PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 13 August, 04:13

PrivataAffärer - 28 jul 20 kl. 14:19

Blackrock lyfter europeiska aktier till övervikt
Läs också: Europeiska aktier kan gynnas av EU:s räddningspaket Det framgår av en veckokommentar där Blackrock lägger fram sin taktiska allokeringssyn med sex till tolv månaders horisont. ”Regionen är exponerad mot en cyklisk uppsida i takt med att ekonomin återstartas, mot bakgrund av solida statliga hälsoåtgärder och en uppiggande policyrespons”, motiverar Blackrock
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
EU, Blackrock, Europa, USA, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blackrock, lyfter, europeiska, aktiertill , övervikt
PrivataAffärer - 01 jul 20 kl. 13:00

Blackrock överviktar europeiska aktier

Just nu omformas ”investeringslandskapet” i grunden. Covid-19 driver upp hastigheten i hur strukturella trender förändras. Det gäller först och främst globaliseringen och makropolitiken, men också trender som hållbarhet och ojämlikhet.

DI - 31 jan 17 kl. 14:09

Nordea tror på revansch för europeiska aktier

Nordea lyfter europeiska aktier till övervikt i sin nya marknadssyn. "Europa börjar komma tillbaka", säger bankens chefsstrateg Michael Livijn..

Affärsvärlden - 06 apr 16 kl. 14:46

Blackrock tror på aktier

Kapitalförvaltningsjätten Blackrock, som är en av världens största kapitalförvaltare, kommer att övervikta amerikanska och europeiska aktier samt europeiska krediter under det andra kvartalet..

PrivataAffärer - 14 dec 16 kl. 14:40

Blackrock ser mer ljust på europeiska aktier

Blackrock, som är världens största kapitalförvaltare, höjer sin rekommendation på europeiska aktier till neutral från tidigare undervikt. Det framgår av en analys....

Affärsvärlden - 14 dec 16 kl. 15:15

Blackrock ser mer ljust på europeiska aktier

Blackrock, som är världens största kapitalförvaltare, höjer sin rekommendation på europeiska aktier till neutral från tidigare undervikt. Det framgår av en analys..

PrivataAffärer - 28 jul 20 kl. 12:30

Europeiska aktier kan gynnas av EU:s räddningspaket

Förra veckans överenskommelse mellan EU länderna innebär ett coronakrispaket på hisnande 750 miljarder euro. Enligt Morgan Stanley är detta inte bara positivt när det gäller hanteringen av coronakrisen utan gör också att risken för ett sammanfallande EU minskar. Morgan Stanley kallar paketet för en ”game-changer” och tror att europeiska aktier kommer att ge åtminstone 10 procentenheters högre avkastning än de globala indexen framöver, rapporterar CNBC.

Affärsvärlden - 27 aug 19 kl. 13:01

Norges Bank: Oljefonden bör minska i europeiska aktier

Norska Oljefonden bör minska sitt ägande av europeiska aktier, till förmån för mer amerikanska aktier..

DI - 07 nov 11 kl. 11:34

Morgan Stanley nedgraderar europeiska aktier

Morgan Stanley sänker sin syn på europeiska aktier till undervikt, från tidigare neutral, rapporterar Dow Jones Newswires på måndagen..

Affärsvärlden - 06 aug 13 kl. 10:55

Goldman Sachs tror på europeiska aktier

Goldman Sachs kapitalförvaltning har ökat sin exponering mot europeiska aktier..

DI - 09 mar 15 kl. 10:02

Storbanken: Europeiska aktier ska upp 40 procent

Taket är ännu inte nått och europeiska aktier kan stiga med 40 procent på två år. Den analysen levererar storbanken Citi..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.