Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 09 August, 16:45

Cornucopia - 29 jul 20 kl. 13:00

Dagsaktuellt exempel på uttalande från en riktig expertMed anledning av förmiddagens text om vad en riktig expert är för något, så har statsepidemiologen Anders Tegnell uttalat sig i en artikel hos Dagens Industri. Och det visar med all tydlighet det jag skrev om i morse, dvs att en riktig expert inte är tvärsäker på något alls.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Anders Tegnell, Dagens Industri, Industri, Tegnell, Tegnells, Göran Perssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsaktuellt, exempel, uttalandefrån en , riktig, expert
Uppsalanyheter.se - 09 jul 15 kl. 22:12

Recension: "Riktig rock n roll med riktiga instrument"

The Refreshments rockade loss på Parksnäckan under sitt mantra "Riktig rock n roll med riktiga instrument och riktiga karlar", man levererar fullt riktigt rock n roll men det lyfter liksom aldrig riktigt.The Refreshments rockade loss på Parksnäckan under sitt mantra "Riktig rock n roll med riktiga instrument och riktiga karlar", man levererar fullt riktigt rock n roll men det lyfter liksom aldrig riktigt.   The Refreshments har passerat 25-års strecket som band med ett år och består av Joakim Arnell på Bas och sång, Johan Blohm på piano och sång samt trummisen Mats Forsberg och gitarristen Jonas Göransson.

YLE - 07 sep 17 kl. 21:34

Oenighet kring partiledarnas uttalande – Sannfinländarna ville inte fördöma rasism

Meningen var att lugna ner diskussionen om Finlands interna säkerhet då riksdagspartiernas ledare möttes i Villa Bjälbo på onsdagen. De närvarande skrev gemensamt under ett uttalande där de fördömer terrorism, våld och hatpropaganda. Men tolkningarna av hatpropaganda går isär.

Sydsvenskan - 05 apr 11 kl. 06:30

En riktig pärla

I nya numret av Fredrika Bremer-förbundets feministiska tidskrift Hertha, är Ebba Witt-Brattström le?
I nya numret av Fredrika Bremer-förbundets feministiska tidskrift Hertha, är Ebba Witt-Brattström less på att ständigt klassas som tantfeminismens överjag. I sin sedan en tid konstanta feminist­depression har hon bestämt sig för att sluta reta sig på mediala bitterfittdebatter och istället stödja de ungfeminister som försöker göra något åt att kvinnors kroppar fortfarande våldtas, blir slagna, köps och säljs.

Sydsvenskan - 20 feb 14 kl. 07:37

Så blir du en riktig Malmötrafikant

Snart tretton år i Malmö har lärt mig hur stadens trafik fungerar. Följ den här guiden för att bli en riktig Malmötrafikant. Fotgängare: Om du ger dig ut på gatorna när det är mörkt, var gärna själv klädd så mörkt som möjligt, helst i svart från topp till tå.

Skånskan - 06 okt 19 kl. 17:00

Gå på fossiljakt – en riktig tidsresa

MALMÖ En riktig tidsresa erbjöds i helgen i Limhamns kalkbrott när besökarna fick chansen att leta efter miljontals år gamla fossiler när kalkbrottet öppnades upp.– Det här är en unik chans att ta del av kalkbrottets historia och natur. Få känner till att just här har det simmat omkring ett femtiotal hajarter och det vi kallar Limhamnskrokodilen eller Skånekrokodilen.

HBL - 29 nov 12 kl. 18:45

Riktig snöstorm i södra Finland

Ett kraftigt snöfall väntas i södra Finland från och med fredag morgon. Enligt Meteorologiska institutet kan det på fredag falla 10?20 centimeter snö och vid sydkusten till och med över 20 centimeter.

YLE - 11 jul 13 kl. 08:18

Biskopen tonar ner Räsänens uttalande

Biskop Björn Vikström sade till Yle Nyheter att han anser att inrikesminister Päivi Räsänen blivit negativ tolkad angående hennes uttalande om att man ibland måste följa Bibeln i stället för lagen. Räsänen kritiserade skarpt Finlands abortlagstiftning på de Evangelisk- lutherska Missionsdagarna i Kankaanpää i går. Det är hennes roll som inrikesminister som gör uttalandet särskilt problematiskt, säger Vikström.

Ekonomistas - 16 jun 14 kl. 08:30

Saklig och balanserad rapport från FI – osakligt och tendentiöst uttalande från IMF

I veckan har Finansinspektionens presenterat sin stabilitetsrapport, som är saklig och balanserad. En IMF-delegation har samtidigt, som ett led i den regelbundna s.k.

Barometern - 04 sep 14 kl. 05:49

Valet en riktig familjehistoria

När de politiska listorna sätts ihop på mindre orter är det vanligt att släkten ställer upp.
På norra Öland är det vanligare än på södra Öland. Äkta makar, söner, döttrar och ingifta är vanligt förekommande på de lokala partiernas listor inför valet.

BT - 05 sep 14 kl. 16:09

Riktig utveckling av närsjukvården

Under Socialdemokraternas 14 år vid makten har Skene lasarett plockats av verksamhet, efter verksamhet, trots att man vid upprepade tillfällen hävdat att lasarettet ska få utvecklas. För inte så länge sedan invigdes nya fina lokaler på Skene lasarett – men stora delar av huset står ändå tomt. Moderaterna vill fortsätta utveckla närsjukvården.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.