Realtid > Ekonomi

Monday, 10 August, 13:29

Realtid - 27 jul 20 kl. 15:21

Ökad automatisering minskar behovet av resurserUPPDATERAD: Ökad automatisering minskar behovet av resurser inom nordiska banker..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Uppdaterad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökad, automatisering, minskar, behovetav , resurser
Affärsvärlden - 11 dec 14 kl. 08:35

ICA Gruppen redo för ökad automatisering i kassalinjer

När det gäller den tekniska utvecklingen kring ökad automatisering av detaljhandelsbutikers kassalinjer har ICA Gruppen centralt igång teknikutvärderingar som gör att man står redo den dag marknaden gör det..

DI - 12 jun 18 kl. 14:28

Tusentals anställda vid Citigroup kan sparkas som en effekt av ökad automatisering

Citigroup kan på grund av ökad automatisering komma att göra sig av med hälften av sina anställda tekniker och operativ personal inom investment banking. Det uppgav Jamie Forese som är chef för bankens enhet för institutionella klienter i en intervju med Financial Times..

Dagensanalys.se - 02 nov 18 kl. 15:12

”Eftersom vi känner till kontexten som annonsören hamnar i minskar behovet av datadriven annonsering”

Vi har träffat videoplattformen Vi som använder maskininlärning för att leverera video för publicister. I den här intervjun förklarar Niclas Gillqvist hur det hela fungerar, varför man ska använda tekniken och vem som har mest nytta av den. Så vad betyder egentligen ”contextual matching to create compelling video experiences”?

Affärsvärlden - 12 nov 12 kl. 08:53

SAS: Nytt pensionssystem minskar behovet av nytt kapital

Övergången från förmånsbaserade till premiebaserade pensionsordningar för merparten av SAS anställda minskar den negativa effekten på SAS egna kapital med 2,8 miljarder kronor..

YLE - 04 dec 16 kl. 10:00

Nytt test för HPV-infektion minskar behovet av papa-prov

Livmoderhalscancer är den vanligaste gynekologiska cancerformen i världen. I Finland är livmoderhalscancer ändå relativt ovanlig, tack vare att förstadiet till cancern upptäcks genom att alla kvinnor mellan 30 och 60 år kallas till screening med så kallat papa-prov vart femte år. Genom det gynekologiska cellprovet, som utförs antingen vid laboratorium eller av en gynekolog, upptäcker man cellförändringar som kan utvecklas till cancer.

Realtid - 27 jul 20 kl. 13:55

Nordea bantar compliance

Ökad automatisering minskar behovet av resurser. Nu minskar Nordea antalet anställda inom compliance..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Norsk detaljhandel minskar

Norges detaljhandel sjönk 1,1 procent i oktober jämfört med månaden före. Det kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på en ökad detaljhandel med 0,4 procent. Den oväntat svaga detaljhandeln minskar behovet av åtstramning från den norska centralbanken.

DI - 12 apr 16 kl. 11:10

Johanna Jeansson: Ökad spänning när inflationen visar livstecken

Inflationen överträffade Riksbankens prognos för tredje månaden i rad och det höjer spänningen inför nästa räntebesked. Högre inflation minskar behovet av mer stimulanser, samtidigt är pressen från omvärlden fortsatt hög på den svenska centralbanken att göra mer..

BT - 20 mar 16 kl. 15:25

Ökad automatisering i rekryteringsvärlden

Någon form av ”Uber-revolution” inom denna del av rekryteringsprocessen är att vänta, skriver Kristina Halovanic i sin blogg på 7HAffärer..

Nyteknik - 01 apr 14 kl. 15:55

Fler träbyggen minskar fossilbränslebehovet

Mer trä i byggkonstruktioner minskar behovet av stål och betong, och därmed fossilbränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.