DI > Ekonomi

Thursday, 06 August, 11:44

DI - 29 jul 20 kl. 10:33

Erik Penser: Stor uppsida i pressade hotellbolagetErik Penser rekommenderar köp i Scandic Hotels och ser ett ”motiverat värde” på 40 kronor per aktie. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Penser, Scandic Hotels

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erik, Penser, Stor, uppsidai , pressade, hotellbolaget
Affärsvärlden - 07 feb 19 kl. 14:55

Analytiker ser stor uppsida i säkerhetskoncern

Erik Penser Bank sätter en köprekommendation på Gunnebo med riktkursen 38 kronor..

DI - 19 aug 15 kl. 14:28

Erik Penser: Global tillväxt "stor besvikelse"

Årets globala tillväxt ser ut att bli ”en stor besvikelse”. Det skriver Erik Penser Bank. Sveriges BNP ser ut att växa i ganska bra takt..

Dagens PS - 21 jan 19 kl. 12:58

Erik Penser: Inga skäl för oron

Erik Penser Bank anser att pessimismen på marknaden saknar existensberättigande, enligt det senaste veckobrevet. Banken har tidigare uttryckt den bedömningen genom att påvisa att höstens nedgång främst berodde på de nya skattereglerna för hedgefonder i USA. Det orsakade rejäla utflöden och sänkte aktiemarknaden.

Dagens PS - 21 jan 19 kl. 12:58

Erik Penser: Inga skäl för oron

Erik Penser Bank anser att pessimismen på marknaden saknar existensberättigande, enligt det senaste veckobrevet. Banken har tidigare uttryckt den bedömningen genom att påvisa att höstens nedgång främst berodde på de nya skattereglerna för hedgefonder i USA. Det orsakade rejäla utflöden och sänkte aktiemarknaden.

PrivataAffärer - 17 maj 19 kl. 13:03

Köptips från Erik Penser

”Den låga värderingen samt exponeringen mot flertalet starka makrotrender gör att vi initierar en köprekommendation”, skriver Erik Penser. Edgeware, som utvecklar lösningar för att göra videostreaming mer bandbreddseffektivt, befinner sig i ett mycket intressant skede både operationellt och finansiellt, enligt banken. ”På rätt väg” ”Operationellt är bolaget på rätt väg då den nya vd:n (Karl Thedéen, reds anm) har lyckats med kostnadsbesparingar vilka leder till ett sjunkande opex”, skriver Erik Penser.

Affärsvärlden - 26 maj 17 kl. 13:04

Erik Penser: Hög kurspotential i aktien - men till hög risk

Olje- och gasbolaget Matra Petroleums aktie har stor potential men med en hög risk. Det menar Erik Penser Bank i en analyskommentar efter tisdagens första rapport som publikt bolag..

DI - 31 aug 17 kl. 12:55

Stor vinstökning för Erik Penser Bank

Rörelseresultatet för Erik Penser Bank steg under första halvåret till 35 miljoner kronor från 5 miljoner under motsvarande period i fjol. Även på sista raden i resultaträkningen uppgick resultatet till dessa siffror..

Realtid - 04 sep 17 kl. 15:32

Stor rekrytvåg till Erik Penser Bank

Nordeas tidigare superstrateg, Jonas Thulin, är en av tolv nyrekryter till Erik Penser Bank. "Vi har rekryterat väldigt mycket folk under den senaste tiden och det kommer några till under september", säger bankens vd Johan Mörner. Samtidigt avslutar analyschefen Mattias Isakson sin anställning på banken..

Nya Wermlands Tidningen - 26 jan 11 kl. 07:30

Erik Penser till Karlskoga på näringslivsdag

Den 19 maj får Karlskoga celebert besök. Då kommer finansmannen Erik Penser till näringslivsdagen som arrangeras av entreprenören Jenny Johansson med samarbetspartner. ?

DI - 20 maj 11 kl. 14:45

Erik Penser byter vd på dagen

Erik Penser meddelar att Joachim Spetz från och med fredagen ersätter Peter Melbi som varit vd i Erik Penser Bankaktiebolag sedan 2006.Vd-bytet ska ses i ljuset av att bankens styrelse vill ha ett ökat kostnadsfokus i bankens framtida förvaltning..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Tidigare styrelsemedlemmar i biltillverkaren åtalas för bedrägeri

Tre tidigare styrelsemedlemmar och en högt anställd i Audi, som ingår i Volkswagen-koncernen, har åtalats av tyska åklagare för bedrägeri,.

DI - 30 minuter sedan

Plastbolaget rusar efter största förvärvet hittills – ”varit jämförbart svaga”

Plastkomponenttillverkaren Nolato rusar över 10 procent på börsen efter att ha slagit till med sitt största förvärv hittills..

DI - 30 minuter sedan

Kina och Ryssland samarbetar för att minska beroendet av dollarn

Kina och Rysslands samarbete för att minska beroendet av dollarn har nu börjat materialiseras på riktigt i handelstransaktionerna mellan….

DI - 30 minuter sedan

Niklas Braathen ny ordförande i Global Gaming

Bettingbolaget Global Gaming har på dagens årsstämma valt Enlabs storägare Niklas Braathen till ny ordförande, enligt det förslag som lades….

DI - 1 timme sedan

Priser på livsmedel tyder på global återhämtning

Prisutvecklingen för hela världens livsmedel steg med 1,2 procent i juli, vilket är den andra månaden i rad där en uppgång har noterats. .

DI - 1 timme sedan

Astra Zeneca tecknar distributionsavtal för coronavaccin i Kina

Läkemedelsjätten Astra Zeneca tecknar distributionsavtal med Shenzhen Kangtai Biological Products för sitt covid-19-vaccin AZD1222 i Kina,.

DI - 1 timme sedan

Öde gator när Melbourne stänger på nytt

På torsdagen inleddes en sex veckor lång nedstängning i Melbourne i Australien. Affärerna har stängts och gatorna står öde när….

DI - 1 timme sedan

Arbetslösheten skenar – det ger boom för nya aktiebolag

Marknaden skakar – ändå väljer många att bli företagare. En orsak till att nyföretagandet ökar är den skenande arbetslösheten som lämnar….

DI - 1 timme sedan

Fler coronafall – Danmark kan rulla tillbaka återöppning: ”Bråttom”

I helgen höjer Danmark gränsen för tillåtna folksamlingar från 100 till 200 personer..

DI - 1 timme sedan

Antalet gästnätter fortsatt på låga nivåer i juni

Antalet gästnätter på hotell, camping, stugbyar och vandrarhem i Sverige låg fortsatt på mycket låga nivåer i juni..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.