Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 13 August, 18:56

Expressen Dina Pengar - 29 jul 20 kl. 12:47

Framtidsfullmakt – här är allt du behöver veta”Min man är drabbad av demens, vi har skrivit framtidsfullmakt, men banken nobbar.”Ekonomiexperten Birgitta Piper får en fråga som är brännhet. Här är expertpanelens svar – från storbanken till advokatbyrån. Det här ska du ha koll på! .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Birgitta Piper

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Framtidsfullmakthär är allt du behöver , veta
SmålandsPosten - 26 okt 19 kl. 09:39

Komplettera testamente med framtidsfullmakt

Var försiktig med att använda färdiga testamente-mallar som hämtas på nätet. I vissa fall är de ogiltiga. Komplettera gärna ett testamente med en framtidsfullmakt, som träder i kraft vid långvarig och permanent sjukdom.

UNT - 15 jun 20 kl. 18:51

Intresset för framtidsfullmakt ökar i Uppsala

Intresset för att skaffa en framtidsfullmakt har ökat kraftigt i Uppsala under coronakrisen. Detta enligt Konsument Uppsala..

UNT - 15 jun 20 kl. 18:51

Intresset för framtidsfullmakt ökar i Uppsala

Intresset för att skaffa en framtidsfullmakt har ökat kraftigt i Uppsala under coronakrisen..

Barometern - 14 feb 14 kl. 12:30

Unga röster vill veta mer om EU-valet

Intresset för politik, det har eleverna. Men för att kunna rösta i EU-val och riksdagsval behövs kunskap om vad de olika partierna står för. Kunskap de blivande förstagångsväljarna nu är på jakt efter.

YLE - 11 mar 16 kl. 06:10

Palestinsk musiker får fristad i Helsingfors - "Folk utanför konfliktzoner kommer aldrig att få veta hur det känns"

I tre månader ska den palestinska musikern Jowan Safadi bo i Helsingfors. Staden är med och finansierar Safe haven-projektet som ger konstnärer kortvariga fristäder på Sveaborg. - Om allt är skit kan du inte hålla på och sjunga om trädens prakt!

Skånskan - 13 feb 20 kl. 15:30

”Vi fick inget veta om kniven”

ESLÖV Först en dryg vecka efteråt, när familjen fick hemskickad en kopia på skolans polisanmälan, fick de veta att en tonårstjej som hotat deras dotter haft med sig en kniv till skolan.
– Hon hade tydligen visat kniven för andra elever och frågat efter vår dotter. Det borde skolan informerat oss om omedelbart, säger pappan som är kritisk.

YA - 24 jun 14 kl. 09:43

Politiker vill veta mer om biogasanläggning

Politikerna i kommunstyrelsen vill veta mer om storskalig biogasproduktion, innan de säger ja till att ändra detaljplanen för det område där Biogas Sydöstra Skåne vill ha sin planerade anläggning.Politikerna i kommunstyrelsen vill veta mer om storskalig biogasproduktion, innan de säger ja till att ändra detaljplanen för det område där Biogas Sydöstra Skåne vill ha sin planerade anläggning.
Innan man fattar beslut om att tillåta en detaljplaneändring i västra industriområdet för att möjliggöra en biogasanläggning, så vill politikerna i kommunstyrelsen veta mer.

YLE - 21 aug 15 kl. 06:15

Kyrkslättpolitiker vill veta vad asylenheten kostar

Snart kan det bli aktuellt med en stadigvarande flyktingförläggning i Kyrkslätt. Politikerna vill nu veta vad det skulle kosta och är kraftigt splittrade i frågan, också inom partierna. På måndag ska Kyrkslättpolitikerna få information om de 250 asylsökandena som Helsingfors flyktingförläggning tillfälligt har placerat i Evitskog i Kyrkslätt.

YLE - 13 feb 17 kl. 05:00

Partiell ålderspension: Hur ska man veta vad som lönar sig?

Möjligheten till deltidspension för 61 år fyllda avskaffades vid årsskiftet som ett led i pensionsreformen och ersattes med partiell ålderspension. Finländarna har på basis av uppgifter från pensionsförsäkringsbolagen varit rätt intresserade av den nya pensionsmodellen, men Pensionsskyddscentralen får exakta uppgifter om läget först i mars. Vid Pensionsskyddscentralen säger man att förändringen är i linje med nutidens ideologi om att flytta över ansvar på individen själv.

Kristianstadsbladet - 05 sep 11 kl. 06:30

Lindahl: Jag vill veta om Beta stannar

Foto: Bosse Nilsson
Landslagsmålvakten tvekar om framtiden i klubben.
Hedvig Lindahl och KDFF sitter i tuffa förhandlingar. Nu berättar Lindahl exklusivt om sina kontraktstvivel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.