Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 08 August, 13:41

Cornucopia - 28 jul 20 kl. 17:10

Bostadspriserna kraftigt upp säsongsmässig i Stockholm - största juniuppgångarna på längeValueguards kvalitetsjusterade bostadsprisindex, både villor och lägenheter, steg kraftigt i Stockholm under juni månad när man tar hänsyn till den normala säsongsbaserade utvecklingen. Det normala är annars fallande bostadspriser i juni, men nu steg istället priserna.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostadspriserna, kraftigtupp , säsongsmässigi , Stockholmstörsta , juniuppgångarna, länge
Cornucopia - 17 jun 20 kl. 13:37

Valueguard: Säsongsmässig uppgång för bostadspriserna

Valueguards kvalitetsjusterade bostadsprisindex visar på en säsongsmässig uppgång i maj, vilket är en rejäl upprekyl mot rasen i mars och april. Detta gäller både lägenheter och villor, och hela landet. Säsongsgrafer nedan.

Cornucopia - 17 maj 19 kl. 08:48

Valueguard: Bostadspriser upp i hela landet utom Malmö - säsongsmässigt ner i Stockholm

Bostadspriserna steg i hela landet utom för lägenheter i Malmö rapporterar Valueguard. För lägenheter föll dock priserna säsongsmässigt i Stockholm.
Lägenhetsprisindex Valueguard 200501 - 201904 
Valueguard rapporterade alltså om stigande bostadspriser i samtliga index i hela landet utom i Malmö, där priserna föll 0.

Cornucopia - 19 sep 19 kl. 15:45

Valueguard: Lägenhetspriserna säsongsmässigt ner

Lägenhetspriserna föll säsongsmässigt i augusti, undantaget i Göteborg. Detta enligt Valueguards siffror, som publicerades idag.Lägenhetspriserna föll säsongsmässigt i augusti.

Cornucopia - 17 apr 20 kl. 07:46

Kraftigt ras för lägenhetespriserna i mars - värre mot slutet av månaden - sämsta mars någonsin

Valueguard rapporterar om ett kraftigt ras för lägenhetspriserna i mars. Fallet tilltog mot slutet av månaden, vilket håller tillbaka nedgången, men kan därmed slå ännu hårdare i april. Säsongsmässigt är också fallet mycket hårt, då mars normalt är bland årets 4-5 mest positiva månader för lägenhetspriserna.

Cornucopia - 19 aug 19 kl. 07:45

Bostadspriserna: Villor upp, lägenheter ner säsongsjusterat

Valueguards statistik för bostadspriserna visar på att villor steg marginellt säsongsjusterat, medan lägenhetspriserna föll justerat för tiden på året. Lägenheterna gick till och med svagare än 2017, i linje med 2018.
Säsongsmässig förändring en månad Valueguard prisindex Sverige lägenheter 2014 - 2019.

Cornucopia - 23 jan 20 kl. 10:26

Stillastående lägenhetspriser i Stockholm - både faktiskt och säsongsmässigt

Lägenhetspriserna i Stockholm var i princip oförändrade under december, både i faktiska priser och säsongsmässigt. Nu är det januari månad och normalt årets starkaste månad för lägenhetspriserna.
Stockholm med Klarakyrkan till vänster och Scandic Continental till höger om det.

Cornucopia - 23 aug 19 kl. 07:10

Göteborg: Lägenhetspriser säsongsmässigt ner i juli, villapriser kraftigt upp

I juli föll lägenhetspriserna i rikets andra stad Göteborg, medan villapriserna rusade kraftigt.Eriksberg, Göteborg.Säsongsmässig förändring en månad bostadsrätter Göteborg.

Cornucopia - 24 aug 19 kl. 14:15

Malmö: Villapriser kraftigt upp säsongsmässigt, lägenheter svag ner

Villapriserna i Malmö steg kraftigt säsongsmässigt i juli, medan priserna föll något för lägenheterna, jämfört med normal utveckling för månaden.Malmö Live.Vi fortsätter väl på morgonens Skånetema?

Cornucopia - 15 sep 15 kl. 20:06

Nya rekordpriser på bostäder i Stockholm

Det är förstås ingen överraskning för någon, men bostadsbubblan i Stockholm slog nya rekord under augusti enligt Valueguards kvalitetsjusterade bostadsprisstatistik.

Villapriserna steg otroliga 3.00% på en månad i Stockholms kommun, upp 16.

Cornucopia - 05 apr 18 kl. 08:04

Danske Bank: Fallande lägenhetspriser i mars i Stockholm - kommer fortsätta falla

Analytikerna på Danske Bank instämmer med bloggens siffror och konstaterar att lägenhetspriserna föll i Stockholm i mars. Dessutom har det skett ett spektakulärt omsättningsras och rekordfå lägenheter såldes under mars. Banken anser att priserna kommer fortsätta att falla i Stockholm.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.