DI > Ekonomi

Friday, 07 August, 23:36

DI - 29 jul 20 kl. 09:20

Högsta dödssiffran på över två månader i USAUSA har registrerat 1 592 nya dödsfall i covid-19 det senaste dygnet, vilket är den högsta dygnssiffran på 2,5 månader, enligt Johns. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Johns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högsta, dödssiffranpå över , två, månaderi , USA
Sydsvenskan - 29 jul 20 kl. 03:37

Högsta dödssiffran på över två månader i USA

USA har registrerat 1 592 nya dödsfall i covid-19 det senaste dygnet, vilket är den högsta dygnssiffran på 2,5 månader, enligt Johns Hopkins-universitetets sammanställning. Ytterligare drygt 60 000 smittade har också registrerats de senaste 24 timmarna..

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 20 kl. 03:37

Högsta dödssiffran på över två månader i USA

USA har registrerat 1 592 nya dödsfall i covid-19 det senaste dygnet, vilket är den högsta dygnssiffran på 2,5 månader, enligt Johns Hopkins-universitetets sammanställning. Ytterligare drygt 60 000 smittade har också registrerats de senaste 24 timmarna..

Expressen - 29 jul 20 kl. 08:00

MORGONENS NYHETER: Högsta dödssiffran i USA på över två månader • Kraftig villabrand i natt: ”Flera meter höga lågor” • Därför är fetma farligt vid covid

USA rapporterar sin högsta dödssiffra under ett dygn på över två månader.■■■Det har brunnit kraftigt i en villa i Tullinge, i Botkyrka kommun, söder om Stockholm.■■■Forskare tror sig ha hittat förklaringen till varför feta och överviktiga personer är överrepresenterade bland dem som drabbats av svår covid-19.

Aftonbladet - 29 jul 20 kl. 03:37

Högsta dödssiffran på över två månader i USA

▸ USA har registrerat 1 592 nya dödsfall i covid-19 det senaste dygnet, vilket är den högsta dygnssiffran på 2,5….

Expressen - 29 jul 20 kl. 06:10

Mörka dygnet: Högsta dödssiffran sedan maj

USA rapporterar sin högsta dödssiffra under ett dygn på över två månader.Det senaste dygnet har 1 592 nya dödsfall registrerats.Samtidigt har landet över 4,3 miljoner bekräftade coronafall..

GöteborgsPosten - 11 jan 16 kl. 17:01

50-tal döda i dåd i centrala Irak

Upp emot 50 personer dödades i fyra attentat i och utanför Bagdad på måndagen. IS har tagit på sig ansvaret för flera av dåden som medförde den högsta civila dödssiffran på tre månader..

Helsingborgs Dagblad - 10 maj 20 kl. 13:53

22 döda i nya stridigheter i norra Syrien

Minst 22 personer har dödats i strider i nordvästra Syrien, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR). Det är den högsta dödssiffran för en dag sedan vapenvilan infördes för två månader sedan, enligt SOHR, som bevakar kriget fr.

GöteborgsPosten - 10 maj 20 kl. 13:55

22 döda i nya stridigheter i norra Syrien

Minst 22 personer har dödats i strider i nordvästra Syrien, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR). Det är den högsta dödssiffran för en dag sedan vapenvilan infördes för två månader sedan, enligt SOHR, som bevakar kriget från Storbritannien..

Helsingborgs Dagblad - 02 nov 12 kl. 10:06

Färre dödsolyckor på jobbet

Dödsolyckorna i arbetslivet har aldrig varit så få som under årets första tio månader, skriver Arbetet. Om inget exceptionellt händer under slutet av året blir dödssiffran den lägsta sedan man började föra statistik över arbetsplatsolyckor 1955. Lågkonjunktur, riktade insatser och stora kampanjer anges som förklaringar.

NSD - 02 nov 12 kl. 11:53

Färre dör på jobbet

Dödsolyckorna i arbetslivet har aldrig varit så få som under årets första tio månader. Om inget exceptionellt händer under slutet av året blir dödssiffran den lägsta sedan man började föra statistik över arbetsplatsolyckor 1955..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Så kom den dödliga lasten till Beiruts hamn

2.750 ton ammoniumnitrat antändes och exploderade i Beirut. Så här gick det till när den dödliga lasten hamnade i Libanons huvudstad – där….

DI - 3 timmar sedan

Bravidas inköpschef har sålt aktier för 3 miljoner kronor

Bravidas inköpschef Lars Korduner har sålt 30.000 aktier i bolaget, enligt Finansinspektionens insynslista..

DI - 3 timmar sedan

Pandemin ger guldläge – swajpa höger

Dejtingjätten Match Group har trotsat pandemin och bolaget ligger rätt positionerat för framtiden..

DI - 3 timmar sedan

Trump kan utfärda exekutiv order om stimulanser

Donald Trump kan komma att gå hela vägen med sitt hot om att förlänga vissa coronaåtgärder via exekutiv order om förhandlingarna mellan….

DI - 2 timmar sedan

Nedgångarna tilltar på Wall Street – teknikjättar agerar ankare

New York-börserna ligger under nollan när en dryg timme av fredagens handel återstår..

DI - 4 timmar sedan

Kanadas motdrag – inför tullar mot USA

Kanada inför tullar om 2,7 miljarder dollar för amerikanska varor. Detta efter att USA återinfört tullavgifter på aluminium från Kanada….

DI - 4 timmar sedan

Spansk återhämtning börjar med reformer

Svenskarnas mest populära resmål, Spanien, genomgår en svår kris. Landet är ett av Europas svårast drabbade av coronapandemin..

DI - 4 timmar sedan

Transportjätte planerar chockhöja fraktavgifterna – aktien rusar

Den amerikanska transportjätten UPS lägger till en extra fraktavgift för storkunder under hösten – bolaget spår en explosionsartad e-handel….

DI - 4 timmar sedan

Handelskrigets nya bricka: ”Trump har steppat upp i konflikten”

Amerikanskt intresse för appen Tiktok är ytterligare ett steg i upptrappningen av konflikten mellan kina och USA..

DI - 5 timmar sedan

Europabörserna stängde svagt upp – läkemedelsbolag rusade

Europabörserna var överlag upp på fredagen när en överlag positiv rapportperiod och hopp om stimulanser tog uppmärksamheten från ökade….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.