DI > Ekonomi

Thursday, 13 August, 18:36

DI - 28 jul 20 kl. 09:54

Tesla anställer för fullt i ShanghaiTesla storanställer i Shanghai i syfte att öka produktionen i landet, rapporterar Reuters. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Shanghai, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tesla, anställerför , fullti , Shanghai
Dagensanalys.se - 06 mar 19 kl. 12:53

Sizmek anställer ny chef örEMEA-chef

Annonsplattformen Sizmek förstärker sin ledning med tre. En regionchef för EMEA, en ekonomichef och en affärsrådgivare. Ny regionchef för EMEA blir Paul Wright med fullt operativt ansvar för Europa, Mellanöstern och Afrika.

Sydsvenskan - 21 okt 15 kl. 04:00

Företagen anställer när kunderna strömmar till

Som alla vet är arbetslösheten bland unga och invandrare hög. För att få fler in på arbetsmarknaden tycks alla ha en och samma medicin - sänkta trösklar in på arbetsmarknaden.Men en företagare anställer inte fler bara för att lönen, skatten och arbetsgivaravgiften sänks.

YLE - 03 maj 16 kl. 10:56

Ingen finska? Ingen utbildning? Inget problem när Fafa's anställer invandrare

Falafelkedjan Fafa’s bryr sig inte om varken språkkunskaper eller utbildning, utan anställer gärna invandrare för att ge dem en chans att komma in i arbetslivet. Fler företag borde se vilken potential invandrarna har, säger Fafa’s grundare Doron Karavani. Fafa’s jobbannons väckte mycket uppmärksamhet i sociala medier för några veckor sedan.

Dagensanalys.se - 24 apr 19 kl. 15:10

Novus förstärker och anställer Per Grenert

Opinions- och marknadsundersökningsbolaget Novus förstärker sitt team och anställer Per Grenert, som har en lång erfarenhet av insiktsgenererande undersökningar. Per Grenert är anställd som Senior Consultant och kommer närmast från Svenskt Kvalitetsindex (SKI). I höstas anställde vi två nya konsulter, och nu har jag glädjen att välkomna ytterligare en ny kollega.

HBL - 31 maj 13 kl. 16:51

Sjukhus anställer pensionärer som sommarvikarier

Sommaren är här och därmed den årligen återkommande personalbristen inom social- och hälsovården. Enligt vårdfacket Tehys årliga enkät bland sina huvudförtroendemän har det inom vården i år anställts något färre studenter, nyutbildade och korttidsjobbare än i fjol. Därför anställs det allt fler pensionärer som vikarier inom vården.?

YLE - 18 aug 14 kl. 04:16

Skolorna producerar - företagen anställer

Utbildarna i Vasa förser regionens energiföretag med kunnig arbetskraft. Samarbetet mellan skolorna och näringslivet beskrivs som gott men det kan bli ännu bättre. Det omtalade energiklustret består bland annat av företag som Wärtsilä och ABB, Vaasa Engineering, Mervento, Vacon, Citec och The Switch.

YLE - 11 sep 12 kl. 10:24

Skyddshemmet i Karleby anställer mer personal

Skyddshemmet i Karleby anställer tre nya ledare för att stöda missbrukarfamiljer. Dessutom anställer mödra och skyddshemmet en ledare för att ta hand om de allt svårare problem som klienterna tampas med. Skyddshemmet tar årligen emot cirka 50 familjer från mellersta Österbotten som upplevt våld.

HBL - 24 apr 13 kl. 12:45

Nordea anställer hundratals i Finland

Nordea kommer att anställda hundratals personer i Finland i år.  Behovet av ny personal beror på att så många Nordea-anställda går i pension. De ersätts inte alla med nya människor vilket innebär att personalen i Finland minskar något.

Svenskbladet - 19 jul 13 kl. 16:41

SD anställer pocketvaginor

Den senaste tidens avslöjanden om sexuella övergrepp och våldtäkter på kvinnliga sverigedemokrater har fått ledningen att ta till krafttag, man anställer pocketvaginor istället för kvinnor. Mikael Valtersson, f.d.

BT - 22 apr 14 kl. 17:38

Elgiganten växer i Borås - öppnar "megastore" och anställer 18 nya

Elgiganten expanderar, renoverar och anställer 18 nya personer i Borås. Elgiganten öppnar under hösten en "megastore" i Borås. Det är den befintliga butiken i Knalleland som expanderar genom att man tar över Experts gamla lokaler bredvid.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Charterjätten ställer in alla resor till Grekland

Charterjätten Ving, som ägs av Petter Stordalen, ställer in sommarens resterande resor till Grekland..

DI - 30 minuter sedan

Europabörserna: Rapportraset tilltog för Gardells krisbolag

Europabörserna rekylerade nedåt på torsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,5 procent..

DI - 30 minuter sedan

Nordenbörserna: Carlsberg och Lundbeck backade på rapporter

De nordiska börserna uppvisade en blandad utveckling på torsdagen. Samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,2 procent till nivån 1.061..

DI - 45 minuter sedan

Holknekt spelade bort förmögenhet – tar strid för skärpta regler: ”Blodiga pengar”

Entreprenören Per Holknekt tar strid mot spelbolagen och kräver skärpta regler för branschen..

DI - 1 timme sedan

Spelutvecklare rusade på lugn Stockholmsbörs

Spelutvecklarna blev stora vinnare på en i övrigt odramatisk Stockholmsbörs. Både G5 Entertainment och Embracer rusade tvåsiffrigt efter….

DI - 1 timme sedan

Israel och UAE har undertecknat ”historiskt” fredsavtal

Israel och Förenta Arabemiraten (UAE) har undertecknat ett fredsavtal som av USA:s president Donald Trump beskrivs som ”historiskt”..

DI - 1 timme sedan

Miljonsmäll för fransk champagnejätte i svensk domstol

Det klassiska franska champagnehuset André Clouet tvingas betala flera miljoner kronor i rättegångskostnader efter att ha förlorat en….

DI - 1 timme sedan

Sabuni i sitt sommartal: ”Sveriges återstart måste börja nu”

Liberalerna har rivstartat med flera utspel efter semesteruppehållet och på torsdagen var Nyamko Sabuni först ut bland partiledarna att….

DI - 2 timmar sedan

Nikola öppnar upp för samarbete med Hyundai Motors

Elfordonstillverkaren Nikola har öppnat upp för ett samarbete inom väteteknik med Hyundai Motors..

DI - 2 timmar sedan

Larry Kudlow: Ekonomiska återhämtningen i rätt riktning

Vita husets ekonomiska rådgivare, Larry Kudlow, är positiv om den ekonomiska återhämtningen i USA och säger till CNBC att saker och ting ”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.