Realtid > Ekonomi

Sunday, 09 August, 19:06

Realtid - 29 jul 20 kl. 10:50

Northvolt tar in 14 miljarder i lånefinansieringBatteritillverkaren Northvolt tar in 1,6 miljarder dollar, motsvarande 14 miljarder kronor, i lånefinansiering. Här är bankerna som står bakom lånet. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Northvolt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Northvolt, tarin 14 , miljarderi , lånefinansiering
DI - 29 jul 20 kl. 10:40

Northvolt säkrar jättefinansiering – lånar 14 miljarder

Den svenska batteritillverkaren Northvolt tar in 1,6 miljarder dollar, motsvarande 14 miljarder kronor, i lånefinansiering..

DI - 26 sep 17 kl. 10:58

Toys R Us säkrar 25 miljarder i krislån

Leksakskedjan Toys R Us har säkrat 3,1 miljarder dollar, motsvarande 25 miljarder kronor, i lånefinansiering för att hålla verksamheten igång under rekonstruktionen. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 27 jan 16 kl. 15:17

Börsen rycker närmare? Spotify vill låna 4,3 miljarder kronor

Spotify vill ta in motsvarande 4,3 miljarder kronor i lånefinansiering. Det kan vara ett tecken på en nära förestående börsnotering, skriver SvD. .

E24 - 11 jan 16 kl. 06:36

Soundcloud tar lån på 300 miljoner

Den svenska musiktjänsten Soundcloud har tagit in ytterligare ett lån på 300 miljoner kronor, rapporterar DI Digital. Pengarna kommer från det amerikanska bolaget Tennenbaum Capital Partners, specialiserade på lånefinansiering till unga teknikbolag..

Supermiljöbloggen - 15 okt 14 kl. 17:23

Förbifartens finansiering kan riktas om till kollektivtrafik

Stockholms stad vill använda pengarna som skulle betala förbifart Stockholm till kollektivtrafik i stället. Förbifarten skulle till stor del betalats av trängselskatterna, och förlorar nu 23 miljarder, eller 80 procent, av sin finansiering. Idag presenterade de rödgrönrosa sin gemensamma politik, och om kommunen får bestämma kommer alla pengar från trängselskatterna gå till kollektivtrafiken under de kommande sju åren.

Cornucopia - 27 jun 14 kl. 08:41

BREAKING: Seabased och Swedenergy bygger 1000 MW vågkraftpark i Ghana

Det svenska energikonsultbolaget Swedenergy har tecknat avtal med Ghanas TC Energy om uppförandet av en 1000 MW1. vågkraftpark med svenska Seabaseds vågkraftverk. Statliga tillstånd och rättigheter är på plats och ordern blir Seabaseds första fullstora exportorder.

Ekonomistas - 29 mar 18 kl. 09:58

Dansen kring guldkalven

Detta är ett inlägg av Jan-Eric Nilsson, professor vid Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) På förslag från regeringen fattade riksdagen i december 2016 beslut om att planeringsramen för åtgärder i transportinfrastrukturen åren 2018–2029 ska uppgå till 622 miljarder varav 333 miljarder kronor ska användas för investeringar. Med detta som utgångspunkt har Trafikverket tagit fram ett förslag till vilka projekt som ska genomföras. Efter en remissrunda som avslutades i december 2017 våndas nu regeringen över den plan som formellt träder i kraft i januari innevarande år.

YA - 29 aug 12 kl. 09:19

Ekonomiskt-politiskt finlir

Med den årliga kräftskivan på Harpsund startade dragkampen om skattebetalarnas miljarder.
Den kampen ser i år ut att bli rätt enkel. Inför media deklarerade nämligen finansminister Anders Borg (M) nöjt att regeringen nu vill satsa offensivt.

TA - 19 aug 13 kl. 18:17

Spanska varuhus omförhandlar lån


Den spanska varuhuskedjan El Corte Inglés har fått till en uppgörelse med sina långivare om skulder på 3,8 miljarder euro.Långivarna Banco Santander, BBVA, Sabadell, La Caixa, Banco Popular och förstatligade Bankia - som tillsammans står för tre fjärdedelar av kedjans lånefinansiering - har godkänt en överenskommelse om lån som ska betalas senast 2021.El Corte Inglés, som inte är börsnoterat, har 98 000 anställda.

Kristianstadsbladet - 19 aug 13 kl. 18:17

Spanska varuhus omförhandlar lån


Den spanska varuhuskedjan El Corte Inglés har fått till en uppgörelse med sina långivare om skulder på 3,8 miljarder euro.Långivarna Banco Santander, BBVA, Sabadell, La Caixa, Banco Popular och förstatligade Bankia - som tillsammans står för tre fjärdedelar av kedjans lånefinansiering - har godkänt en överenskommelse om lån som ska betalas senast 2021.El Corte Inglés, som inte är börsnoterat, har 98 000 anställda.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.