska börja fördelas till EU-länderna med start i början av augusti, heter det i ett.

DI - 07 mar 18 kl. 12:55

Styrelseledamot köper 3 750 aktier i Hexpol

Gun Nilsson har den 7 mars köpt 3.750 aktier i Hexpol där hon är styrelseledamot. Aktierna köptes till kursen 77 kronor per aktie, till ett totalt pris av 288.

Aftonbladet - 29 jul 20 kl. 18:30

EU köper coronamedicin för över 750 miljoner

▸ EU-kommissionen har ingått ett avtal med den amerikanska läkemedelsjätten Gilead om leverans av det antivirala….

DN - 29 jul 20 kl. 18:36

EU köper coronamedicin för över 750 miljoner

EU-kommissionen har ingått ett avtal med den amerikanska läkemedelsjätten Gilead om leverans av det antivirala läkemedlet remdesivir till….

Dalarnas tidningar - 31 mar 16 kl. 12:51

Borlänge kommun köper 2 750 stolar till Domnarvsvallen för 350 000 kronor

Enligt Svenska Fotbollförbundets bedömning finns i dag inga sittplatser under tak på Domnarvsvallen..

YLE - 27 apr 17 kl. 06:35

Hyran höjs för 750 tomter i Helsingfors - också i Esbo hyrs allt fler tomter ut

Hundratals arrendetomter för både småhus och höghus i Helsingfors står inför en hyreshöjning omkring år 2020. Hyreskontrakten är 50 år gamla och behöver förnyas. I Esbo ökar antalet arrendetomter men i Vanda har man valt att främst sälja mark, inte hyra ut.

Skånskan - 09 jul 16 kl. 12:00

Arbetet med Klostrets 750-årsjubileum i gång

ystad Nu intensifierar museichef Sebastian Goksör arbetet inför jubileumsåret 2017 då museet firar att det är 750 år sedan Klostret grundades i Ystad.– Man vet exakt när Gråbrödraklostret grundades, det står på en träpanel som fanns i klosterkyrkan, men det finns inte många kända skriftliga källor om tiden före det i Ystad, men etableringen av Klostret är ett tecken på att det redan fanns en ett samhälle med handel, för det var förutsättningen för att munkarnas verksamhet, förklarar Sebastian Goksör. Det framkom när Sebastian Goksör presenterade Klostrets förberedelser och program tillsammans med Per-Axel Sjöholm och Anders Ohlsson från Ystad fornminnesförening och Cecilia Fahlborg, andre vice ordförande i kulturnämnden.

Skånskan - 17 nov 18 kl. 13:30

Kommunen för sölig – bommar 750 000

ESLÖV Kommunen hade kunnat ha 750 000 kronor mer i kassakistan om man i rätt tid hade sökt ersättning för kostnader man haft för ensamkommande ungdomar.
Både Migrationsverket och förvaltningsrätten slår fast att kommunens ansökningar kommit in för sent.Pengarna handlar om utredningskostnader som Eslövs kommun hade när man under 2015 och 2016 tog emot ensamkommande ungdomar, som Migrationsverket anvisat.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Argentina har nått avtal om skuldberg

Argentinas regering säger sig ha nått ett avtal med tre grupper av långivare om en omstrukturering av förfallna skulder på 65 miljarder….

DI - 1 timme sedan

Producentpriserna steg i euroområdet i juni

Producentpriserna i euroområdets industri steg 0,7 procent i juni jämfört med föregående månad..

DI - 1 timme sedan

Moody's: Fortsatt konkursvåg att vänta i Europa

Kreditkvalitén hos europeiska bolag som saknar investment grade-betyg kommer att fortsätta försämras framöver med fler konkurser som följd..

DI - 1 timme sedan

Elektronikjättens oväntade drag: Jobbar på elbilsmodell

Elektronikjätten Sony har kanske lite oväntat visat upp en ny elbil vid namn Vision-S som kan automatiskt byta trafikfält och parkera sig….

DI - 1 timme sedan

Ras för klädförsäljningen i Tyskland

Försäljningen i tyska klädbutiker sjönk med 14 procent under vecka 31 i år, i förhållande till motsvarande vecka året innan..

DI - 2 timmar sedan

Räntor och valutor: Blygsamma rörelser

Sentimentet på tisdagsförmiddagen präglas av gårdagens positiva PMI-utfall som gav de amerikanska börserna bränsle och nådde sitt högsta….

DI - 2 timmar sedan

Ålandsbanken: Inga stora reor från H&M – tredje kvartalet kan bli bättre än väntat

H&M går mot strömmen på tisdagen och handlas upp 0,5 procent. I en morgonkommentar skriver Ålandsbanken att modejätten inte behövt ta till….

DI - 2 timmar sedan

Norska rederier skärper rutiner – rekommenderar munskydd vid trängsel

Efter att coronasmitta brutit ut på ett av Hurtigrutens kryssningsfartyg skärper nu andra norska rederier rutinerna ombord för att hindra….

DI - 2 timmar sedan

Nokia blir enda leverantör till Asia Pacific Telecoms 5g-nätverk

Telekombolaget Nokia har tecknat ett 5g-avtal med den taiwanesiska mobiloperatören Asia Pacific Telecom (APT) som ensam leverantör..

DI - 3 timmar sedan

Kraftiga börslyft för fordonssektorn på tisdagen

Den sargade fordonssektorn placerar sig i toppen i den europeiska börshandeln på tisdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.