DI > Ekonomi

Thursday, 13 August, 03:56

DI - 28 jul 20 kl. 09:47

Bredband2 ökar rörelseresultatet – begränsad effekt av covid-19Bredband2, som handlas på First North, ökade sitt rörelseresultat till 15,6 miljoner kronor (10,3) under det andra kvartalet 2020. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bredband2, ökar, rörelseresultatet, begränsad, effektav , covid-19
Supermiljöbloggen - 03 okt 16 kl. 18:37

Begränsad klimatpåverkan – hur går det egentligen?

Det första svenska miljökvalitetsmålet i vår artikelserie är Begränsad klimatpåverkan. Det är ett miljökvalitetsmål som kräver både nationella och internationella insatser, och kanske det mål som är mest uppmärksammat i samhällsdebatten. I Riksdagens definition av miljömålet står det: Halten av växthusgaser i atmosfären ska i enlighet med FN:s ramkonvention för klimatförändringar stabiliseras på en nivå som innebär att människans påverkan på klimatsystemet inte blir farlig.

SmålandsPosten - 14 maj 20 kl. 08:53

Affärsliv: Begränsad påverkan av covid-19 – Växjöbolaget ökar vinsten

Balkongtillverkaren Balco redovisar ett starkt första kvartal. "Påverkan av covid-19 för Balco har hittills varit begränsad”, säger vd Kenneth Lundahl..

DI - 09 jun 16 kl. 07:18

Begränsad tillväxt i teknikindustrin

Orderingången i teknikindustrin ökar totalt i något högre omfattning under det andra kvartalet, i jämförelse med föregående kvartal. Skillnaderna mellan olika sektorer ökar samtidigt..

Sydsvenskan - 02 mar 14 kl. 18:57

"Begränsad rörlighet kan ge färre jobb i EU"

Utgången av den folkomröstning som anordnades i Schweiz nyligen stämmer till eftertanke.
Hoten mot den fria rörligheten i EU måste tas på allvar. Även i Sverige finns det människor som förespråkar protektionism, föreslår kvoter och vill sätta upp andra hinder.

Realtid - 22 maj 20 kl. 11:52

”Alternativa investeringsformer är mycket intressanta under en begränsad tidsperiod”

När osäkerheten ökar för aktier och obligationer kan det vara klokt att titta på alternativa investeringar. Men ska man välja guld, bitcoin, fastigheter eller kanske klassiska bilar? Ta del av experternas svar i veckans panel..

Dagens PS - 18 jul 18 kl. 07:43

MTG ökar både omsättning och resultat

Mediakoncernen MTG redovisar en omsättning i linje med förväntningarna under andra kvartalet samtidigt som vinsten blev högre jämfört med samma period i fjol. Omsättningen uppgick till 5.010 miljoner kronor (4 246), att jämföra med Bloomberg analytikerkonsensus som låg på 5.

Cornucopia - 07 dec 14 kl. 12:43

Reinfeldt och Lööf är rasister - vill begränsa invandringen

Fredrik Reinfeldt (m) och Annie Lööf (c) är uppenbarligen rasister, då de vill se begränsad invandring och flyktingmottagande till Sverige. Annie Lööfs tidigare uttalanden om på sin höjd 40 miljoner invånare, varav 31 miljoner invandrare är en begränsning, och nu verkar också Fredrik Reinfeldt tycka att det finns begränsningar och att Norden kan bli fullt, även om det inte är det än. Kort sagt är de rasister.

Cornucopia - 27 okt 19 kl. 13:40

Gästinlägg: Licenspliktiga magasin ökar vapenvåldet?

Nedanstående inlägg är ett gästinlägg signerat Blankröstaren, som skrivit några gånger tidigare på bloggen, men nu gjort slag i saken och tagit sig och sina inkomster och flyttat utomlands. Han konstaterar att politiker och regering inte lyssnar på sina egna myndigheters fakta i ämnet när man licensbelägger magasin.

Jag har tidigare försökt nå fram till de befattningshavare som har ansvar för den politik som förs i landet avseende vapenlagstiftning.

SmålandsPosten - 11 dec 14 kl. 05:57

Kommunen vill begränsa antalet placeringar

Lessebo kommun vill begränsa mottagningen på det planerade asylboendet i Bergdala till tio personer för att kunna bedöma vad avloppsreningsverket klarar.
Men det är juridiskt oprövad mark. – Det är inte helt enkelriktat, säger juristen Rita Lord som specialiserat sig på lagstiftningen som rör vatten- och avlopp.

DI - 03 okt 18 kl. 06:18

Konkurserna ökar – dina rättigheter om du drabbas

Konkurserna ökar, och fler bolag i flera olika branscher spås gå samma väg. Anställda har rätt till begränsad ersättning när arbetsgivaren inte längre kan betala lön. Experten reder ut vad du ska ha koll på..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Positiva resultat för Epiprotect i ny oberoende prospektiv studie

S2Medical AB (publ)s produkt för brännskador, Epiprotect, har utvärderats i en oberoende prospektiv studie i Storbritannien..

DI - 5 timmar sedan

Resultatmiss från Cisco – aktien backar i efterhandeln

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:80 dollar för det fjärde kvartalet i det….

DI - 6 timmar sedan

Kraftiga uppgångar på Wall Street – Tesla rusar

De amerikanska börserna har stigit rejält under onsdagens handel efter att flera teknikaktier tar revansch efter veckans nedgångar..

DI - 6 timmar sedan

Tegnells coronastrategi sparade Sverige 100 miljarder

Sverige kan ha tjänat 100 miljarder på Anders Tegnells covid-strategi.  I en färsk analys skriver brittiska Capital Economics att samma….

DI - 6 timmar sedan

Airbnbs intäkter sjönk med ”åtminstone” 67 procent

Uthyrningstjänsten Airbnbs omsättning rasade med ”åtminstone” 67 procent till 335 miljoner dollar under det andra kvartalet i jämförelse….

DI - 6 timmar sedan

Sverigedemokraterna lanserar eget migrationsförslag

Migrationskommitténs arbete avslutades föra veckan utan överenskommelse. Nu lanserar Sverigedemokraterna ett eget migrationspolitiskt….

DI - 7 timmar sedan

Xspray Pharmas studie uppfyllde inte kraven på bioekvivalens

Xspray Pharma meddelar att den första studien med produktkandidaten HyNap-Dasa preliminärt inte uppfyllde kraven på statistisk….

DI - 7 timmar sedan

”Konkurshot” avvärjt i elfte timmen – ”Ingen anledning gå in på vad som kunde hänt”

I somras varnade Oscar Properties dotterbolag för att den pressade bostadsutvecklaren kunde gå i konkurs om inte ett obligationslån med….

DI - 8 timmar sedan

Inget skäl att planera för en mager ålderdom

Ett halvår med värdefall hos pensionsbolagen är trist för spararna. Men mycket långt ifrån en katastrof..

DI - 8 timmar sedan

Första svenska covid-läkemedlet testas

Snart inleds testning av vad som kan bli det första svenska läkemedlet mot covid-19, rapporterar Aftonbladet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.