Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 15 August, 04:40

Dagens Media - 29 jul 20 kl. 16:45

Martin Aagård tvingas bort från Aftonbladet KulturMartin Aagård omplaceras, som en konsekvens av tidningens skoningslösa sparpaket: ”Det känns oerhört sentimentalt. Min tid som skrivande kulturjournalist på Aftonbladet definitivt över”, säger han till Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Aagård, Aftonbladet Kultur, Aftonbladet, Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Martin, Aagård, tvingas, bortfrån , Aftonbladet, Kultur
Nyheter 24 - 10 mar 11 kl. 12:40

Ögryte kan tvingas bort från Gamla Ullevi


Den anrika klubben kan tvingas flytta till Öis-gården och spela framför mobila läktare på grund av konkursen. Men samtidigt kan Nyheter24 avslöja att alla korten ännu inte spelats. Det pågår fortfarande diskussioner mellan ÖIS och Gamla Ullevi AB.

Nyheter 24 - 10 mar 11 kl. 14:21

Örgryte kan tvingas bort från Gamla Ullevi


Den anrika klubben kan tvingas flytta till Öis-gården och spela framför mobila läktare på grund av konkursen. Men samtidigt kan Nyheter24 avslöja att alla korten ännu inte spelats. Det pågår fortfarande diskussioner mellan ÖIS och Gamla Ullevi AB.

Expressen - 18 sep 14 kl. 18:33

18 SD-politiker tvingas bort efter avslöjandet

Samtliga 18 SD-politiker som Expressen avslöjat tvingas bort från partiet. Politikerna har kommenterat anonymt på hatsajter och ombeds nu att avsäga sig sina kandidaturer. – Vi har inte fått besked från alla än, säger Martin Kinnunen, pressansvarig för Sverigedemokraterna..

SvD - 21 jan 15 kl. 20:23

Martin-Löf tvingas lämna samtliga styrelseuppdrag

Sverker Martin-Löf tvingas lämna samtliga sina styrelseuppdrag redan vid vårens bolagsstämmor, erfar SvD Näringsliv och N360.se. Samtidigt väntas Anders Nyrén avgå som ordförande i Handelsbanken.

Expressen - 07 mar 16 kl. 11:24

Uppgifter: Hellkvist tvingas bort av Malmö

Björn Hellkvist har redan säkrat Malmö Redhawks plats i SHL kommande säsong. Ändå tvingas han bort från sitt jobb. – Malmö har tidigare visat intresse för att hitta en förlängning men av någon anledning har de svängt.

Expressen - 22 jan 15 kl. 22:13

Sverker Martin-Löf: Utsatt för drev

Näringslivprofilen Sverker Martin-Löf tvingas bort från sina styrelseuppdrag, det avslöjade SvD Näringsliv under gårdagen. Nu har styrelseledamoten uttalat sig om uppgifterna. – Vi vet ju inte vad syftet är med det vi är utsatta för, eller som jag är utsatt för.

Eurosport - 28 sep 12 kl. 20:57

Fotboll - Kean tvingas bort från Blackburn

De svenska fotbollsspelarna Martin och Marcus Olssons tränare i Blackburn Rovers, Steve Kean, lämnar sin post med omedelbar verkan. I ett uttalande via sina advokater säger Kean att "han tvingades avgå eftersom situationen blev ohållbar"..

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort


Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare.Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen. - Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

Helsingborgs Dagblad - 18 sep 14 kl. 19:04

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare. Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen. — Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

BT - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare. Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen.- Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.