Realtid > Ekonomi

Tuesday, 04 August, 04:30

Realtid - 28 jul 20 kl. 14:04

Tingsrätten fastställer offentligt ackord för EniroEniros framlagda ackordsförslaget har fastställts av Solna tingsrätt, såsom ett offentligt ackord..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Eniro, Solna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tingsrätten, fastställer, offentligt, ackordför , Eniro
YA - 10 sep 13 kl. 13:48

Hovrätten fastställer våldtäktsdom mot pojke

Hovrätten fastställer Ystads tingsrätts dom mot den tonårige pojke som i juli dömdes för våldtäkt mot barn. Pojken ska genomgå ungdomsvård och betala 115 000 i skadestånd till flickan.
Utöver den bevisning som pojkens försvar tidigare presenterat åberopades i hovrätten även tekniska undersökningar som gjorts i utredningen, samt tidningsartiklar och annan information kring forskning om barns benägenhet att ljuga.

Skånskan - 08 mar 16 kl. 14:00

Hovrätten fastställer dom mot bedragare

Eslöv Mannen som dömdes till fängelse för elva fall av bedrägeri överklagade och ville bli frikänd.
Hovrätten gör dock samma bedömning som tingsrätten och fastställer domen på ett år och tre månaders fängelse.I annonser på köp- och säljsajten Blocket lockade den 30-årige Eslövsmannen köpare från hela Sverige med sin text: ”Nästan ny container”.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hovrätten fastställer domarna mot Kärrtorp-nazisternaAttacken i Kärrtorp

STOCKHOLM. Svea Hovrätts dom mot nazisterna som var med och attackerade demonstrationen i Kärrtorp i december förra året har fallit. Tre av nazisterna, alla från den Svenska motståndsrörelsen, dömdes av tingsrätten till fängelse.

Skånskan - 08 okt 16 kl. 22:09

Pulver spred skräck Hovrätten fastställer fängelsedom mot brevskrivare

MALMÖ Hovrätten ändrar ingenting; det blir nio månaders fängelse för den man som i januari förra året skickade ett vitt pulver till Kronofogdemyndigheten i Malmö, vilket satte igång en massiv räddningsorganisation.Det var den 5 januari som brevet anlände. Det var adresserat till Kronofogdemyndigheten i Västra hamnen, men själva postöppningen skedde hos Skatteverket i Rörsjöstaden.

Magazin24 - 13 jan 16 kl. 10:45

Hovrätten fastställer misshandelsdom

Tilltalad överklagade till hovrätten, som nu fastställer tingsrättens dom. En man bosatt Surahammars kommun överklagade den dom han fått i ett misshandelsmål, hovrätten fastställer nu den domen, mannen är dömd till 2 månader fängelse och skadestånd om 7000 kr jämte ränta. Den tilltalade mannen yrkade på att hovrätten skulle ogilla åtalet och skadeståndsyrkandet, i andra [...

DI - 03 dec 14 kl. 13:48

Tingsrätt fastställer dom i Cederroth-mål

Hovrätten fastställer nu domen i ett mål mellan Bringwell och Cederroth. Så som tidigare meddelats, har Bringwell Sverige av Skaraborgs tingsrätt förpliktigats att utge ett skadestånd om 20 miljoner kronor till Cederroth samt att bära dess rättegångskostnader i tingsrätten om cirka 1,5 miljoner kronor.Det framgår av ett pressmeddelande..

DN - 10 maj 19 kl. 13:38

Hovrätten fastställer dom om Hallandsmord

En man i Halland dömdes av tingsrätten i februari till 18 års fängelse för att ha skjutit ihjäl en man med jaktgevär och för att ha försökt döda ytterligare en man. Han medgav att han sköt, men hävdade att avsikten inte var att mörda. Hovrätten fastställer nu tingsrättens dom..

NSD - 20 jan 20 kl. 14:03

Extra: Hovrätten fastställer tingsrättens dom

Hovrätten fastställer domen från Haparanda tingsrätt och dömer Rickard Karlsson till 16 års fängelse för mord..

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 17 kl. 11:18

Hovrätten fastställer domen för serievåldtäkterna

Hovrätten fastställer tingsrättens dom mot en festfixare och en krögare som dömts till nio respektive sex års fängelse för grova våldtäkter mot bland annat två 16-åriga flickor i Göteborg. Hovrätten höjer dessutom skadeståndet för festfixaren, som ska b.

Skånskan - 10 sep 13 kl. 18:51

Hovrätten fastställer våldtäktsdom

Hovrätten fastställer Ystads tingsrätts dom mot den tonårige pojke som dömts för våldtäkt mot barn..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 11 timmar sedan

EY:s roll i Wirecardskandalen utreds av myndighet

Den tyska tillsynsmyndighet som ansvarar för att reglera revisionsföretag har påbörjat en utredning av EY för dess inblandning och översyn av det havererade Wirecard..

Realtid - 12 timmar sedan

Allt fler startar eget

Under juli månad gick antalet nyregistrerade företag upp med 9 procent jämfört med samma månad i fjol..

Realtid - 13 timmar sedan

Nordnets kunder gör 190 921 avslut i snitt per börsdag

Under juli gjorde Nordnets kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland totalt 4 391 190 avslut i aktier, warranter och optioner, vilket motsvarar 190 921 avslut i snitt per börsdag..

Realtid - 14 timmar sedan

Hans Geelmuyden avgår som vd för Geelmuyden Kiese

Hans Geelmuyden slutar som vd i den nordiska kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese. Han fortsätter som ordförande i företaget..

Realtid - 15 timmar sedan

EQT rekryterar från JP Morgan

EQT har rekryterat Olof Svensson till rollen som chef för aktieägarrelationer. Han kommer närmast från JP Morgan i London..

Realtid - 16 timmar sedan

Arbetslösheten kvar på 9,2 procent

Under förra veckan varslades 364 personer om uppsägning. Totalt har nu 92 715 personer varslats sedan början av mars..

Realtid - 16 timmar sedan

Lundabolag blir del av internationell koncern

Online Evolution Nordic, Lundabolaget bakom cashbacksajten Cashbackshopping.se går samman med den internationella lojalitetskoncernen Bonusway..

Realtid - 16 timmar sedan

Nordea Asset Management i avtal med Pensam

Nordea Asset Management har fått en förvaltningsmandat av den danska pensionsaktören Pensam för globala aktier värt drygt 2 miljarder euro..

Realtid - 17 timmar sedan

FAR vill skjuta fram nya regler ett år

FAR välkomnar att den finansiella rapporteringen digitaliseras ytterligare – men vill att införandet av de nya reglerna i regeringens förslag ska skjutas fram ett år..

Realtid - 19 timmar sedan

PMI tillbaka i tillväxtzonen

PMI-total ökade med 3,4 indexenheter i juli till 51,0 från uppreviderade 47,6 i juni..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.