Dagens Media > Ekonomi

Monday, 03 August, 16:48

Dagens Media - 29 jul 20 kl. 13:52

Omnicom backar rejält under andra kvartaletRaset under Q2 saknar motstycke, enligt Omnicom Groups ekonomichef Philip Angelastro..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Q2, Omnicom Groups, Philip Angelastro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omnicom, backarrejält under andra kvartalet
Dagensanalys.se - 19 feb 18 kl. 13:04

Omnicom Media Group lanserar en tredje byrå – Hearts & Science

Omnicom Media Group har lanserat en ny byrå – Hearts & Science i Sverige. Lanseringen i Sverige är i ett led att expandera in i Europa där man för närvarande har kontor bl.a.

Dagens Media - 29 jul 13 kl. 09:59

Bekräftat: Publicis Omnicom Group bildas

Jättarna Publicis och Omnicom går samman och bildar Publicis Omnicom group med huvudkontor i Nederländerna. Det bekräftar nu ägarna..

Dagensanalys.se - 16 nov 18 kl. 14:14

Omnicom Media Group lanserar den kreativa byrån DRUM i Sverige

I veckan lanserades DRUM, Omnicom Media Groups nya kreativa byrå med fokus på innovativt innehåll. DRUM har de senaste åren vunnit en rad priser inom Content Marketing i internationella tävlingar som Cannes Lion och skapat spännande format som Porsches Carpool Karaoke tillsammans med James Corden. ”Över de senaste åren har affären kring innehållsskapande och kreativa kampanjer ökat stort inom branschen.

Resume - 24 jul 13 kl. 13:25

Omnicom planerar ny storbyrå


Omnicom Media Group (OMG), har påbörjat sökandet i USA efter en chef för en tredje global mediebyrå. Det rapporterar den brittiska branschtidningen Campaign. .

Dagens Media - 28 jul 13 kl. 13:36

Publicis och Omnicom går samman

Världens största reklam- och marknadsföringskoncern bildas när jättarna Publicis och Omnicom går samman..

Resume - 29 jul 13 kl. 09:32

Reklamjättarna Publicis och Omnicom slås ihop


Igår konfirmerade Publicis och Omnicom att bolagen slåss ihop för att skapa världens största reklam- och marknadsföringskoncern..

Resume - 29 jul 13 kl. 11:26

Omnicom-Publicis affären kan stoppas av konkurrensskäl


Det dröjer minst sex månader innan affären mellan Omnicom och Publicis kan bli av. EU-kommissionen ska utreda konsekvenserna av en sammanslagning..

Resume - 29 aug 13 kl. 13:30

Publicis-Omnicom rasar kraftigt efter beskedet att gå ihop

Jättarna Publicis och Omnicom meddelade den 28 juli att man tänker gå ihop och bilda världens största byråverksamhet. De båda bolagens kurser har fallit kraftigt efter tillkännagivandet..

Resume - 05 nov 13 kl. 14:01

Grönt ljus för Omnicom/Publicis i USA


USA:s konkurrensmyndigheter har godkänt samgåendet mellan Omnicom och Publicis. Det betyder att ett stort potentiellt hinder är undanröjt, då de båda har en samlad andel på 40 procent av de totala medieköpen. Nu förbereder sig de båda holdingbolagen för fullt för att slutföra affären..

Dagens Media - 09 jan 14 kl. 17:39

EU godkänner Publicis Omnicom

EU-kommisionen ger grönt ljus för Publicis och Omnicom att gå samman..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Chrome släpper tillägg som visar varför du exponeras för vissa annonser

Genom det nya tillägget kan användarna se varför det riktas särskilda annonser till dem via Googles egna annonsnätverk..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Sprintads nya affärsområdeschef: ”En lyx att få ta över”

I dagarna kliver Jan Berkö på sitt nya uppdrag som affärsområdeschef på Direktpress säljbolag Sprintad. Det samtidigt som Mitt i och Direktpress ska slås samman..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Han får ansvar för Nents sportportfölj

Sedan den 1 augusti är det Peter Nørrelund som har ansvar för Nent Groups portfölj av sporträttigheter och Viaplays expansion på de platser där sport är av stor vikt..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Trump hotar förbjuda Tiktok

USA:s president Donald Trump vill förbjuda den kinesiskägda dans- och musikappen Tiktok. Det eftersom appen uppges hota USA:s säkerhet. Men Tiktoks USA-chef tillbakavisar att appen skulle vara på väg ut ur landet..

Dagens Media - 31 jul 20 kl. 13:54

Ekonomisk uppförsbacke för Stampen

Distributionen sänkte Stampen i fjol. I år plågas koncernen av coronan, men vd Johan Hansson vill inte kommentera våren förrän huvudägaren Polaris halvårsredovisat..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Fyra trender pandemin har förändrat – som du bör ha koll på

Det nya coronaviruset har ruskat om världen och förändrat de arbetssätt, metoder och modeller vi är vana vid. Strossle Sveriges vd Henric Smolak listar fyra trender, vilka pandemin har förändrat, som du bör ha koll på framöver..

Dagens Media - 31 jul 20 kl. 12:11

Nya boken kan ge Cissi Wallin fängelse: ”Svindlande såklart”

Snart släpps boken som fick hennes förlag att i sista ögonblicket backa ur samarbetet – av rädsla för fängelsestraff. Cissi Wallin berättar om varför hon trots allt ger ut sin bok, om hur Metoo svärtat ner hennes bild av mediebranschen – och om konflikten med Gardet..

Dagens Media - 31 jul 20 kl. 12:11

Förlaget svarar på Cissi Wallins kritik: ”Manuset lika bra utan utpekanden”

Cissi Wallin hävdar att dålig ekonomi fick bokförlaget Atlas att dra sig ur samarbetet med henne. Att det skulle bero på manuset beskriver hon som ett svepskäl. Atlas svarar nu på kritiken: ”Det hade varit cyniskt och oansvarigt att ge ut boken”..

Dagens Media - 31 jul 20 kl. 08:19

Toppresultat för Amazon

Amazons omsättning under andra kvartalet överstiger förväntningarna med över 7 miljarder dollar..

Dagens Media - 30 jul 20 kl. 12:35

Trots corona – uppåt för NTM

NTM-koncernen går bättre i år än samma tid i fjol och gör vinst första halvåret: ”Synergier från förvärven och ökat stöd”, förklarar koncernchefen Lina Hedenström..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.